LaRedoute.fr - 120 - В седмицата на голямото намаление!

• 91 139
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 960
А какви са тези размери? Пише 180х290 и от това което аз разбирам, пиш 1 person  newsm78
180 е ширината,а 290см е дължината,
което е за 2ма,нищо,че пише за 1 човек.
Ориентирай се по см.
Мами не мога да разбера защо на тези чаршафи които сте извадили като добри оферти като избера размера се връщат на цена от 9.90  ясно е, че съм съвсем нова и вече се обърках   newsm78 

# 961
  • София
Не само виза е кредитна
има и Визи електрон които са изцяло кредитни, а не са дебитни

# 962
екрю-паприка обаче остава на 2,97 -хубаво но когато реших да направя комплект от него горния чаршаф на картинката е друг а иначе пише и на него екрю-паприка

# 963
  • София
Не само виза е кредитна

Така,де,това и Пепи обяснява... Tired

# 964
  • София
Не само виза е кредитна

Така,де,това и Пепи обяснява... Tired
Да, реших да го кажа максималко ясно защото се оказва че доста хора не го знаят това

# 965
Олеееее, какво сте направили днес. цели 12 страници, че и май отгоре. Този форум става нечетим. Все пак ние сме работещи хора или поне по-голямата част от нас. Един бърз поглед ми беше достатъчен да видя, че има поне 5 въпроса, които се повтарят по 5 пъти в този форум. Не знам Алекс как е, но определено е добре да се съобразявате като пишете и да не прекалявате, защото никой не ви чете мненията и съответно никой няма да ви отговаря на въпросите  newsm12

Аз искам само да кажа, че втори ден се опитвам да пусна поръчка с моята виза електрон от ЦКБ. Днес от банката ми обясниха, че плащането ми минавало през виртуален пост терминал, който харесвал повече кредитните карти и те били с предимство. А моята щото била дебитна трябвало да чака ред. Такъв абсурд за пръв път чувам. Дано да не ви се случва и да пазарувате спокойно по време на намаленията, че аз явно няма да мога. Половината артикули, които си бях сложила в кошницата вече се изчерпаха.  ooooh!

# 966
Аз искам само да кажа, че втори ден се опитвам да пусна поръчка с моята виза електрон от ЦКБ. Днес от банката ми обясниха, че плащането ми минавало през виртуален пост терминал, който харесвал повече кредитните карти и те били с предимство. А моята щото била дебитна трябвало да чака ред. Такъв абсурд за пръв път чувам. Дано да не ви се случва и да пазарувате спокойно по време на намаленията, че аз явно няма да мога. Половината артикули, които си бях сложила в кошницата вече се изчерпаха.  ooooh!
[/quote]

Да, абсурд е.Току що пуснах с дебитна Виза електрон на ЦКБ.

# 967
С дебитна карта  Visa Electron на ОББ не става да се пазарува. Питах миналата седмица в банката.
Никога не съм пазарувала от Ла Редут. Може ли а ми помогнете да определя размера, за който съм. Мерките ми са:
ханш - 90 см
талия 79 см
подгръдна -85 см
гръдна - 95см
Мисля, че съм за 38/40 но не мога с точност да преценя.
Спряла съм се  на тези артикули:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-femme.aspx?productid … &numberpage=1
http://www.laredoute.fr/vente-robe-cache-c%C5%93ur-femme.aspx?pr … &numberpage=1
http://www.laredoute.fr/vente-top-fines-bretelles.aspx?productid … &numberpage=1
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-col-v.aspx?productid=32 … &numberpage=1
Ако имате наблюдения  за тях, моля да ги споделите.
Благодаря предварително Simple Smile

# 968

много момичета казаха че чантата е много хубава и аз и се чудя  Grinning

Някой от Варна ако я продава - бих я купила   Heart Eyes Ще си пасне идеално с едни мои сандалки.

# 969
имам две Визи електрон на ЦКБ и не става,пробвам по 10ина пъти и нехваща.Веднъж съм успяла да платя с едната,когато сложих едно ренде тип*Вьорнер* и мина от първия път за беля.
Пиша това за всички,които тепърва ще вадят карти Peace

# 970
  • Sofia
Момичета на закъснява ми поръчката. Пусната е на 23 ЮНИ Joy hahaha

не си единстева Mr. Green

# 971
  • София
Олеееее, какво сте направили днес. цели 12 страници, че и май отгоре. Този форум става нечетим. Все пак ние сме работещи хора или поне по-голямата част от нас. Един бърз поглед ми беше достатъчен да видя, че има поне 5 въпроса, които се повтарят по 5 пъти в този форум. Не знам Алекс как е, но определено е добре да се съобразявате като пишете и да не прекалявате, защото никой не ви чете мненията и съответно никой няма да ви отговаря на въпросите  newsm12

няма  такова нещо,аз  пазарувам от 2  години с  такава  карта и досега  не  съм имала  проблеми.

# 972
  • Sofia

материята на полата е супер но модела е ужасен имам я като номер ми е точно но приличам на лелка с нея ужасен модел
аз я имам в черно и си я харесвам много Peace
сигурно щото съм лелка Whistling

# 973
Тези дънки имали ги някой  ако може да ми даде размери на 40  или 42  http://www.laredoute.fr/vente-jean-large.aspx?productid=32413460 … &numberpage=4

# 974
  • Sofia
Преди не повече от 10 мин. си пуснах поръчката - всичко мина нормално. Получих мейл за всички артикули, които съм поръчала, че са фактурирани. Т.к. стоките не са изтрити от "любими" - виждам, че един от тях липсва. Как мислите, дали ще го получа или не?  Sad
не може да са ги фактурирали за 10 минути,тепърва чакай изненади Peace

Общи условия

Активация на акаунт