ЮЛЧЕТО празнува, време не остава да кротува(тема 112)

• 9 297
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не го ли намирате обезпокоително това, че не искат твърда храна? Защото и Маги е много злояда напоследък, напълно отказа плодове, каши - лъжичка-две, само на обяд хапва малко повече. Първо мислих, че е заради зъби, после заради жегите, ама доста време е така. Не са ли вече са големи да карат само на кърма, мисля си че е нужно повече разнообразие newsm78.

# 76
Нип, Душичка  Hug

Съчувствам на болните, неспящите, неядящите  spoko

Ние сме от зъбоникнещите с две следствия - хапане на ред (вчера ме ухапа до кръв) и повръщане от това, дето си бърка с ръката чак до гърлото.
Вчера стана в 7, днес в 6, нещо не ми изнася този режим, но никой не ме пита.

Относно храната - АМ пие само сутрин. Вечер направо и го давам на каша с бисквити, че почна да пие само по 20-30 мл и после си дояждаше.

На Шмилянка бандитките ми се прищя да ги погледам малко  Crazy толкова забавни изглеждат  Laughing

Дуци, и ние регистрирахме 2 подобни опита с кухнята и мисля да поизчакам с третия.

Белинда, ще ни липсваш. Трябва да обещаеш да пишеш от време на време.

# 77
Здравейте!
Аз за кърменето не мога да се изкажа, но онзи ден бях с майка, която след година и 2 месеца още кърми доста. Няма идея как ще я отказва и сподели, че през лятото заради по-разголените дрехи, дъщеря й иска да суче още по-често като види гърдите.
  Имах съученичка, която си слагаше заешка опашка м/у гърдите, а дъщеря й се страхувала от нея. Само не скачайте, че я стресира. Stop Само казвам каквото съм чула.

Сами днес опита пясък Sick нищо, че не е на море. а аз нещо не бях добре вчера - едно виене на свят, отпадналост, мислех, че няма ад мога да се надигна. Че имам морска болест - имам, но какво я активира newsm78Да не би пълнолунието да влияе?

Шмилянка, голяма веселба е с вас!

# 78
  • София
Белинда, блазе ви за дългото море. На хотел ли ще сте?
А, да бе, блазе ни hahaha Ще съм сама с двамата през повечето време май и така ще си почина, че стой та гледай ooooh! Засега се очертава да сме в някакъв голям комплекс хотели, между Равда и аквапарка, чисто нови, ама толкова нови, че още не бил отворен ресторанта Twisted Evil Но пък ме успокояват, че имало всички удобства в кухнята Twisted Evil Та - ще си почина, с две думи 1dishes newsm75 hang
Нищо не може да се направи, не избираме ние мястото, мъж ми отива по работа, ние ще сме придружаващата свита Joy

Маймунке, мерси много Hug Това е чудесно, ще си взема тогава само за около седмица храна и памперси, пък ще дойда до Бургас с колата на пазар. Оф, слава богу, вече виждах как половината багажник се запълва с кашони с ядене ooooh!

# 79
  • София
Здравейте и от мен!!
Първо да честитя на всички малки рожденици първата годинка и на техните родители празника !!   bouquet
Да се включа и аз за яденето - Криси след продължителното боледуване беше само на кърма две седмици и явно и се услади в топлото време и е по лесно и сега не ще да замести ядене - преди имаше 2 заместени. Искам да ги върна защото така имам и аз малко свобода, но тя се чувства добре и ще продължа в този ритъм още малко. Иначе прояде всичко което ядеше, и за десерт кърма  Joy Heart Eyes. Дори и да и давам кисело мляко след това си иска  Thinking
Нагледах се на много снимки на пораснали, проходили и покатерили се палави юлски бебешори
Болните да се оправят  Hug
А за времето нямам думи http://www.gismeteo.ru/city/weekly/3429/ дават го все дъжд - това за Сф

# 80
Бобо е с бронхиолит  Cry На антибиотик сме + вентолин, сиропи, капки  Confused Обиколихме три болници, за мое успокоение. За сега ще се лекуваме в къщи, дано се справим, че не ми се влиза в болница. И той не иска да яде, само суче. Добре че не го отбих, нямаше цял живот да си го простя. Вода все още не пие, а сега трябва  Crazy Има и разтройство и гъбички от антибиотика. Растат му три зъба на веднаж, абе пълна лудница. В дет. пулмология лекарката се облещи, че още кърмя ... вика: "Ама то има ли какво още да суче????"  ooooh! Другите две ме поздравиха и ме сложиха на диетка, заради разстройството на Бобо  Mr. Green

Честито на рожденника!

# 81
Да ви кажа - успокоих се. Наистина. Добре, че е този форум да си споделяме, че понякога въпреки всичките неща, които знам и съм прочела, почвам да се чудя дали това или онова е нормално.   mrstraetz

# 82
  • София
Олееее, дано бързо да се оправи малкия Боболин  Heart Eyes  Hug  Praynig

# 83
  • София
Шада  Hug

# 84
  • София
Дони, сподели какво добро дело ти стори форОма  Crazy

# 85
  • София
Не го ли намирате обезпокоително това, че не искат твърда храна?
Чак обезпокоително не, но ме дразни, когато съм сготвила нещо супер вкусно, а той не ще да си отвори устата и с един такъв префърцунен жест си врътва главата на страна, все едно - бе бегай оттука с тоя буламач Crossing Arms Иде ми да го напердаша Mr. Green
Иначе сме точно обратното на вас - обедната манджа я яде с охота вече мноооого рядко, сутрин почти не, даже почти спрях да му правя закуска, следобед яде много плодове, на парчета, нищо друго и вечер вече примрял от глад си изяжда всичката вечеря, особено ако е каша с плодове - изяжда огромни количества. Но зеленчуците и месото нещо ги е отсвирил тотално...Понякога си хапва кисело мляко с бисквитки...абе мис каприз Twisted Evil

Шада, лошо, душа, съжалявам Sad Защо антибиотика не го е спрял да слезне надолу, да му се не знае Confused

В ДиС е голяма забава Joy Някаква намерила чужд сутиен в коша с прането, баааси случая Joy

# 86
Здравейте и от мен!
Много дечица са се разболели ,бързо да оздравяват! Hug
С това проходило дете вече съвсем нищо не мога да правя докато е буден!Не ще да пълзи,тръшка се ако го затворя в кошарата,гледа само да допълзи до някъде където може да се изправи и тръгва!Движи се като народна песен накъдето го дръпне главата натам върви и съответно залита много опасно към разни шкафове и други твърди предмети!
За кърменето и аз вече го кърмя основно сутрин,вечер не му стига и додавам АМ и през деня още два пъти за разкош ,обикновено за приспиване!Обаче от два дни откри къде ги крия и ми дърпа блузата Joy
Днес докопал една глава лук и се опитва да я налапа с обелките!Викам си чакай диване ще те отуча бързо и му дадох едно парче обелен лук с идеята като го оближе да му залюти!Е не ,като си го заблиза(той верно че от водния лук и не е много лютив,ама...)и не ми дава да му го взема,половин час си близа лук сега нямя да ви казвам как му мерише устата Joy
А ето да видите как се яде попара hahaha
Край мина една линейка и се събуди,до тук ми беше свободата!

# 87
ВАРНЕНСКА СРЕЩА УТРЕ В 14.00 Ч НА ЛЕТНИЯ-СПЕЦИАЛЕН ГОСТ - Elika

# 88
  • Бургас
 Само, за да ви следя. Не смогвам с четенето. Довечера ще пиша повече.

# 89
Тигърчето е невероятно!  Heart Eyes Няма удома такива ящни.
Боян не яде сирене и кашкавал. С адаш Бобо на Белинда може да обменят опит на тема "как да откажа на мама културно манджата и да й се завра в пазвата".  Вече започнах да се чудя аз ли готвя гадно?  #Crazy

Пух, този път конкретно, форумът ми помогна, защото и другите майчета споделиха, че децата им не ядат много.

Днес цял ден чаках брокера за апартамента - не дойде... абсолютно неуважение. Утре звъня на една друга агенция и ако ми осигурят свестен брокер, който да се ангажира с час и го спази - техен ще е късмета.

Общи условия

Активация на акаунт