ЮЛЧЕТО празнува, време не остава да кротува(тема 112)

• 9 297
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Бухти, никъде те няма по снимките, трябва пак да дойда до Варна Mr. Green
Другата фотографка като пусне нейните снимки ще я има и Бухтито  Simple Smile

Честит рожден ден на Кристиан     newsm59

# 61
ЧРД на Кристиан!

Купа, и аз мислех, като почнаха да прозират, че всеки момент ще излязат и след втората седмица, всички вече ми се смееха като кажа "днес вече трябва да излязат".  Close

Добре, а ако мойто дете вече хич не търси да суче, не иска да заспива на гърда и суче колкото да не ме обиди  Laughing това знак ли е за мене да спра да кърмя? Мислех поне до годинката да откарам за да мине лятото, нали не било хубаво да се отбива през лятото?

# 62
добрутру.
Сега ще ви кажа как изненадващо се отбива Ясен. Миналата седмица си викам, ще спирам - Ясен спеше по цяла нощ, беше останало само сутрешно кърмене, след  това си закусваше детето. Даже се похвалих на Аелия, че не съм кърмила два дни. Той не търси, никога не  е търсил и не ми е ровил в деколтето. И изведнъж Ясен почна да се буди нощем - наложи се да спим в една стая. И аз пак му давам да суче, а той само лапна и седи така, не суче, само държи зърното в уста и кротко си гледа. На следващата нощ същото. Тази нощ пак така. Сякаш е забравил всичко изведнъж.

# 63
Донееееееее, разкошен аватар!  Heart Eyes
Честито на всички станали на 1 годинка вече! Много да слушкат и да растат умни и здрави!!!  Hug  bouquet
Страхотни снимки гледах отново!  Heart Eyes
Моите кукли вече и двете ходят, Симонка щъка яко http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs105.snc1/4782_106 … 492_2348505_n.jpg , Яни само като я пусна насилствено ходи, но много стабилно.  Party
И са все по белите, нямам секунда спокойствие! Янчето много се катери навсякъде, от външната страна на кошарата, по шкафа... http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs105.snc1/4782_106 … 495_8116251_n.jpg  И се бият като невидели! Иначе са се научили на много неща - показват къде са им очите , ушите ,носа, зъбите , мъчат се да си обуват чорапите и да се обличат  Joy, научих Симона да се чеше по главата като я питам къде са и въшките  hahaha, на вилата скубят котките, хранят мравките с бисквитки... Кучетата според Мони казват "ап-ап", а според Яни "ба-ба"  Laughing и куп още дивотии! Много са интересни, само да имаш нерви и кръст!  Crazy А да питам аз , вашите деца търсят ли боклуци да ядат? Янчето много старателно си издирва боклуци, кончета и какво ли не, ако не намери по земята си къса със зъби от играчките и ги дъвче така и си смучка... какво ли не съм вадила от устата и вече Sick но вчера беше върхът - извадих краче от буболечка , най-вероятно хлебарка  Dizzy Face  Sick Не ми стига ума от къде го е изкопала, като чистя всяка сутрин старателно преди да пусна да играят!  #Cussing out Мъжът ми каза, че била готова за "страх"  hahaha и пукна от смях , а аз още съм потресена от случката!  Confused

# 64
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на патерици  на всички малки и големи празнуващи!Много усмивки и късмет!!!  Gift
Ние ще хапваме и отиваме малко към парка ,докато не е заваляло пак, после ще чета!
Има ли надежденки навити за разходка,въпреки времето???

# 65
  • София
тити, ама верно ли грам не суче Rolling Eyes Щото аз някой път се дразня, че Бобо само си игаре уж, мляска там нещо като прасе, обаче като го дръпна - ми тя устата м у пълна с мляко Rolling Eyes Ако не суче изобщо, защо иска гърда? Вместо биба? Да не би да расте зъб? Иначе през деня другата храна яде ли си я?

Бобо се утрепа от рев нощес Tired Става все по-рано и аз вече започвам да отказвам закуската, защото той я измества с по половин час, тази сутрин в 4 и нещо се събуди - е, това какво е?! Играеше му се, но аз го отсвирих категорично и той реееееев! В крайна сметка баща му го занимава до 6 без нещо, когато вече взе да му се доспива, сука и се отнесе за...няма и един час Tired Егати таласъм! Занесох го на майка ми да го гледа и съм отцепила до обяд Blush Ей сега ставам. Баси кефа!

Имам питане към бургаските майки - Маймунке, тити и ти сигурно знаеш - има ли разнообразие на пюрета там? Сънвал, Гербер основно ме интересуват. Ще сме на морето поне 2-3 седмици, а може би и месец и ми се завива свят колко пюрета трябва да помъкна оттука #Crazy Знам едно хубаво магазинче на центъра точно, ама не помня пюрета какви имаше newsm78

Ще изпуснем всички рождени дни с това дълго море Confused

# 66
Белинда, моят въпрос що така го отсвири?  Crossing Arms

И Симона по същия начин се събуди в 4 и нещо и неможахме да я приспим до 5:30. Същата работа  Tired

# 67
  • София
Белинда, моят въпрос що така го отсвири?  Crossing Arms
Щото не съм го видяла Embarassed Дай пак, че да не ровя сто страници сега Praynig

Видях въпроса. Опиши по-подробно какво означава "колкото да не ме обиди" Thinking По принцип децата под една годинка, дори под година и половина изключително рядко се отбиват от само себе си. Обикновено става дума само за период на несукане, който отминава. Ако искаш да продължаваш да кърмиш, предлагаш примерно 2-3 пъти за 24 часа, колкото да поддържа лактацията и чакаш да отмине. Ако искаш да спираш - моментът е удобен. Аз бих давала сутрин и вечер по 5 минутки, така може с месеци да си откарате - хем имунитет за дечко, хем не е обвързващо за теб, хем благотворно за нея, защо да спираш, когато 10 минути на ден не представляват никаво усилие за никого?
Отбиване през лятото е напълно възможно и не е опасно, това са глупости. Но не е желателно, понеже ентеровирусите, ако ги лепне бебето, водят до зверско обезводняване и трябва да ходите в болниците на системи Sad Това са типични за лятото вируси, които са много опасни за малки бебета, понеже ги обезводняват за няколко часа. Кърмените деца ги понасят по-леко с една идея, защото кърмата е много лесна за усвояване и им понася на коремчетата, докато АМ и всичко друго го повръщат. Сучейки по мъничко, детето успява да се оводнява/ все едно има включена банка/ и това ви помага да избегнете болницата.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 13:10 от belinda

# 68
Първи опит с кухнята - неуспешен. Много вкусно беше, пробвах го(пилешка супа), но Анна е традиционалист в яденето като майка си и освен това, на което е свикнала друго не опитва.
Ето да видите какво е прасе Rolling Eyes

# 69
  • Бургас
Белинда- гледай да не се обадиш като сте в Бургас...

За пюретата не се притеснявай- вси4ко има- Гербер,Семпер,Хип -вси4ко има..каквото си пожелаеш..общо взето вси4ки магазини са заредени добре освен сарите...
Нищо не взимай- тук да не сме на село бре...вси4ко ще си намериш от всякъде - аз купувам предимно Сънвал и ХИп и има на всеки магазин,дори не специализиран...

Аз да кажа ,4е минахме на Пъфис,4е две ве4ери подред Ани е с влажно дупе сутрин..Помислих,4е се е разместил първата ве4ер,но край ве4е -измъ4их се...бях доволна,но сега от няколко дни се родих с пъфиса Peace

По4вам да гледам Анна Sunglasses

# 70
тити, ама верно ли грам не суче Rolling Eyes Щото аз някой път се дразня, че Бобо само си игаре уж, мляска там нещо като прасе, обаче като го дръпна - ми тя устата м у пълна с мляко Rolling Eyes Ако не суче изобщо, защо иска гърда? Вместо биба? Да не би да расте зъб? Иначе през деня другата храна яде ли си я?

Ама той не иска, аз му предлагах. Иначе хич не суче, а яде всичко, което му предложиш с лъжица или с пръсти. Аз и затова бях спряла. Зъби растат разни, засега са три.

# 71
Мъжът ми каза, че била готова за "страх"  hahaha и пукна от смях ...
Ох, Шмилянка, голям майтап с тоя "Страх"!  Joy Joy Joy

Има ли надежденки навити за разходка,въпреки времето???
Апамче, ние бяхме навън за около час, но не стигнахме до парка, бяхме по задачки. Домъчняло ми е за вас, целувки на Нори!  Heart Eyes

Дуци, точно щях да искам отзиви за кухнята и ти си писала, че и снимки даже  Grinning

Белинда, блазе ви за дългото море. На хотел ли ще сте?

# 72
Всеки с мъката си. Боян пък трети ден не иска да яде нищо, освен кърма. Аз пак съм пред цикъл и произвеждам количества. Ако обаче ми врътне някой номер да спре отведнъж да суче, както предния месец, сигурно ще се пръсна.  Различното от кърма е к.мляко с плод едната вечер и снощи каша.
Какво му става не разбирам.  no

# 73
  • София
Дони, при нас разлИЧНОТО ОТ КЪРМА Е ВОДА И 1-2 БИШКОТИ  Rolling Eyes
Уф, Маги ми пипа клавиатурата Crazy

# 74
И Елена в момента отказва всякаква храна, освен вишни и сирене.  Бозае като новородено.  ooooh!
Продължава и със сополите и поддържа дълго време ниска температура, ръцете и са постоянно в устата, на моменти дриска. Буди се и мрънка нощем, ходя като зомби вече Tired Исса да ми е все в ръцете и реве от чужди хора, сякаш и поотслабна.

Общи условия

Активация на акаунт