Честит рожден ден на Кристиан

, научих Симона да се чеше по главата като я питам къде са и въшките
, на вилата скубят котките, хранят мравките с бисквитки... Кучетата според Мони казват "ап-ап", а според Яни "ба-ба"
А да питам аз , вашите деца търсят ли боклуци да ядат? Янчето много старателно си издирва боклуци, кончета и какво ли не, ако не намери по земята си къса със зъби от играчките и ги дъвче така и си смучка... какво ли не съм вадила от устата и вече
но вчера беше върхът - извадих краче от буболечка , най-вероятно хлебарка
Не ми стига ума от къде го е изкопала, като чистя всяка сутрин старателно преди да пусна да играят!
Мъжът ми каза, че била готова за "страх"
и пукна от смях , а аз още съм потресена от случката!
Става все по-рано и аз вече започвам да отказвам закуската, защото той я измества с по половин час, тази сутрин в 4 и нещо се събуди - е, това какво е?! Играеше му се, но аз го отсвирих категорично и той реееееев! В крайна сметка баща му го занимава до 6 без нещо, когато вече взе да му се доспива, сука и се отнесе за...няма и един час
Егати таласъм! Занесох го на майка ми да го гледа и съм отцепила до обяд
Ей сега ставам. Баси кефа!
Знам едно хубаво магазинче на центъра точно, ама не помня пюрета какви имаше 

По принцип децата под една годинка, дори под година и половина изключително рядко се отбиват от само себе си. Обикновено става дума само за период на несукане, който отминава. Ако искаш да продължаваш да кърмиш, предлагаш примерно 2-3 пъти за 24 часа, колкото да поддържа лактацията и чакаш да отмине. Ако искаш да спираш - моментът е удобен. Аз бих давала сутрин и вечер по 5 минутки, така може с месеци да си откарате - хем имунитет за дечко, хем не е обвързващо за теб, хем благотворно за нея, защо да спираш, когато 10 минути на ден не представляват никаво усилие за никого?
Това са типични за лятото вируси, които са много опасни за малки бебета, понеже ги обезводняват за няколко часа. Кърмените деца ги понасят по-леко с една идея, защото кърмата е много лесна за усвояване и им понася на коремчетата, докато АМ и всичко друго го повръщат. Сучейки по мъничко, детето успява да се оводнява/ все едно има включена банка/ и това ви помага да избегнете болницата. 
и пукна от смях ...

Исса да ми е все в ръцете и реве от чужди хора, сякаш и поотслабна.