ЮЛЧЕТО празнува, време не остава да кротува(тема 112)

• 9 297
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
ЧРД на Кристиан на мама Кокинела!

Уф, още ли болни бебчета бе  Sad, хайде да оздравяват вече всички! Габи и тя нещо покашляше през нощта, ако не се оправи трябва да видя как ще я водя на лекар, че тук се записват часове 1 месец предварително, педиатрите са кът нещо  Crazy

Много хубави снимки Бухти!!!

Тук времето е хубаво, така че ние се приготвяме да излизаме на разходка, лек ден на всички  Hug

# 46
Добро утро!
 Мен вчера ме лъхна малко вятъра и днес  ме боли гърлото   Sad. Дано на малкия да му няма нищо  Praynig.

Вече няколо пъти чета за този хексалгин (виждам , че е много ефикасен) та да питам - без рацепта дават ли го в аптеките . ............., защото на мен оня ден и за витамин С ми искаха. Питам , защото искам да си купя , за да имам в къщи ако ми се наложи посред нощите някой път

п.п гледате ли "на кафе"  Shocked   #Crazy . потресаващо  #2gunfire. егати родителите  #Crazy

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 09:54 от iucka

# 47
Като говорите за кърмене, се сетих. Миналата седмица бяхме на плаж, и аз си бях забравила горнището на банския. Наложи се да я карам по монокини, за да вляза с малката във водата и да я натопя. Дотук добре, ама като излязохме от водата, и малката като видя не една, а цели две голи цици, направо пощръкля, хвърли се отгоре ми и почна да суче ту от едната, ту от другата страна, ама настървено Joy. Голяма борба беше докато успея да се облека
Много хубави снимки гледах.
Няколко и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391001&pid=13009191
Бухти, мерси за снимките, много са хубави

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 10:04 от tanita66

# 48
  • София
Танита, оправи си линка  Peace

# 49
  • София
те си казаха, че ще вали и то цяла седмица, ама все се надявах да са посгрешили, че тъкмо се прибрахме в сф и са ми залипсвали разходките в парка... тюх, тюх...

маякуб, страхотно изкарахме. като кача снимки, ще се види. яна успя да се къпе само 3-4 пъти в басейна, че на доспат си е хладничко, но иначе се вози почти всеки ден на лодка и беше в най-студената пещера в бг. хареса й  Mr. Green

# 50
И аз гледам "На кафе" и сто пъти съжалявам, че не изключих телевизора на разказа и снимките на 5-месечното бебенце... newsm45 newsm45 newsm45

# 51
Аз гледах за кърменето и го изтървах, слава Богу.

Сакси, онези снимки, които ми прати не можах да ги отворя, нямала съм някаква програма. Можеш ли да ми ги пратиш пак или на едно флашче ги качи, като идвате у нас да си ги сваля. И оная бременната снимка си чакам Mr. Green

Бухти, много хубави снимки. И на Танита Simple Smile

# 52
  • София
duci , с тая бременна снимка ще ме убиеш...  ooooh!  ще ти я дам на 3ти да мирясаш.

# 53
Е защо бе, какво толкова  33uu Не е ли нормално да си я искам?

# 54
Бухти
супер снимки отново, малките бръмбари са големи сладури  Heart Eyes

Танита
и твоите снимки са чудесни!

Вчера забравих да спомена че снимката на Анна и приятелите с голите дупета с жестока  Mr. Green
Искам на море вече  Whistling

При нас няма лято таз година и това си е  Confused

# 55
  • София
Добро утро и от нас  Tired
Или направо добър вечер да ви кажа, че на мен нощта и сутринта ми се сляха - това моето повече дивя в леглото отколкото да спи  ooooh! Имам чувството, че през 20 мин съм ставала, а по едно време чак взе да ми става лошо, щото тъкмо се унеса и айдеее пак ставай Sad Към 5-6 неиздържах и събудих мъж ми  Crossing Arms

Много хубави мечета по снимките, а на Танита мацката направо ме разби с тия бебешки потури  Heart Eyes

# 56
  • София
нормално е..
изумява ме как не забравяш  Mr. Green

# 57
Бухти, страхотни снимки...както винаги!
Танита, много е сладка малката кукла. Жестоки потури има Grinning
Май ще се разминем с разходката днес.  Sad

# 58
Бях забравила, скоро се сетих Mr. Green

Бухти, никъде те няма по снимките, трябва пак да дойда до Варна Mr. Green

# 59