ЮЛЧЕТО празнува, време не остава да кротува(тема 112)

• 9 297
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Добро утро !

Днес имаме само един рожденник - Кристиан на мама Кокинела /които и да са те  Confused/.
Да е живо и здраво малкото човече ! Щастливо детство !  nbirthday

# 31
Кетито, там ти е грешката, че я търсиш скоростта Mr. Green
Имам работа, да, ще ходя при Маленов(дано не е в отпуск, като стане малко по-нормален час ще му звънна).

# 32
Ха, добро утро!

# 33
Времето е страхотно, само за разходки в парка Tired
При нас небето се отвори и се изсипа мноого дъжд.

# 34
При нас е добре времето,но нищо чудно да ливне някой дъжд  Crazy

# 35
Записвам се с малко снимки - http://july2008.multiply.com/photos/album/147
Има и от срещата със Села ви и Христуш.

# 36
  • София
Времето е страхотно, само за разходки в парка Tired
При нас небето се отвори и се изсипа мноого дъжд.

Laughing Ако продължава така парка ще се превърне в поляна. Аз станах да видя дали има нещо от балкона за да не изхвръкне  ooooh!
Маги по това време спи  Twisted Evil а цяла нощ Цоко-цок, мрън-мрън.През 15 минути това и не може да заспи.Чак към 5-6 ч. се унася  Shocked
Честно да ви кажа, не помня кога за последем път спах  Shocked Сутрин съм като изцеден лимон, до следобед си инжектирам 2 кафета и вечер  Tired Нямам сили за нищо.

А снощи вместо да си оправя дрехите оттатък, аз си пиша тук глупости  Embarassed Е на това му се вика да не ти се отдава домакинството Embarassed

ЧРД на Кристиан на мама Кокинела

# 37
  • София
При нас стана много мрачно, задуха силен вятър и заваля - гадост, а го дават такова да е цялата седмица май  Sick

# 38
Ми Кети с нейното Волко прецака времето Mr. Green
Кети, ще спим, душко, децата като станат абитуриенти.

# 39
  • София
Много са сладки всички варненски бебчета  Heart Eyes /и майки  - като гледам всички сте мацки и сте влязли във форма - комлименти !/  Simple Smile

Кети, за спането, превключваш на опция 'автопилот" и готово !  Laughing Сигурна съм, че като всички нас я ползваш редовно. Аз вече минах и на нес кафе и ми е екстра  Simple Smile
Аз за спането не се оплаквам, обаче се чувствам много изнервена напоследък - особено на моменти направо изперквам  Embarassed

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 09:20 от Ninche

# 40
  • София
Ми Кети с нейното Волко прецака времето Mr. Green

Абе Дуци, връщах се да се проверявам, реших, че пак грешка имам  Mr. Green
А за времето  Mr. Green Mr. Green

# 41
  • гр.София
ЧРД на Кристиан на мама Кокинела

Тъкмо сега се връщаме от консултация.Вече сме 9680гр.(+340гр.), и сме цели 80см.(+3см.).Лошото е че от вчера сме болни  yu5 Малката вдигна вчера на обяд температура 39 градуса.И не мога да я смъкна повече от 38,5.Направо е ужасно  Cry .Не сме спали цяла нощ.И педиатърката я прегледа и гърлото ни е зачервено и така.Сега сме на сумата и хапчета днес и утре и сряда сме пак на преглед.

# 42
  • София
Лиана  Hug

# 43
мдааа значи наистина има бум на ангините... Tired да оздравяват всички, ние тая нощ почти не сме спали...ама нищо де важното е че смъкнахме темп - момичета да знаете за високата темп - давате панадол след един час ако не е спаднала - 4 капки хексалгин в течност някаква !
не знам вашите как са но Мати като види лекарство и почва да буйства - голям зор .....
много са хубави варненските снимки, майчета и бебочета  Heart Eyes
Сакси нищо не разказваш как изкарахте  Naughty Hug

# 44
По Канал 1 говорят за кърменето и млечните банки. На кърмата казвали бялата кръв в древността Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт