ЮЛЧЕТО празнува, време не остава да кротува(тема 112)

• 9 297
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
  • София
и си обещаваме, че като остареем, ще си купим вила в тоя кър hahaha

Аууу, ние доста вили ще трябва да купим  Blush Mr. Green

Уууу, Кети, ще кажеш, че си стара  Naughty  Hug

Ааа, не, от другата година ще си го помисля  Mr. Green Сага още съм в двайсетицата  hahaha
Бъзик, на мен порасването ми харесва  Peace

На теб исках да ти кажа, че снимките във ФБ са страхотни.Какви пози си издебнала на Пепи папарашки Mr. Green
Егати красотата, не ви ли се остава Sunglasses

Белинда, ти се похвали, че Ники се къпе сам, аз забравих да се похваля....Дени пика сам  Joy
Смешно ви е , ама преди все се заблейваше докато пика и се опикаваше.Или пика и си пусне тениската да ми покаже нещо и я опикае  Confused Сега вече започва да мисли  Mr. Green
И тук се сещам за Дуци дето има мания за чиста тоалетна.И аз ако не я измия всеки ден, то поне като влезна да се къпя я обливам от всякъде с вряла вода, че малко излиза оот чинията понякога  hahaha

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 00:31 от ketito

# 16
Ивето суче сутрин и вечер задължително. През деня -  от един до три пъти. Нощем не суче вече 4 месеца.Нямам мераци да я отбивам. Добре ми е така, добре ми е така... Laughing
Дуци, може ние да дойдем до Южния утре.

# 17
  • София

Аууу, ние доста вили ще трябва да купим  Blush Mr. Green

Ние поне ще сме наблизо, над София  Joy

Тони, мерси  Blush Каза ми майка ми, че сте се видели и каза колко кротичко си е спяла Мариелка, затова че имай късмет да се оплачеш от детето   Naughty

Днес набързо посетихме и Джъмбо, е мразя го този магазин  Crossing Arms За около час само и после ми прималя на касата  ooooh!

# 18
Честит 1-ви рожден ден на Ирена, Емчо, Илона, Джанан и Елена!
Да растат весели и щастливи!!! Много игри и подаръци в този прекрасен ден!!!

Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

Илона, Ана и Сами са много готини  Heart Eyes

Нека всички болнички се оправят по-бързо!
Тигърчо и Матей  Hug Hug Hug

Кетито
а яде ли ги някой тези охлюви  Mr. Green

# 19
  • София
Кетито
а яде ли ги някой тези охлюви  Mr. Green

Свекър ми  Mr. Green

Аууу, ние доста вили ще трябва да купим  Blush Mr. Green

Ние поне ще сме наблизо, над София  Joy

Joy Joy Joy
Мисля да си лягам, че се разлигавих тотално  Mr. Green

П.п. Абе не ми дава да си сменя лентичките  Crossing Arms Пише, че са над размера Crossing Arms

# 20
  • София
Мисля да си лягам, че се разлигавих тотално  Mr. Green

Аз пък огладнях, затова че по-добре и аз да лягам  Whistling

# 21
  • София
Ох, момичета не мога да реша къде да направя РД  ooooh! Май ще трябва да са всички заедно..В детска клубче и да поканя и възрастните .А в клубче престоя е 2часа  Rolling Eyes малко тъпо за роднините.
Или в една сладкарница до нас /има всичко за ядене там/ и да поканя и бебоците там  Rolling Eyes Ако е хубаво времето, на полянката ще е разкошно, но пък ако вали /такава е прогнозата/ вътре няма къде да се седи с бебе  Rolling Eyes

# 22
  • София
Е, прибрахме се... Отсега си казвам, че само тая тема съм прочела, понеже е още в началото. Утре ще дойда най-вероятно в Южния. Дуци, ще ти се обадя  Peace  и моята Яна се сеща като Анна само нощем за кърмене, а денем аз й пробутвам гърдите си с цел да я приспя.
Поздравления за Ади на Пух!  Hug

# 23
Кети, сложи лентичките една под друга с ентър. Нали на мен ми рпавиха забележка, може при теб това да е причината.

Много вили ще има над София май Whistling

Сакси, да не би да прояде Яна друга храна, освен кърма?

# 24
  • София

Аууу, да не се засечем някой ден  Mr. Green

Като сте се прибрали, изчисти си ЛС  Crossing Arms Неоткриваема си!

# 25
  • София
Прояде риба. И като е гладна по две праскови наведнъж. Но общо взето си яде малко и ме е страх като съм намалила дневното кърмене да не се окаже, че ми е заслабнало много детето...

Кетито, изчистих.  bowuu

# 26
  • София

Аууу, да не се засечем някой ден  Mr. Green

Joy  Joy  Joy

Абе то снощи се наложи да смениме набелязаната цел, че вече ни бяха изпреварили  Whistling

# 27
  • София
Сакс, добре завърнали се!
Ако пък случайно не ти се ходи към южния, обади се  Blush Записах Мариела на кухня пробно тази седмица и сме закотвени в квартала. Simple Smile

# 28
  • София
Кети, сложи лентичките една под друга с ентър. Нали на мен ми рпавиха забележка, може при теб това да е причината.

Не става  Rolling Eyes Нещо съм банната май?!?

*Puhtulka* Към Драгалевци ли бяхте Whistling

Абе как ме дрезните с тоя Южен парк  Crossing Arms Пусто Волво не мога да го карам.Все като търсиш първа и включва на трета и се спичам  Twisted Evil
Аз мисля в Понеделик вечерта да си отидем на Стрелбище, че записах за Вторник час за почистване с Рейнбол и ще си отвися там  Rolling Eyes Мисля и за тогава Ози да поръчам Thinking
Дуци ти нещо работа ли имаш? Защо не го отложите за Вторник, Сряда  Sunglasses

# 29
  • София
Честит първи рожден ден на вчерашните ни рожденици - Ирена на Ивончето, Емил на Нип, Илона на bu4a, Джанан на Seevgi и
Елена на Hris28 newsm59
Честит рожден ден и на Кристиан на Кокинела! Да растат жизнерадостни, здрави и послушни!

Ние вече сме в София, тази седмица ще ми е голяма лудница, че доста работа се е понатрупала.

Белинда, благодаря за съветите. Ще започна както ме съветваш, пък каквото сабя покаже. Надявам се нещата да се получат без излишни травми за Магито.

Донка, и аз често съм се чудела дали детето не компенсира отсъствието ми през деня с това често сучене нощем. Но са най-много 4 часа все пак. А и много често си работя дистанционно от вкъщи и я кърмя, когато пожелае. Миналият месец бавачката беше 3 седмици в отпуск, бяхме по цял ден заедно и нямаше промяна в нощния режим.
Аватарът ти е разкошен  Heart Eyes Честита нова работа на мъжа ти, ще се радвам да се запознаем когато дойдете тук, че все се разминавахме по Софийските срещи.

Душичка   Hug Много сте се измъчили, но вече всичко е зад гърба ви и ще имате само положителни емоции оттук насетне! Целувки на малкия проходил Тигър!

Общи условия

Активация на акаунт