Клуб "Парфюмен Ценител" 17 - Любими аромати Kenzo

• 28 922
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
дойде ми амбре гри на пиер балмейн и съм мноооооооого доволна,толкова е изискан,елегантен,улегнал,гушлив-направо проказка newsm68 newsm44 newsm10

# 106
дойде ми амбре гри на пиер балмейн и съм мноооооооого доволна,толкова е изискан,елегантен,улегнал,гушлив-направо проказка newsm68 newsm44 newsm10
Честит, чакам с нетърпение да го пробвам като дойда на морето при вас. Hug  bouquet

# 107
Пробвах Gaultier 2 Eau d`Amour. Бях чела много за него и понеже обожавам Готие 2, не очаквах че няма да е от моите. Бях сигурна че ще ми хареса, но нещо ме дразни в него. Може би комбинацията от кардамон и портокалови цветчета прави непоносимата ми комбинация в тази иначе прекрасна композиция. Не е за мен този парфюм определено. Ще си купя Готие 2. Иначе е наистина почти същия , само липсват мъжките нотки от първообраза. А и също не е животински и сексуален като Готие 2 , а мен точно това ме привлича в него.

# 108
Момичета, към Гре и Кабаре съвсем за малко за връщам.  Днес получих мини, не го познавах до сега. Определено ми хареса, развива се неочаквано, но много нетраен ми се струвa. При вас как се държи?

# 109
  • Варна
Момичета, към Гре и Кабаре съвсем за малко за връщам.  Днес получих мини, не го познавах до сега. Определено ми хареса, развива се неочаквано, но много нетраен ми се струвa. При вас как се държи?

И на мен ми се стори, че бързо "излита", но все пак това беше само проба. Не съм го носила истински, не мога да преценя.

Калоянис, честит прекрасен парфюм  Heart Eyes И стига ми напомня за него, че още не е есен и не ми се дават пари за такъв тип  Naughty Laughing Изкушавам се, с две думи  Simple Smile

# 110
Мили моми4ета знаете ли нещо за

и за

Помогнете с малко инфо ,моооооля вииии Hug Hug Hug Hug

# 111
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Алекса, аз имах Magical Moon - тежък, сладък ориенталец. По дух и настроение много ми напомняше Delices на  Cartier и Черното Дел Позо. За мен Delices е вишни с много захар, а Дел Позото - презрели череши с много захар. Магическата луна е презрели къпини с много захар. Зная, че не съм изобщо изчерпателна, но го имах миналата година и не мога да го опиша добре. Не се сприятелихме хич и го подарих.

Дано съм помогнала поне мъничко.   bouquet

# 112
  • Варна
Алекса, първия мисля че съм виждала някъде из Варна, ще проверя утре, ще душна ако го има и ще пиша.
За втория идея нямам.

# 113
Мимс ще съм ти много благодарна!!!!!!!!!!!!!!!!!!Butturfly on a wheel благодаря ти,добих някаква представка горе долу.Денси и аз не съм много доволна от това Готие и искам Готие2 сега .О де амура го размених Simple Smile

# 114
Честит, чакам с нетърпение да го пробвам като дойда на морето при вас. Hug  bouquet

искаш ли пробичка да ти пратя? Laughing

# 115

искаш ли пробичка да ти пратя? Laughing
Не ще ви гостувам скоро надявам се, живот и здраве! Grinning
Кристобал наистина се развива превъзходно в топло време , не бях го носила през лятото, но ми харесва. Но все пак за мен и зимен парфюм и то вечерен.

# 116
  • Варна
Кристобал наистина се развива превъзходно в топло време , не бях го носила през лятото, но ми харесва. Но все пак за мен и зимен парфюм и то вечерен.

И на мен ми харесва повече в по-топло време, но не горещо. През зимата ми е много "мъжки". Есента според мен е сезонът, който му приляга най-добре.

# 117
  • Варна

охооооооо, честито:)) да се фъскотиш със здраве  bouquet

# 118

охооооооо, честито:)) да се фъскотиш със здраве  bouquet
Ако може няколко думи за него, защото не намерих много информация  bouquet

# 119
Ambre Gris - Pierre Balmain

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 15:21 от Рони Бо

Общи условия

Активация на акаунт