Клуб "Парфюмен Ценител" 17 - Любими аромати Kenzo

• 28 950
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
  • Paris
Именно  Peace Това отличава ценителя от потребителя. Има хора, които ползват един парфюм и като свърши, си купуват следващия (с което не искам да обидя никого, всеки си има приоритети). А ценителят колекционира тръпки и усещания, независимо от бройката  Heart Eyes

Напълно съм съгласна! Аз до скоро бях потребител  Blush - имах и исках само един аромат, обаче тука скоро нещо ми стана (не без вина на този форум) и сега съм луднала... Искам още и още, и само като ги видя и така им се радвам... изборът от повечко любими неща, според момента, е разкошотия.... Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Така е PeaceЧетенето на тази тема води до пристрастяване. И то каква страст!!!

# 121
Всеки е добре дошъл в тази тема  и потребители, и консуматори, и ценители, и приятели, и с един, и със сто парфюма и и случайно наминаващи съфорумци, и мъже, и жени и всички. Hug  bouquet Темата е много полезна и интересна и е създала големи приятелства и големи колекции. Mr. Green Радвам се че ви е приятно тук. Отворени сме за нови хора и нови идеи. Казвайте какво ви вълнува и как да направим "парфюмната си къща" по хубава и уютна. Очаквам идеи и желания за новия сезон. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 122
Здравейте, мили дами, за съжаление напоследък нямам никакво време за форума/ за което мога само да съжалявам/...но влизам на бързо с молба към Денси-ще ме подсетиш ли, моля те, кой беше парфюма, който описа преди време...с аромат на пъпеш и бял шоколад????
Да Missoni Aqua.
Като стана въпрос за Missoni, този Missoni някой да го е пробвал, има в описанието шоколад Flutter Rolling Eyes

# 123
  • Варна
Получих днес ето това:

Типичен Гре- особен, зелен, с лека сладост, много го обичам! Направо свещенодействах, докато отварях много внимателно целуфана Grinning

# 124
Честит със здраве да го носиш! Hug  bouquet

# 125
Честито! Приятен парфюм на още по-приятна цена  Crazy

От една форумска среща си го бях харесала ама ще има да почака  Stop

# 126
  • Истанбул
Благодарим Денси за поканата HugНашата обща черта=любовта ни към ароматите ни прави толкова близки ,независимо от възраст ,вкус ,социален статус Hug HugЕ, как се отразява това на милите ни съпрузи и портфейлите им е тема на друг разговор.Хубаво е когато човек може да споделя своята страст и да не го изкарват за луд,заради това ,че имал малко повече парфюми от нормалното,да ама какъв е критерия за нормален брой LaughingТака ,че мили момичета ,щом искате да притежавате нещо =не се колебайте,направете го,защото животът е твърде кратък Hug
И малко въпросче=това как е  bouquet http://www.fragrantica.com/perfume/Sarah-Jessica-Parker/Covet-1404.html

# 127
Covet ли?

Странно малко. Хем зелено, хем шоколадено.

# 128
пак аз с моите ве4ни въпроси Blush,но някой може ли да ми каже нещо за този

Много ли е ретро????от1987 год,. е и малко ми е притеснено , искам направо на сляпо Partyима и още един който ми е интересен ,той как е???-

междудругото много ви благодаря 4е всеки път помагате ,темата ми е любима Hug

# 129
  • Варна
Мерси, мерси, вече се полях Crazy

# 130
  • виртуално
allexa27 - от първият Joop имам останало около 10-15мл и няма да го ползвам вече (шишето е без капачка, загубих я някъде)
ако искаш може да се видим и да ти го подаря - пиши ЛС

# 131
Момичета радвам се че съм във вашата компания. Hug  bouquet
Рапунцел, жеста ти към Алекса е прекрасен. newsm51Тук има толкова нежни и отзивчиви дами.
Аз не познавам и двата парфюма на Joop.
За Ковет писах наскоро.

Това е един от най-странните парфюм, които съм помирисвала. Не го харесвам и е далеч от мен като усещане. Но има своите големи фенове, заслужава определено вниманието на всеки, просто защото е странен и съчетава в себе си абсолютно несъчетаеми нотки за мен.
Сара Джесика Паркър е известна с това че иска да прави нещата си различни и само за определени купувачи.
 Остра бергамотова зеленина и малко шоколадови нотки. На различните кожи изпъква шоколада по различен начин. На някой по-млечен, на други горчив. Има много ветивер и от него идва също остра зеленина. Не  е свежак, но е свеж. Лимони, бергамот, лавандула и мека млечна нотка се опитва да го направи различен и успява. Като лимонада с малко настърган шоколад е. Искрящ парфюм, за моменти когато не искаш никой да ухае като теб. Добра трайност, определено дневен летен аромат. Но лично на мен не ми допадна и не го купих въпреки цената и различността му.

# 132
  • Истанбул
Денси, много благодаря Hug  bouquet

# 133
  • Варна
А моят Boudoir Jouy още го няма  Sad Късат ми нервите вече тези пощи, кой знае къде са го наврели  #Cussing out

Алекса, Мирисах въпросното Vice Versa. Честно - никак не ме впечатли - цветя, нежнички някакви и в един момент ми замириса на почистващ препарат за теракот и така си отиде до края. Според мен не си струва.

Ами, потуших си мъката по непристигащия Будоар с ето това:Deci Dela - Nina Ricci . Открих го случайно в една парфюмерия преди няколко дни. Не знам защо според Фрагрантика е флорален шипър, в това горещо и задушно време най-ясно долавям плодовете, шипровост пък никаква. Може и да ми се изкривява възприятието обаче, мисля че си е парфюм за хладно и студено време.

# 134
Мимси, честит да ти е, със здраве. Ще дойде и Будоара. Много го чакаме него и той се скри да дразни. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт