Клуб "Парфюмен Ценител" 17 - Любими аромати Kenzo

• 28 922
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Не съм, само в този сайт ги открих. Но реших, че като е българин, може да се знае. Досега не бях срещала български имена сред парфюмистите  Mr. Green

# 91
Гласувах за Ориентъл цветето защото съм го носила,  и пиперът и инсенс в него все още ми харесват.

В момента имам Flower Parfum Extrait.  Харесва ми пудрената му база, и това е един от най-"спокойните" и уютни парфюми за мене.

Наскоро мирисах Eau de Fleur de Magnolia. Обичам аромата на цвят от магнолия, който е същевременно наситен и нежен, гладко-кадифен и леко spicy. Eau de Fleur de Magnolia, за съжаление, не е уловил същността на този прекрасен богат аромат.

Не съм почитател на парфюми, базирани на зелен чай, но Eau de Fleur de The tea е доста точно попадение, според мене. Много по-точно от Магнолията.

Искам да пробвам Индиго... 

# 92
  • Варна
Индигото много ми хареса в началото, свеж, приятен, но после разви една бръснарска нотка на кожата ми. И нетрайничък ми се стори.

# 93
  • Варна
Не съм, само в този сайт ги открих. Но реших, че като е българин, може да се знае. Досега не бях срещала български имена сред парфюмистите  Mr. Green

Да, и аз не го знам, че даже не съм чувала и да се говори. Странно къде ли са творенията му, любопитно ще ми е да ги видя.

Ей това нещо как ми привлече вниманието с пирамидата си...

Si Lolita - Lolita Lempicka

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 12:13 от Mims-Mims

# 94
Идва и новия Jean Paul Gaultier Ma Dame Rose`n Roll.

Страхотен флакон, но името напомня на Рок'н роуз.
А шишето на Si Lolita - Lolita Lempicka е направо супер  Crazy

# 95
Привет момичета, това прохладно време е само за разходки на някои от прибраните в шкафа и набелязани за есента и зимата любими аромати  Simple Smile

Densi, благодаря ти за описанието на Kenzo Amour Florale, снощи не се сдържах и минах да се запознаем в БЗ, но...жалко за прекрасния флакон, аромата ми стори вял и повърхностен, макар че стъклото и изящната полиграфия на кутията с очарователната птичка разпалиха въображението ми... Confused
А серията Les Eaux de Fleur Collection като контурен дизайн  ми напомни флакона на Prada Femme и Tendre - и двата много харесвани от мен Blush

И да ви предложа по една ободрителна следобедна напитка според предпочитанията  Satisfied

# 96
Благодаря за почерпката VianHug  bouquet
Kenzo Amour Florale е наистина разочарование за мен, а очаквах много. Да флаконите Les Eaux de Fleur Collection наистина напомнят на Прада. Аз също харесвам много ароматите на Прада и за зимата ще се сдобия живот и здраве с оригиналната и понеже съм луд фен на винтидж помпичките както се знае, най-вероятно ще заложа на такава. Heart Eyes

# 97
Здравейте, мили дами, за съжаление напоследък нямам никакво време за форума/ за което мога само да съжалявам/...но влизам на бързо с молба към Денси-ще ме подсетиш ли, моля те, кой беше парфюма, който описа преди време...с аромат на пъпеш и бял шоколад????

# 98
Здравейте, мили дами, за съжаление напоследък нямам никакво време за форума/ за което мога само да съжалявам/...но влизам на бързо с молба към Денси-ще ме подсетиш ли, моля те, кой беше парфюма, който описа преди време...с аромат на пъпеш и бял шоколад????
Да Missoni Aqua.

# 99
Да Missoni Aqua.
А има ли го по БЗ, защото бях в една друга парфюмерия, поисках да го подуша, но не ми го дадоха, защото тестерът бил развален.

# 100
  • Варна
Да Missoni Aqua.
А има ли го по БЗ, защото бях в една друга парфюмерия, поисках да го подуша, но не ми го дадоха, защото тестерът бил развален.

Вили, в коя не ти го дадоха? Не съм го виждала във Варна и ми стана любопитно.

# 101
В Таис до Операта.
Щом не си го виждала да разбирам ли, че го няма в БЗ в Мола?

# 102
  • Варна
В Таис до Операта.

Мисля, че в мола го има, ако не се бъркам със софийската бз.

# 103
  • Варна
В Таис до Операта.

Не, просто отдавна съм спряла да влизам по парфюмерии. Обаче нямам спомени да го има в БЗ. Понеже веднага бих го забелязала CrazyМоже просто да съм бляла, дано го има!

# 104
В София го има в БЗ и във фирмения магазин на Ести Лаудер със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт