ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа.

• 16 473
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
flower- аз писах до комисията за защита на потребителите специално заради опасните люлки и пързалки/старите модели/,защото имаше публикация,4е те ще ги инспектират и ще задължат съответната община да си ги оправи....даже ми отговориха ,4е пак ще ми пишат след като се променят нещата...ама да видим...
вале,пусни някоя снимка от Албена де.... Flutter

боре- видях те...разказвай...роди ли??? Hug

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 10:41 от Mery_red

# 106
  • варна
Привет и от мен...вчера се прибрахме в къщи...родих един прекрасен мъж..4400 и 55 см., който засега е в сънливите периоди и е голяма сладка бубичка.

# 107
Да ти е жив и здрав, Боре, да се гледате с много любов   bouquet
Ама голям мъж си отгледала, ей това е, дай Боже всекиму !!!  Wink

# 108
Честито да ти е жив и здрав Hug  bouquet

# 109
ЧЕСТИТО БОРЕ, ДА ТИ Е ЖИВ  И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
честито Боре!!!  bouquet
ДА ти е жив и здрав сладура!!
кажи как се казва и как мина "офанзивата " Wink))

# 111
Боре честито мила, да ти е жив и здрав и много да те радва и слуша   bouquet Hug  bouquet
Ама верно голям мъж си родила  Wink

Я разкажи как мина раждането, как сте, що сте  Hug Heart Eyes Hug

# 112
  • Варна
ехааа Боре голям юнак си излюпила  Mr. Green браво! да сте живи и здрави!
а дето вика flower - съдбата най-много мрази тия дето се заричат - както бях силна вилна да идвам в МД на лекция, и щях да дойда да те видя, накрая забравих за лекцията Embarassed
ще се видим по разходки явно  Laughing

# 113
Здравейте мили момичета!  newsm47  Предполагам че се е изписало доста по тази тема, ама и аз не знам къде да търся  Embarassed Аз скоро ще раждам и мисля че е време да избера педиатър! Само че нямам идея кого да избера  newsm12  Иска ми се педиатъра да подкрепя изключителното кърмене, късното захранване и да не дава антибиотици за щяло и нещяло. Ще съм ви много благодарна за инфото   bouquet

# 114
  • Варна
зависи в кой квартал си... аз утре ще ходя да търся тука в ОБ и района, че за един не чух само положителни отзиви  Rolling Eyes

# 115
Ами аз съм над Вятърна мелница, по пътя за Каменар. Където и да е педиатъра, ще ни е далечко  Sad  

Честито, Бореееее! Да ти е живо и здраво детето!
Много усмивки да ви носи!
[/color]

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 20:06 от Muzarelka

# 116
Добро утрооо!
Боре, честито момченце! Много да те радва и мнооооого да те слушка.  Hug
Mery_red не вярвам аз някой да обърне внимание на писмото ти. Те дори от защита на потребителя и да направят нещо, общинарите силно ме съмняват  Thinking
Днес ще ходя да подавам документи за кухня.... чудих се дали да я записвам на държавната, ама накрая там ще я запиша. То вярно, че ги бяха подбрали за разни растителни мазнини в млечните продукти, ама то и в частната няма гаранция какви използват newsm78

# 117
 Привет момичета Sunglasses, явно няма никой днес. Всички сте или по разходки или на плажче.
Ние сега се прибрахме, много жега стана на вън.
 Боре честито Ви бебче! Да ви радва много и само положителни емоции да ви създава  bouquet
Честито на имениците днес!
Хубав ден на всички! Laughing

# 118
Боре,да ти е честито момчето.Да те радва ,да е гордост за очите ти,наслада за сърцето ти!!!

Какво е името на левента ти????Забрави да ни "запознаеш"виртуално.Чакаме Hug

Десчо,наистина голяма пещ стана .Най-добре е под климатичето,с биричка в едната ръка и с любимо четиво в другата bowuu

# 119

А пък аз да попитам, има ли мамчета от Цветния квартал? Та да си спретнем срещичка на някоя от площадките в квартала Simple Smile

Има има - АЗ Simple Smile
Отдавна не съм се завъртала тука, но с харМоника сме по цял ден по пътищата. Та сега дойде време за захранване и  влязох да се информирам - нещо не можем да се разберем с педиатърката ми по въъпроса и така реших и вас да  ви посетя - сещам се имаше една адашка Рени Димитрова от цветния и исках и  нея да я  видя на къде е ... не съм влизала май откакто родих ... та обаждайте се за срещички. Аз живея на Люляк.

Общи условия

Активация на акаунт