ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа.

• 16 472
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Добро утро!
Тони, кажи как е яслата? Коко свикна ли бързо? Лелите биват ли? Изобщо, сподели впечатления ако имаш вече, че съм в голяма чуденка да го пускаме ли нашия...
Морска, недей така, как ще те умори чиляка...няма беееее  Joy

# 61
Desita- супер кафенце!!! бравос...

Вале къде си се проветрявала ????ааа Crazy

какво ще правите в този облачен ден??

# 62
Добро утро,мацки Hug
Мариелка ,много са сладки щерките ти.Личи си ,че сте си изкарали един готски плаж.
Вале ,внимавай с вратлето.Ако е много схванат -не винаги е добре да се прави масаж,понякоге е по добре да не се пипа и да се поограничат движенията.Няма много да се въртиш насам-натам  hahahaпо малко ще се оглеждаш.
А иначе за схванато вратле може да се пие-Тилкотил+милгама....но все пак трябва доки да потвърди.
 DeCuTa ,благодаря за разсънващото кафенце  bouquet
MariaE ,страхотен тен ще хванете щом сте всеки ден на плаж.Ще се превърнете в  hahahaшоколадови вафлички Joy
Тони ,аз също искам да разкажеш "со кротце со благо"как е ясления живот на Коко????
Поспаланка,работа ли ще започваш -та искаш да пуснеш прекрасния синеочко на ясла????Пуснеш ли го да знаеш ,че веднага малките мацки  hahahaще ти го грабнат ...мммм дааааааа bowuu

# 63
Добро утро на всички!  food010

# 64
  • Варна
,работа ли ще започваш -та искаш да пуснеш прекрасния синеочко на ясла????
Уф, това ми е много болна тема... Sad Самата аз не съм наясно какво точно искам. Хем искам да си го гледам поне до 2,5 , хем трябва да се връщам на работа. Бременността ми беше малко проблемна и бях в болничен, та вече става 2 ,5 години от както отсъствам. Ако не се появя още време, съвсем ще изозстана, а и ще съм ужасно неконкурентноспособна. От друга страна - така и така съм прекъснала кариерата, съвсем сериозно се замислям да си направим още едно бебче, та чак след това да почвам наново да изграждам кариерата си...Знам, че това е много личен избор на всеки и подбудите за един или друг вариант са различни, но приемам всякакви мнения и съвети от вас. Може пък и да пропускам някои аспекти....С всеки изминал ден (нали наближава септември) изпадам във все по-голяма чуденка - да не кажа стрес....

# 65
Поспаланка, само не изпадай в стрес, определено си е сложно, кое да избереш, за съжаление не мога да дам съвет, понеже на мен ми се иска децата ми да имат разлика около 5 години, но пък с кариерата нещата се объркват, тъкмо си започнал и си стигнал някакво ниво, и айде пак в къщи, и прекъсваш. Но пък зависи в каква сфера се развиваш, ако има кой да ти помага/баби примерно/ може да не си зарязваш изцяло работата, зависи и от работодателя. Ако работата позволява да работиш от вкъщи е много удобно. Това е моето мнение. Знам, че времето ще ти покаже какво да избереш Simple Smile  Hug

А пък аз да попитам, има ли мамчета от Цветния квартал? Та да си спретнем срещичка на някоя от площадките в квартала Simple Smile

# 66
  • Варна
Eli, работата ми не позволява. Иначе съм мислила за този вариант. Аз съм в цветния - на Роза Simple Smile

# 67
  • Варна
Здравейте мили варненски мами ,

извинявам се, че се вмъквам така в темичката и благодаря на данинка, че ме покани  Hug
Отправям една покана към вас :

Сдружение "Профилактика и рехабилитация на социално значимите заболявания"  организира Училище за родители на 29.06, 30.06. и 1.07. от 17часа в РИОКОЗ Варна. Темите по дни са :

29.06.2009г. - понеделник, 17.00ч. - Растеж и развитие на новороденото и малкото дете, хранене, закаляване, най-чести заболявания, профилактика. Лекция и видеофилм.

30.06.2009г. - вторник, 17.00ч. - Подготовка на бременната жена за раждане. Най-чести причини за безплодието при младите жени. Лекция и видеофилм.

01.07.2009г. - сряда, 17.00ч. - Нервно-психическо развитие на новороденото и малкото дете. Емоционални проблеми. Лектор: М.Атанасова - психолог.

Място на провеждане: РИОКОЗ (ХЕИ) Варна, 1-ви етаж, Музей "Човекът и неговото здраве"

Поканени са всички бъдещи и настоящи мами, татковци, баби, дядовци, лели, чичовци и........
Училището за бъдещи родители е напълно безплатно.
Очакваме ви  

# 68
  • ВАРНА
Ели,в Цветния сме и ние- на Кокиче!Но по  често слизаме към градината,че в квартала много много няма за разходки,а ние сме още малки и площадките не са му много интересни иска движение човека Laughing

# 69
  Здравейте момичета Laughing
 Аз точно приспах мъника и да седна и аз да се разпиша. Лека полека май си влизаме в стария режим. Но с вечерното заспиване е малко сложно. Снощи до 23.30 ме е разигравал, накрая се наложи да пея песни.
  Вале, как бе душа ти се схвана врата. Много е гадно наистина. Аз си мажа врата с Алгизал и сама се разтривам, че мъжо ако ме разтрие става по зле.
  Мери, супер си изкарвате виждам. Къде си намираш да паркираш на Св.Константин и Елена. Те големи заграждения сложили тази година.
 Ели, аз съм на Божур.
 Поспаланка и аз съм пред дилема сега ли да бебеправим второ или да изчакам. Хем искам да поработя и тогава, хем годинките напредват, а исках преди да стана на 30. И аз не знам. Същевременно бих могла от къщи да поработвам/счетоводство/ но др си е сред хора. Но така или иначе ние не сме на ясла и имам време да мисля. newsm78
 Жени, благодаря за инфото, звучи интересно.
 Хубав следобед на всички

# 70
# 71
Jeni, темите са доста интересни. Благодаря много за поканата.  Hug
Аз съм на Синчец, падам се на гърба на склада на хепи. Днес даже мисля, малкият като се наспи, да отида в кафето на ул.Детелина, казаха ми че имало детска стая, да видя как стои въпроса там Simple Smile ако има някой желаещ да пише, може и на скайп: elflandia Simple Smile

# 72
Десчо - аз влизам в посока Слънчев ден и спирам на алеята,но преди Азалия...засега има място,но не знам от следващия месец...като си вземат отпуска хората как ще е ...поне чадър и шезлонг вземаме на 1 линия и си играят децата на плиткото....

Иначе и аз харесвам плажа на Албена и 4е е плитко,но много дале4ко ми идва,а и аз ходя все сама с 2 те  моми4ета и малко зор ще ми дойде...

# 73
вратлето ми е по добре,ама от къде дойде това нещо не знам,не съм седяла на челна стойка определено Mr. Green
моя бръмбар спи,аз скучая...

# 74
Прочетох написаното от теб ,ще направя каквото е по силите ми.Дано нещата с детенцето се оправят.Стискам палци Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт