ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа.

• 16 480
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
аз да се оплача от ремонта....в детската боята не ще да хваща #2gunfire заради тъпото Savo дето пръсках против мухъл, сега стените са мазни и не поемат...налага се да минаваме по 3-4 пъти за да стане солиден цвят ooooh!
но поне му се вижда края - чакаме да видим сега последния цвят ще има ли нужда от потретване Laughing и довечера започваме да чистим и нареждаме Party

Вале няма ли кой да те завива бе  Wink

# 76
  • Варна
Хм,и аз съм пръскала със Саво,но боята хвана.При нас е фасаген върху фасаген.Следващото боядисване,обаче,ще е с Термошилд.
Момичета,чета тук,че повечето сте от Цветния квартал.Няма ли някое мамче от района на Пфое мол?

# 77
Bluebell, ние в спалнята боядисахме външните стени с термошилд, оказа се че има ефект, много сме доволни, но и ние пръскаме преди това със Саво и много трудно хвана.

# 78
  • Варна
ами квото е тва е!  приключихме! писна ми от бои вече Crossing Arms ние с латекс боядисвахме...не знам дали има значение  Rolling Eyes дори изчистих стаята и сега релаксирам малко и започваме да нареждаме, че трябва утре да ударя прахосмук и стирка навсякъде  ooooh! и да започна да пера бебешките дрехи че не остана Crazy

# 79
  • Варна
Ели,мерси,че го сподели.Това,че хваща трудно в/у Саво,означава,по-голям разход на боя,нали?Да знам,или да купуваме повече боя,или да не пръскаме със Саво.

# 80
J e n i  мерси за инфото мисля да присъствам на всички лекции.Знаеш ли колко ни говориха за този музей от училището на " 9 месеца" и много ми се ходеше сега най-после ще го видя.

Ние сглобяваме мебелите в спалнята-тази вечер му се видя края.Мъжа ми приключи с гардероба, но останаха двете чекмеджета към него.Сестра ми ми е на гости и мислехме утре да подреждаме дрехи вече вътре ама като не е готов пак няма да стане. ooooh!

Гледам ходите на плаж-мен нещо не ме влече тази година.Ходих вчера ама се притеснявах да не ми стане лошо и не си изкарах сякаш добре.

Айде лека вечер на всички от мен.

# 81
  • Варна
Ели,мерси,че го сподели.Това,че хваща трудно в/у Саво,означава,по-голям разход на боя,нали?Да знам,или да купуваме повече боя,или да не пръскаме със Саво.

еми ние във въпросната стая минавахме три ръце, вместо две Tired в другите стаи си покри нормално втората ръка...

# 82
  • Варна
Ели имаше предвид боядисване с Термошилд,доколкото разбрах вие сте боядисвали с латекс.Както и да е,то почти винаги се налага да се минава по 2-3 пъти.Важното е да има кой(да е жив и здрав мъжО)!

# 83
  • Варна
да , но ставаше въпрос, че върху Саво трудно хваща, каквото и да е Confused
не знам термошилда какво е и на каква основа е, предполагам е боя с нещо термо-изолиращо   Rolling Eyes но един съвет - ако се разрежда с нещо, гледайте да е минимално, даже ако има възможност изобщо не го разреждайте щом ще боядисваш върху Саво...ние разредихме латекса и може би затова така се получи Thinking

# 84
Добро утро на всички,

J e n i благодаря за инфото. Мисля да се възпозлвам от поне една от лекциите.
jara_r , не се притеснявай а плажа. Аз бях със страхотни предубеждения, но се оказа, че под чадъра е супер  newsm10 . Само във водата не влизам, защото все още е доста студена, но на сянка е повече от приятно.

Пожелавам на всички хубав уикенд!!!

# 85
Здравейте Hug
 hahahaявно съм попаднала в бояджийския сектор Joy JoyЛошо няма ,майтапя се да не се обиди някоя мама Hug
Ей днес навсякъде се говори за Майкъл Джексън ...ей то нямало вечни хора....направо се разклати вярата ми във вечността.Жалко за попкраля.Евдали всеки го харесва ,но си беше велик.

Приятен ден на всички мами и дечица.  bouquet

# 86
  • Варна
Добро утро!

...ей то нямало вечни хора....направо се разклати вярата ми във вечността.

Дани, той няма навършени 51? Не сФащам защо го асоциираш с вечността Simple Smile Иначе...да...сапоред мен абслолютно си е заслужил прозвището "Краля на попа".

Моето диване от 2.30 до сутринта се събужда на всеки половин час...Направо съм като парцал.Спи ми сеееееее.....

# 87
Дани защо беше? да не е умрял Thinking

# 88
Дани защо беше? да не е умрял Thinking

ПОЧИНА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН
26.06.2009 07:56

Попкралят Майкъл Джексън почина тази нощ в Лос Анджелис два месеца преди да навърши 51 години. Късно снощи той бе откаран по спешност в болница от медицински специалисти на пожарната команда.

Медиците отишли до дома на певеца и го открили бездиханен. Извършена е кардио-белодробна реанимация на мястото, където той е бил намерен преди да бъде откаран в болницата "Медицински център на Калифорнийския университет на Лос Анджелис в 22:21 часа българско време. Джексън е получил спиране на сърдечната дейност и медиците не са успели да го съживят въпреки едночасовите си усилия. Смъртта е констатирана в 0:26 минути българско време и е официално потвърдена от следователя по смъртни случаи от Лос Анджелис Фред Корал.

Причините, предизвикващи този проблем, са многобройни, затова точните обстоятелства около смъртта на звездата ще станат известни след аутопсията, насрочена за днес. 95% от хората с такава диагноза почиват, преди да са стигнали до болницата. СиЕнЕн излъчи кадри, показващи пренасянето на тялото с хеликоптер на шерифската служба до моргата, където ще бъде извършена аутопсия и химически анализ. В дома му действа група на отдел "Убийства и грабежи" на полицейското управление на Лос Анджелис.

Поспаланка ,НЯМАХ ПРЕВДИД ГОДИНИТЕ-а това ,че е една голяма епоха ,нещо велико и сякаш със заявка да се превърне във вечно.А на години наистина е млад.

# 89

мами, заповядайте кафенце и фрешче от мен  Hug
Явно тази вечер е била тежка за повечето, и моя сладур спа неспокойно, едно въртене, проплаква. Може да е нещо от времето, кой знае какво им е на децата  newsm78
Успешен и ползотворен ден на всички  Hug

В/у Саво с каквото и да я боядисваш хваща по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт