ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа.

• 16 452
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Ели,в Цветния сме и ние- на Кокиче!Но по  често слизаме към градината,че в квартала много много няма за разходки,а ние сме още малки и площадките не са му много интересни иска движение човека Laughing

Супер, точно те споменах преди малко. И аз слизам в морската редовно. Някой път като ме мързи отивам в яслите на Роза, но веднъж лелките ме изгониха от там и повече не съм стъпвала. Много им се ядосах. След като седях там около час, кърмих си на една пейка, някакви деца ги ядосаха и си го изкараха на мен - провикнаха ми се: имаме скарлатина,не идвай повече тука... та и аз смятам че тука няма много места за разходки 

# 121
Ехххххххххххх,че цветна серийка се заформи.Да поздравя "цветните"мами с една песен-нежна ,като цвете и още толкова уханна  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=Tai2j3dVSUQ
Дано ви хареса  bouquet
Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 15:31 от daninka

# 122
Здравейте, варненки!
Бихте ли ми казали къде се намира служба ГРАОН във Варна.

# 123
Мерси, daninka!  Hug

Честито бебче на Боре! Да ви е живо и здраво и да е много послушно!   bouquet

Sisely, в сградата на общината.

# 124
Тук откога не съм влизала  Mr. Green

Боре да ти е живо и здраво юначето  Heart Eyes

много бързо те изписаха  Whistling не можахме да стигнем навреме  Blush

jara_r радвам се, че ви е харесала  Simple Smile
Вержи ще има повторение на 10.07 в Младежкия Дом  Laughing
Вале да се оправи Бобо ще ти звънна да се видим най-накрая  Embarassed

# 125
Иви,какво му има на Бобо newsm78

Репичка,на кой номер си на Люляк,майка ми живее на Люляк 30 Grinning

# 126
Здравеите , дали може да ми кажете какво е времето дали става за плажуване  newsm78

# 127
Здравейте мацки,
Яслата върви добре, да чукна на дърво. Вече 3-та  седмица сме на ясла и свиква  - де ще иде Simple Smile
От миналата седмица спинка там. Всеки ден се прибира и пее нова песничка. в това отношение е добре.
Но...
ИМа едно "НО" - от кротичък е станал един малък хулиган.  Twisted Evil
Бута се, хапи и така. Неща, които никога не е правил.
Така, че Коко е един разбойник  Joy

# 128
Никнат последните 2 кътника, а нали знаеш как му излизат на него с мъка и голям рев  Tired

# 129
Да ви се похваля че днес се видя, че нашата мома се е обърнала.За мое щастие дано да родя нормално.
Вчера ходихме на училището за родители на Битоля и с мъжа ми се учихме да къпем бебе.Беше голям майтап, но вече не се страхувам от нищо и придобих увереност.

Деси, видяхме на снимка твоята Ема като бебче и не мога да повярвам колко много е пораснала. Wink

Утре в Хеи от 17 часа ще има среща със специалист относно развитието на бебето по време на бременността с гинеколог.Ще се говори и за репродуктивните проблеми.Ако имате познати с проблеми с зачеването да дойдат ще им бъде полезно.А и само музея да се разгледа си струва.

# 130
Гледам много мами има от Цветния   bouquet  Аз не че съм от Цветния, ама съм наблизо - по пътя за Каменар, над Вятърна мелница. Като дойде времето за разходки с количката ще е из Цветния, че най-близо  Simple Smile  Пък и е много спокойничко и зелено  newsm10 А аз тъкмо се завърнах от лекция Растеж и развитие на новороденото и малкото дете, хранене, закаляване, най-чести заболявания, профилактика - в ХЕИто. Тази, на която ни покани J e n i  Беше интересно и много полезно   newsm10. Утре също смятам да отида, ако не вали обаче!

Аз чакам мненията ви за педиатри, че трябва да избирам вече Praynig

# 131
Muzarelka ние сме били заедно на лекцията значи.Ами то освен мен и приятелката ми имаше само още една бременна с татко пред нас.Утре пък ще се видим ако дойдеш Laughing

# 132
  • Варна
да знаете че са преместили в сградата на стоматологията отдела от кметството , където издават удостоверения за родствени връзки  Tired
голяма простотия ooooh!
Иве , аз до 10ти може да не изтрая Laughing днес в магазина под нас се засякох с една женичка от кабинета на Цветкова - тя беше категорична че до седмица ще родя Crazy

# 133
daninka, мерси много за поздравчето  Hug
Боре, честито, да ви е здрав и да има много успехи в живота, и да се слушате взаимно  Hug
Аз чакам мненията ви за педиатри, че трябва да избирам вече Praynig
Засега съм доволна от нашета педиатърка, д-р Донка Костова, ул.Дж.Баучер 5. Хубаво е да отидеш поне 2 седмици преди да родиш, за да се разберете. Не ми е натрапвала кога да захранвам, кое кога да го давам. Сестрата също е много мила. Внимателен екип са. И антибиотик не изписва за щяло и нещяло.

Оф добре, че се разхлади малко, голяма жега днес. Малкият ми сладур вече спи и аз ще вечерям днес сама,че таткото ще се прибере по някое време през нощта от София.
Лека вечер на всички   love001

# 134
  • Варна
д-р Донка Костова и на мен ми я препоръчаха днес, че ми е и наблизо , утре ще мина да я преслушам, че е последен шанс за смяна на каката и хем да подпитам за малкия бебек  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт