ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа.

• 16 456
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Virginity и REpichka, благодаря!

# 151
Тони, в коя ясла сте?

Деси до нас ясла на ул "Роза", мисля че беше номер 7
Вие в коя сте?

# 152
Здравейте мамчета!

Морска, на Люляк 19 - явно вие сте от другата страна на роза.

Видях, че сте обсъждали д-р Донка Костова. Значи на мене ми я препоръчаха като една от най- добрите жъж Варна и с големи  връзки ни прие да ни стане педи, обаче от самото начало ме караше да давам на Моника вода, от 3тия месец плодов сок и искаше от 4тия да захранвам и така не успяхме да се разберем - аз вода давам от 3тия месец а тя пропи от 4тия и захранването сега го почнахме така че при нея ходим само да  ни мери и тегли. Слава богу Монинцето е здравичка и не ни се е налагало да я посещаваме за това. Да чукна на дърво...

Момичета за лекциите и ние днес ще ходим с Моника и с една приятелка която сте ражда след месец. На мен вчрашната лекция ми беше по-интересна но не успях. Така, че който ще ходи да се оглежда за една вишнява количка.

# 153
  • Варненско мишле
Момичета,препоръчайте магазини във Варна,от които да се пазари за новородено- с качествена стока , но и на нормални цени все пак.Защото и в МОЛ-а има хубави неща ама... StopВ тази жега нито мога , нито искам да обикалям града и да търся напосоки,а и не съм от шопинг маниаците,по-скоро пазаря като мъж Wink-знам какво търся, излизам , отивам на конкретно място и ако ми хареса  купувам.Обиколки и размотавания - мразя.Затова- помагайте , моля ! Grinning

# 154
 galatea72 ,ИМА много  от необходимите  дрешки в магазините-"Щастливото бебе"-на Царс Освободител ,в Бебчо на Ген.Колев , Штъркел /срещу уч-ще Кирил/,на Чаталджа също -аз съм по тези райони -от другите да казват други
 мами Peace
ЕТО ОЩЕ ИНФО,КОЕТО ОТКРИХ
http://zadecata.com/index.php?page=0_1_4_2
ИЗБИРАЙ НА ВОЛЯ И С КЕФФФФФ Hug

Само да добавя ,че до Окръжна болница до аптека Марешки има и дрешки Outlet –има интересни предложения.

# 155
Аз като пазарувах бях тръгнала от началото на Колхозния пазар - гаражите с детски стоки на първа линия до светофара.
Имаше 4-5 магазина и в уличките в ляво от гаражите, бяха на доста сносни цени, и досега оттам купувам дрехите.

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 15:29 от didi-23

# 156
Аз като пазарувах бях тръгнала от началото на Колхозния пазар - гаражите с детски стоки на първа линия до светофара.
Имаше 4-5 магазина и в уличките в ляво от гаражите, бяха на доста сносни цени, и досега оттам купувам дрехите.
И аз така....и аз не съм по обикалянето...само за обувки повечко обикалям
А там на колхозния си е евтинийка Peace и памперси, кърпички...всякакви консумативи разни от там купувам Peace

# 157
здравейте редовно ви 4ета  bouquet
Момичета,препоръчайте магазини във Варна,от които да се пазари за новородено- с качествена стока , но и на нормални цени все пак.

ако все още мога да съм полезна на ген Киселов има магазин БЕБЕ( не е "Беб4о"),стоката е на Азис бебе и е на доста приемливи цени.аз поне съм мн доволна

# 158
  • Варненско мишле
Благодаря ви , момичета,за магазинните ориентири  newsm10.Друго си е да знаеш къде отиваш newsm53

# 159
  • Варна
еми вече сме при Хариева в МД  Whistling много я хвалят, да видим  Rolling Eyes
забравих да се отчета:
днес бях на ЖК - имам 1.5см разкритие, бебек е 3,500 , доктора каза че само едни хубави контракции ми трябват...нямало време за Полижинакс,понеже трябвало поне 6 дена да се слага...та явно до една седмица ще родя  Laughing иначе сме добре - плацентата е добре все още, вече не е оплетен в пъпната връв и главата е малка пак, за мое успокоение, ще се ражда нормално  Whistling

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 22:12 от Virginity

# 160
за дрешки- да ви споделя - срещу Ботевата градинка има магазини за фолио...следващия магазин на ъгъла,в посока пазара  е за детски дрешки.Направили са намаления  и имат много хубави памучни български блузки и панталонки!
със стефани и н20 за момичета ,Спортакус,Бен 10 и други за момчета Wink

# 161
Абе,Верджи не се кани много да раждаш,че накрая да не преносиш,и аз бях така ,аз няма да изкарам до края ще се ражда рано,да,ама не Joy

за бебето пазарувах от гаражите на чаталджа и от бебчо,като поотрасна вече минахме на други магазини,сайтове и т.н. Laughing

# 162
ДНЕС,ПРЕДИ 8 ГОДИНИ СЕ РОДИ МОЯТА ГОЛЯМА ДЪЩЕРЯ - ЕЛЕОНОРА!!!

smile3510
Да ви почерпя виртуално :  party023
 newsm81 bdbaloni baloni  bigdance2

# 163
 Добро утро!
Мери, да Ви е жива и здрава дъщеричката! Много да ви радва и само положителни емоции да ви създава!

Хубав ден момичета

# 164
mery да ти е жива здрава дащеричката и много много да те радва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт