ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа.

• 16 445
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро,момичета  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСКАТА ЕЛЕОНОРА НА МАМА МАРИЕЛКА.

ДА Е ПРЕКРАСНА ,КАТО УТРИННА РОСА.ДА Е НЕЖНА ,КАТО ТОКУ ЩО НАПЪПИЛА РОЗА.ДА Е НАПОРИСТА ,КАТО МАЛКА ЛЪВИЦА !!!ДА Е ЕДНА ИСТИНСКА МАЛКА ЛЕЙДИ.НЕКА!!!!

ДЖУЛАЙ Е!!!Посрещнахте ли първото юлско утро на брега на морето CrazyАко има такива ентусиасти-бравоСССС
ПОЗДРАВ    http://vbox7.com/play:45eda2a9

# 166
добро утро Grinning

Мери ред,да ти е жива и здрава каката,много да слуша,да помага на малката буболечка,пожелавам ви един прекрасен празник днес Hug

# 167
Мери честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава и много много да те слуша. Нацелувай я и весел празник ви пожелаваме днес

Десчо голям сладур малкия шофьор  Wink Hug

Приятен ден на всички   bouquet

# 168
  • Варна
Meri,честит празник! Да расте щастливо и весело дете! Да ви радва и слуша!   bouquet  bouquet  bouquet

# 169
  • варна
Мери ред, прекрасен празник и от мен,,,,на малката пожелавам най-щастливо детство,......на теб..........любов и радост с двете хубавелки. Да си нацапате хубаво носовете с торта.

# 170
Мери,честита ти рожденничка.Да е здрава и да расте щастлива за радост на мама и татко!!!
Весел празник.  bouquet

# 171
Мери честита ти рожденничка!Да ти е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet  bouquet

# 172
Мери Ред честита ти рожденничка , да ти е жива и здрава  Heart Eyes  bouquet

Вчера бяхме  в морската / и се озъртах за Морска  Mr. Green/ седнахме на една пейка, срещу нас имаше една тумба мами с деца може би малко по-малки от Ема ........дали няма да ги открия някъде тука Wink Едното детенце се казваше Тамара, друго беше Ралица......... Simple Smile
А ние с таткото правихме турнир по федербал, докато не закачихме перцето на едно дърво Grinning

# 173
  • Варна
ние отиваме на оградената площадка зад летния, ако някой има път натам да свирка  Whistling
не може да ни пропуснете - истерична майка с формата на земното кълбо крещи след една малка спринтьорка ЛОООРААА ЕЛА ВЕДНАГА ТУКА!!!  Flutter

# 174
Добро утро!!!

Джулай морнинг го проспах по мнооооого спящи причини, от доста време не доспивам и не се наканих да стана дори през терасата да погледна морето.
Моята малка умница преди малко сама си отворила шишето с водата и си цока, всеки ден ме изненадва с нещо ново. Живота става все по-интересен и по-опасен понякога с нея.

Честит рожден ден на вече порасналата Елеонора!!!

Откакто мъжа ми тръгна на работа и вече ми е по-спокойно. Сложно е да намираш все нови и нови занимание в продължение на месец и половина на мъж, стоящ вкъщи. Понякога така не ми се е ходело на разходка, но защото той иска навън пък не иска сам да се разхожда съм тръгвала. Но положителното е, че се научи сам да си прави кафе и да си мие джезвето. Освен това понякога и на мен е правил закуска. Сега съм се отдала на домашен релакс - прахосмукачка, гладене, пране ръчно и в пералнята, почистване след малката вандалка и такива неща. Откога си мечтах да си свърша всичката домакинска работа и после да мисля къде да ходя.

Лек ден и приятни разходки на всички

# 175
 Hug Hug
много ви благодаря ,момичета за пожеланията !!! Страхотни снимки /без торта ,но с цветя!!;-)) направихме днес в студиото- ще ги кача утре след като ги взема Wink много вкусна торта взехме от Дилайт- снимките са с нея и децата Wink
Хубав и слънчев ден от мен!!!!

# 176
ние сме при Донка Костова,много лесно изписва аб,тя е от старата школа,с захранване на сокчета от 2 месец,аз бях категорична че сок няма да дам,и  ще кърмя Crossing Arms много ме разочарова ,за едно червено гърло изписва аб,детето ми от ноември до сега е изпило 5 аб,утре ще го водя при хомеопат,повече аб няма да дам Naughty

точно вчера я смених тази Костова, последното с което ме изуми, че видя изследванията на детето за градина и явно е станала грешка в лабораторията, защото при всички показатели бяха нормлани стойностите, само утайката беше над 5 пъти над нормата и тя по телефона ми заяви, че детето ми е с оневмония без да го е видяла, даже не помисли, че може да е станала грешка  Rolling Eyes
засичала съм я как още от вртата казва на детето (без да го е прегледала) - "оо, влизай, ти си за АБ"  Tired ooooh!

# 177
Mery_red, честита ти рожденничка  bouquet  
Да ти е жива и здрава! Весела и засмяна!  
 baloni

еми вече сме при Хариева в МД  Whistling много я хвалят, да видим  Rolling Eyes

И аз съм се спряла на нея май  newsm12 А каква е процедурата по "избора" ? Какво трябва да направя аз? smile3506

Последна редакция: ср, 01 юли 2009, 14:30 от Muzarelka

# 178
Смин ooooh!

Деси,и ние бяхме в морската,по късно седнахме до тея дебелани с федербала,явно сме се разминали Joy

# 179
  bouquet Мери
Честита ти рожденичка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт