ВАРНЕНКИ откриха плажа-там ще си навъртат стажа.

• 16 449
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Muzarelka ние сме били заедно на лекцията значи.Ами то освен мен и приятелката ми имаше само още една бременна с татко пред нас.Утре пък ще се видим ако дойдеш Laughing

Дааааа, ние сме били. Най-отпред! За утре не съм на 100 % сигурна, че ще ходя. Ще видим.

Засега съм доволна от нашета педиатърка, д-р Донка Костова, ул.Дж.Баучер 5. Хубаво е да отидеш поне 2 седмици преди да родиш, за да се разберете. Не ми е натрапвала кога да захранвам, кое кога да го давам. Сестрата също е много мила. Внимателен екип са. И антибиотик не изписва за щяло и нещяло.

А телефона и може ли? И къде по-точно е ул.Дж.Баучер 5 ?

# 136
  • Варна
Боре, честита ти рожбичка! Да расте спокойно и щастливо детенце!

# 137
Вержи да сте здрави, все ще се видим  Heart Eyes а пък защо не и да ни запознаеш с дребното в някой хубав слънчев ден  Blush

# 138
ние сме при Донка Костова,много лесно изписва аб,тя е от старата школа,с захранване на сокчета от 2 месец,аз бях категорична че сок няма да дам,и  ще кърмя Crossing Arms много ме разочарова ,за едно червено гърло изписва аб,детето ми от ноември до сега е изпило 5 аб,утре ще го водя при хомеопат,повече аб няма да дам Naughty

# 139
Хилоу!
Айде да драсна и днес някойред, докато малката не е надула гайдата  Simple Smile

Muzarelka, Всякакви адреси можеш да потърсиш в www.bgmaps.com  Peace

Нашата педиатърка също ме караше да започна със захранването от 2 месец ама аз само кимах и си правех кавото знам  hahaha Като ме пита давам ли еди какво си и аз „Давам, давам ...“ - да, да ... ама не  Laughing Обаче слава богу, не е привърженичка на АБ  Whistling

# 140
  • варна
 Hug .........СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА МОМИЧЕТА...ние сме добре с големия мъж - Борис - настройваме се един към друг, работим за повече храна, че иначе трябва да си купуваме кравичка..... Laughing........Иначе какво да кажа - раждането мина добре, на втория час ми го дадоха и падна голямо гушкане....сега сме спокойни ...спи много, но обърнахме деня и нощта...ще ви пратя и снимка, сега само да ги сваля........и скоро ще ви намерим всички за да се запознаваме ..... трябва да му покажем всичко и всички на малката душичка.

# 141
 Добро утро момичета Laughing
Хайде да Ви сипя по едно кафенце,
заповядайте   

Хубав и усмихнат ден на всички Joy

# 142
Добро утро,Десчо мерси за кафето,много е вкусно,пийвам си го Grinning

# 143
  • Варна
еее разбихте ми фантазиите за педи пак  Laughing еми ще ходя явно до тоя МЦ Детски болести на Гурко Thinking че няма за кога  Crazy
пийвам кафето и тръгваме на обиколка по педитата  ooooh!

Боре  Hug

# 144
ние сме при Донка Костова,много лесно изписва аб,тя е от старата школа,с захранване на сокчета от 2 месец,аз бях категорична че сок няма да дам,и  ще кърмя Crossing Arms много ме разочарова ,за едно червено гърло изписва аб,детето ми от ноември до сега е изпило 5 аб,утре ще го водя при хомеопат,повече аб няма да дам Naughty
Не знам, защо се е получило така при вас  newsm78 Ние няколко пъти сме ходили при нея заради гърлото, и досега никога не ни е изписала АБ. Че е от стара школа, може да, но и със захранването, не сме имали проблеми,

Нашата педиатърка също ме караше да започна със захранването от 2 месец ама аз само кимах и си правех кавото знам  hahaha Като ме пита давам ли еди какво си и аз „Давам, давам ...“ - да, да ... ама не  Laughing

Никога не ми е споменавала сокчета, странно newsm78 /не защитавам докторката, само споделям/ А и пък, лекар може да сменяш, като не ми хареса, отивам при друг. /да
Морска, по-добре при хомеопат, а ти даваш ли му някакво чайче, примерно от лайка, води се противовъзпалително, дано малкият да се оправи по-бързо.

# 145
Добро утро !!!
Ние с дъщерята вчера бяхме в болницата за сондиране на слъзен канал, вече всичко е наред, сега й слагам капки по препоръка на докторката 5 дена. Иначе сме добре, мъжа ми днес вече е на работа, а малката е толкова крива че просто няма накъде.

А с това мога да се похваля, не е много но все пак е нещо:
http://s591.photobucket.com/albums/ss351/mucka86/?action=view&am … rent=290609-4.flv

Боре, честит ти син! Да ти е жив, здрав и много послушен.

# 146
Ели,Теди сокчета,чайчета не близва,само вода признава,той сега е здрав,не е болен Peace беше ми препоръчана от гинеколога ми,те се познават,нейната дъщеря при него е раждала,че той и звъня де,за коя да я сменя,те всички са на един хал,затова ще пробвам с хомеопатия Grinning

Диди,браво на госпожицата,и азТеди така го провокирах с дистанционното Laughing

Верджи,аз днес ще ходя на Гурко,там е хомеопатката Crazy

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 09:53 от Морска

# 147
Добър ден Hug
didi-23 ,много хубаво видео.Само ,че горкото детенце какво го залъгване с тези мобилни телефони Crazyей какви родители ,брейййййййй.Много е сладко бебешочето ти  bouquet
Десчо,благодарско за кафенцето.
Тони,как така Коко станал бандитко ..брейййй.Такъв кротушко беше... hahahaвиж какво прави яслата Joy
Моят Вики е на моменти-понякога е самото спокоиствие и възпитание ,друг път седи,седи и идведнъж изненадва с някоя магарийка.
Снощи например метна една раница на кака си през терасата. PartyДобре ,че нямаше преки попадения. ooooh!

# 148
Деси, видяхме на снимка твоята Ема като бебче и не мога да повярвам колко много е пораснала. Wink
растат като гъбки  Heart Eyes Heart Eyes
Тони, в коя ясла сте?

# 149
 Joy

Сватята се появи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт