Отговори
# 225
Kpuccu какво столче си взе, че и аз утре мисля да купувам някакво, но още не съм решила какво  newsm78

# 226
  • софия
благодаря за хубавите пожелания от всички за рождения ми ден,, сега ги прочетох, че вчера не бях в нета и даже моето дзверче вчера също направи 8 месеца. Peace Laughingмерси за вниманието.

# 227
Здравейте мацки!  bouquet
Честит РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯТ ДЕНИ! newsm59  bigdance2  ura Да расте здраво, щастливо и умно детенце!
Минавам набързо докато зверчето ми спинка, че всеки момент чакам да се събуди Whistling
Влюбена,и ние така с ранното ставане Crossing Arms
Като гледам всички бебешоци  се въртят нощем и спят неспокойно, явно ще да са зъбите ThinkingИ този период ще отмине, само да са здравички Laughing
Таня, и при нас часът за сукане се изместя в се по-ранен час Crossing ArmsЯвно им трябва успокоение Mr. Green
Каменце, всичко ще бъде наред Peace
Ох, викат ме Mr. Green, е толко беше съня Whistling
До после  love001

# 228
Kpuccu какво столче си взе, че и аз утре мисля да купувам някакво, но още не съм решила какво  newsm78

За едната кола е такова:
  Това е новото за мойта кола 9-36кг трансформира се на седалка след време Laughing Закопчава се детето само с коланите на колата.Много е лесно и практично.А и се ползва много време заради седалката.Като стане на 2-3 махам облегалката и готово.Имаше много десени в сайта на Чиполино, ноооо заложих на сиво заради обувки и мръсни ръчички.Пак ще се пере, но поне няма да е видно и грозно Joy Струва 56.70лв

Това е старото, което много си харесвам 9-25кг май беше:
  Това е 135 у нета, но аз го взех 90лв от магазин Peace
  Надявам се да съм ти била полезна Hug

# 229
Kpuccu какво столче си взе, че и аз утре мисля да купувам някакво, но още не съм решила какво  newsm78

Това е старото, което много си харесвам 9-25кг май беше:
  Това е 135 у нета, но аз го взех 90лв от магазин Peace
  Надявам се да съм ти била полезна Hug

Имаме същото, но в сиво и оранжево.  newsm10Страхотно столче, много удобно. Криси се чувства перфектно в него.

# 230
Крисси и Тинти_16 благодаря ви за инфото   bouquet  Heart Eyes

# 231
Много евтино туй първото, супер е newsm78 Аз имам едно от каката, ама като гледам какви модели има вече, сърбят ме ръчичките Money Laughing
Аз слагам в домашната манджа две лъжици кисело мляко на всяка доза и така го въведох и него Laughing
Относно многото деца - мъж ми е  с още двама съдружници във фирмите. Единият има момче и момиче, аз съм с двете женски, третият има момиче, сега чакат бебе, ама още се не види какво ще е... Ако е момче , ще ме карат да раждам пак Crossing Arms Crazy

# 232
Здравейте!

Честит рожден ден на Дени,да е жив и здрав много да радва мама и татко и щасливи детски години

# 233
Здравейте,мами!
Искам да Ви попитам някоя от Вас има ли такава кошарка и дали е доволна?

# 234
Алексче, гледах я тук в една книжарница , даже надута. От опит с надуваемите играчки ти казвам, че за тези пари (49 лв тук) ще си вземеш нормална сгъваема , която ще си ползваш и за легълце. А и тези страшно се пукат от играчки разни. Освен това, като поотрасне детенце и се хвърли върху страната, се обръща Peace По мое мнение, де, иначе е много красива

# 235
Алекс имаме я същата кошара,даже в момента малката си играе вътре...пълна е на половината с играчки и ги хвърля наляво -надясно  Laughing. И мен ме беше много страх,защото надуваемите са все спукани, но се падна здрава(за сега). Седи в къщи, защото ме е страх да я сложа на двора, за да не се спука от слънцето или друго нещо...
  На мен лично ми харесва....а да и друго, намерих я доста евтинка в Пикадили 30 лв... Wink

После мага да пусна снимки да я видиш "на живо"...

Ето ги снимките, качила съм и малко нови от нас, че отдавна не сме се показвали,на който му се гледа...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=395558&pid=13283860

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 08:51 от александра_85

# 236
Неди, къде си? Липсваш ни днес!  Cry

# 237
Алекс, и аз я имам същата, но засега не е в употреба, защото е огромна (130 см диаметър) и нямаме свободно място. Иначе е стабилна според мен. Взехме я първо от един магазин в Свищов, но се оказа употребявана и я върнахме. Да не се излъжеш и ти оттам. После я намерих за 37 лв и понеже бяха пари за подарък точно надуваема кошара и я взех.

# 238
На нас ни писаха хомеопатични за алергията. На една майка хлапето, дето е от 4-годишно така, а вече е на 7, не го е получавало това лято за първи път, след като са провели курса. Има надежда  Praynig

# 239
  • Бургас
Добор уТро красавици Grinning
Криско Дени :hug:
АЗ вчера изчезнах,защото цял ден се мутохме по улиците.
А вечерта заспахме в 20ч Blushи аз и Никол Grinning
Тинти и Никол е фенка на Малибитата това и е любим десерт Grinning
Музе Hug
Гале/Барзова не съм качвала нови снимки на пиклата,
като кача и ще покажа Grinning
Бебълсче ние сме на Тонус Еко 3,6% Peace
Ниелче не е никак чудно ,че мъничето не иска да ходи.
Все пак те са индивидуални личности и всеки решава кога е готов.
Тук един батко/1г1м/ още изобщо не иска да си пусне крачетата и това е,
а в проходилка ходи.Детето ще ти покаже кога е готово Grinning
Гери със закъснение и от нас ЧРД на Денко  Hug
Да е палав ,весел и щастлив  Grinning
А аз се почерпвам от последните изкушения Grinning
Влюбено човече Никол става в 6ч
 вече от седмица и съм гроги Grinning
Танюшооооо да намираш вече време и за нас Hug
Пате аз в такива случаи просто взимам Никол при нас в леглото.
Мис голям сладур тоз синеок Вики  Hug
Ками всичко ще е наред с Вики Hug
Аз Джулая никъв не го посрещнах-проспах го-хихихи.
А филма"С деца на море"е ного актуален тоя сезон Grinning
Николай само мрънка,че за 30мин.плаж се мотам 2 часа в подготовка-хихихи.
Пуки Дани е нежна душичка и затуй ака се дави Grinning
Дени нормално е да си безсилна в момента Hug
Полека лека ще се оправят нещата спокойно мила Hug
Мецанке не се стискай ами се подготвай да нашариш децата hahaha
Едно момченце да си глезкаш  Laughing
И дано се оправите с хомеопатията ,че мама е със слънчева алергия
и постоянно е със капки и тъмни очила.
Алекс голяма е красота таз нашта близначка астална бе Heart Eyes
Честит 9-ти месец на
Рони на Кло Hug
Миро на Мими Hug
и на вчерашните мишлета