Отговори
# 240
Здравейте момичета!  love001
Ох, какво му става на това мойто зверче незнам, но нещо хич не спи добре нощем, само се върти става по няколко пъти ooooh! То от доста отдавна така де WhistlingА и през деня не спи много много, максимум 2, 2,5 часа общо(това в най-добрия случай) И е кисеееел...А и си намали храненето Crossing ArmsА иначе Слава Богу няма признаци да е настинал, но що така прави Thinking, явно са зъби, аз за друго не се сещам.Вчера за първи път въведох глутена, дано не прояви реакция Praynig
Ходя вече два пъти седмично на аеробика newsm68 за тонус и стягане, де, но нещо съм гроги, то с това недоспиване WhistlingНещо съм много изнервена...
Неди, не забягвай така, че ни липсваш Hug
Нинче, ще се оправи мишката от хомеопатията, не губи надежда Hug
Пате, мина ли ви шарката?
Мис, вясвай се по-често тук Laughing
Сега отивам да се разкрасявам, че имам баба за няколко часа дошла и ползвам намалението Joy
Целувки на всички!  love001  love001  love001

# 241
  • Варна
Алекс, и ние имаме тая кошара. Отворих я и я захвърлих за вилата. Това нещо не става за апартамент. Много е голямо и много мирише на гума. Имам и една друга от плат.Вио, от нея съм много доволна. Много по-малка, удобна, красива.

Ниелче, може от зъбки да е така. Но пък и от топлото също.Колко градуса е у вас и как обличаш бебето?

# 242
Честито на всички сладурчета.... Hug  bouquet

Пуки ние сме в къща и са доста просторни стайте, та затова не ми пречи,а и не мирише на гума нашата... Grinning   Дай да видя другата,че ми трябва за двора...

Мецо дано му мине на детенце-малко меченце... Praynig

Неди,Неди не спирате се ей...ще свалиш "натрупаното" и без лунни... Laughing

Айде докато спи златка и аз да се мушна до нея, че вечер ми се плаче от тези събужданици... Crazy Cry Rolling Eyes

# 243
# 244
# 245
Появявам се в темичката ви за малко, за да знаете че има мами октомврийки, които могат да се похвалят с  EFP !

# 246
Появявам се в темичката ви за малко, за да знаете че има мами октомврийки, които могат да се похвалят с  EFP !

ХА, честито!Лека и безпроблемна!  bouquet Какви две черти момиче?Ти още малко и ще раждаш!Де си се крила до сега? Laughing

# 247
Ама аз гледам че има и друго майче като мен - радкакака, е тя е по прясна де  Simple Smile Май и нейното момченце се казва Момчил, преди доста време я бях питала как си викат на галено.

# 248
  • в здрача
n_alex76 майка ми взе такава като им ходим на гости да има къде да поиграе малката на спокойствие, а и после за морето. Ще я разпънем в бунгалото да има къде да центрирам малката докато се свърши нещо. Намери я в Пикадили за 25 лв /беше на промоция/. Още не сме я изпробвали като хората, защото за последно ходихме в понеделник, а тя тогава бе с температурата от зъбчето и кисела и само се гушеше. Иначе на мен много ми хареса, а и е доста височка, но да запълни почти цялото свободно място в стаята, може само да се заобикаля.

no_va честито! Лека и безпроблемна и бързо раждане!

# 249

no va, браво! Чудесна разлика е това, дечицата ще растат заедно. Лека и безпроблемна бременност, а на финала - здраво бебче!  Simple Smile

Неди, както винаги, не си ни забравила!  Hug
Ах, че гадно време, действа ми зле на настроението.

# 250
  • софия
от днес и ние на кухня.похапна си добре обяда, засега от първия ден е добре, само в пон. било постно.ще видиме как е. newsm78

# 251
Къде сте бе мамчета тази вечер?
Да питам ако сте давали пъпеш как подейства на бебоците, защото Митето
май го разхлаби. При нас нищо ново, затова и не съм писала. Реших, че не
може само моето дяти да не харесва кухнята и му наготвих аз - картофена супа
без застройка и сол разбира се и постни картофки. Пасирах и всичко беше ометено.
Та извода е , че наистина от кухнята не му е вкусно, то и на мен ми е отвратително,
но все си мислех, че бебетата имат различен вкус, а и вас ви чета , че вашата
храна е вкусна.
Това столче на Мони е като нашето исках само да ви кажа, че материята много
изпотява Митето, колата е с климатик и не е горещо, а той винаги е потен и го
преобличам след пътуване, а по принцип не се поти много. Но столчето е подарък
и много си е удобно , не съм избирала и разглеждала други, за да сравня тапицерията.
Честито на бременната мама, леко бременеене и най прекрасния бебок. Ти защо не ни
навестяваш по-често?
Мецанке и нашето оченце една сутрин беше зачервено, но от външния ъгъл чудих се
дали е някакъв конюнктивит, след два дни се оправи и сигурно си го е наранил с някоя
играчка. Дано подейства лечението.
Музе - чудесни новини  Hug
Лека нощ и сладки сънища.
no va - щях да питам знаеш ли какво е бебчето, виждам че имаш двама юнаци? Пожелавам
ти една принцеска на финала.

# 252
  • Бургас
Добро уТро Grinning
Нова честито и лека и прекрасна бременност Hug
Алекс то че свалям свалям,ама и многото отрицателни фактори
като сладолед,Фернетки и т.н.ми влияят пагубно-хихихи.
Пепениче дано Митанко прояде кухната,че иначе ще трябва ти да му готвиш.
Честит 9-ти месец на
трите ни Алексчета и техите мами Hug
Стил на Велина Hug

Ааа и да кажа,че книгочетенето върви добре/пу-пу/,
нали си знаете,че Апетита идва с яденето-хихихихихихихи smile3534

# 253
Pepenik, благодаря за пожеланията, но аз пак ще си имам момченце! Да ви кажа честно, много щях да се изненадам ако ми бяха казали момиче Simple Smile

# 254
Лелееее, Но ва, трима сина, три сокола Hug  bouquet Супер. Поздравления за смелостта!!!
(аз нали си нямам момченце, много ти се радвам Hug)
Ние пълзим яко назад, из цялата къща, много е смешна малката

Общи условия

Активация на акаунт