Оле чета тук че има момичета които ще стават отново майки.Честито!!!!Ама как така се решавате за три деца
.Аз незнам за второ дали сте се реша.Но това е много хубаво,всичко да минава барзо и безпроблемно.

Сега спи 2ри час вече,а нощес пак ще танцува в леглото 
.

Явно ни е застигнала някаква непоносимост към жълтъка и явно се отлага използването на детска кухня, за което съм леко нещастна. Лошото обаче е, че както си беше всеядно прасенце, сега взе да ми става злояда и да не иска да яде от вече предлагани менюта на Хип - след първата лъжичка прави физиономия все едно й се гади и повръща.
Бясня съм и не знам какво ще я правя, ако продължи в същия дух.
Съответно ние нали сме вечно боси и голи и я простудих. Сега гледам малко по-облечена да бъде, че и това време напоследък е едно... нямам думи - хем задушно, хем духа, хем топло, та чак се потиш, хем хладно та да изстинеш.
Нищичко не помага, не признава "НЕ", дори и ответното бъркане в нейните очи не я отказва. Не знам как да й обясня, че не ми е приятно. Иначе ако на нея не и харесва да я пипам започва да се дърпа и да мрънка, ама аз ако мрънкам и се дърпам ми се сърди и дори реве. 

Ние също, пък и другите мами , го минаваме на няколко пъти. Лошо така за жълтъка. Само че защо да отказвате кухнята, там май не готвят с яйца 
Цеци и той вика, че бил като бей

.

Те все играчки искат, ама не се сещам за мъничка играчка.... Другият вариант е нещо надуваемо, така ще е компактно за пренасяне 

Желая ти безпроблемно раждане и най-сладкото бебче!Ей, майка героиня си ти
А, като си представя, как аз едвам с едно се оправям
А за яйцата спри ги за още някой и дрнуг месец, после пак пробвай
аз на Стефано досега не съм му предлагала яйце, ще поизчакам още малко.
Пък и ще и остане спомен, ще си го като порастне
Защото, ако е играчка минало-заминало