Отговори
# 270
Но ва, и моето момче прави позиви за повръщане докато се храни, но аз си мисля, че е заради по-големи парченца или когато не му се яде ooooh!А иначе и ние сме от злоядите Whistling

# 271
Ох, за големи парченца не може и да става дума още - не ще човека! Най- големите засега са от начукания сухар в крем супата, но и това е някакъв напредък. Обаче да се похваля - оня ден ям праскова и си викам - я да му дам да си опита,обелих едно резенче, а той взе че почна да си чеше зъбите и малко по малко го поизсмука. И се сърди като се опитам да му го взема!   

# 272
Пуки,а защо не вземеш сребърна лъжица?И да надпишат дръжката?Незнам цената-някъде към 50лв май беше newsm78.Една позната се чудеше и тя така какво да подари и реши лъжица сребърна да бъде-та крада идеята Mr. Green
Аз жултък не давам-дадох 6ия месец,но след повръщането няма да дам скоро...
Ей,пак бях на салса,тоз моя треньор мнгоо нерви има щом с дърво като мен се разправя Laughing Party
Нова,ти си заслужаваш мила,цяло геройство ще е с 4мъже ooooh! #Crazy

# 273
Микроели, честито ви изправяне....

И най-сетне така дългоочакваното от мен първичко зъбенце newsm44 tooth.  Голяяяяяяяяям кеф, цял ден й бърникаме в устата . Александра кооооооооолко ще се радва - всеки ден й вика- "Айде, какиното, да ме зарадваш с едно зъбенце" Joy Утре като я вземем от село ще й кажем

# 274
Мецанке,честито ви зъбенце,очаквай мнооого скоро и следващото.И да купиш нещо беличко утре за момата,ако ще и едни чорапки да са.Да са й здрави и бели зъбчетата.Ама ти сигурно си знаеш Laughing Peace
Айде,пишете моля ви се,да постна утре един-два реда в новата тема,че заминавам в 8 сутринта,пък едва ли ще я хвана до края....
ако трябва с Меца и Неди ще довършим тая Mr. Green hahaha
И като споменах Неди-пак бяга по тъча.Ей,моме,каним се до Бургас другия месец да ходим,да не стане да те подбера там-на твоя територия Laughing Heart Eyes
Ооооо,сетих се-те книгопрочитат.Ей,изтъркахте страниците от листене,ей Laughing
Айде,да бегам и аз,да не почнат без мен Joy

# 275
No va да са ти  живи и здрави момченцата, а те ще ти доведат момиченца.
Мецанке честито ви зъбче, по- късно - по- здрави нали знаеш.
Аз съм давала на Митето жълтък, но сега в жегите не съм давала отдавна.
Днес тук беше много мрачно и дъждовно, дано утре е по-добре.
Някой дали се е престрашил да даде кайсии, аз имам много хубави, но
не посмях да му дам?
Хайде лека от мен.

# 276
аз се престраших, но май трябваше да пасирам, а аз само намачках една кайсиика. Нещо не му се понрави, предполагам заради жилчиците. Иначе мисля че няма проблем да се дават, само да са обелени.На пюре щом ги ядем, защо не пресни?
Лека нощ и от мен! 

# 277
  • Варна
Здравейте, момичета! Аз не съм писала от 100 години, но покрай тази история с готините и не дотам готините просто се отвратих. Радвам се, че продължавате в същия дух. Иначе, ние сме добре- не ходим на кухня, яде пюрета и каши, а днес пробва и кус-кус за закуска- не го одобри. Просто всичко, което трябва да се дъвче не се харесва- прави такива физиономии все едно ще повръща. Да свидим как ще е с попарата. Опитва се да става и само да види наоколо опора и бърза да се изправя, но много се клати и съответно пада. Та това е от нас.
Неди Hug
Пуки, кажи мила какво ви е менюто, защото аз просто се изчерпих.
Много съм назад с четенето, но намирам време да ви чета. Лека ви нощ!

# 278
Невидимче и ние бях ме така със жълтъка и се оказа че му е сухичак и му го бъркам с пюрето, а иначе аз кухня давам от диетичнат в нея готвят без яйца и мляко.

Кате, вие на частна кухня ли сте или държавна и коя е точно Кухнята? Аз съм я записала във яслата до нас на държавна кухня и там слагат яйце в яденето. Не съм сигурна, но предполагам, че само жълтък използват, но така или иначе ще ги питам дали ще може да ни готвят без яйца.

Пуки, аз бих купила сребърна монета "Годината на плъха" - има ги в Първа инвестиционна банка, ~70-80лв.

Нова, проблема не е в зъбите, отказва определени пюрета по неизвестна за мен причина при условие, че преди ги ядеше с апетит. Аз жълтъка започнах да давам малко след Великден, първите няколко пъти без проблем и после ... Винаги го слагам в зеленчуковото пюре.

Микроелена, честито ви изправяне, вече няма да имате никакви спирачки  Simple Smile

Мецанке, хайде честито да ви е зъбчето, да са много здравички и белички и другите и да не я мъчат много  Wink

Ама никой не ми отговори за срещата - ще има ли, няма ли да има? Хайде казвайте какво става!

# 279
На есен ще да е срещата.Дай Боже Peace Praynig

# 280
Добро утро! Почерпете се по едно кафенце

# 281
Наде ,Барзова,Светле къде сте бе липсвате  Hug Музе на 18,07 ще има ли среща в Плевен  newsm78

# 282
  • Варна
Благодаря ви много за идеите, но ще се радвам и на още идеи.   bouquet

Здравейте, момичета! Аз не съм писала от 100 години, но покрай тази история с готините и не дотам готините просто се отвратих. Радвам се, че продължавате в същия дух. Иначе, ние сме добре- не ходим на кухня, яде пюрета и каши, а днес пробва и кус-кус за закуска- не го одобри. Просто всичко, което трябва да се дъвче не се харесва- прави такива физиономии все едно ще повръща. Да свидим как ще е с попарата. Опитва се да става и само да види наоколо опора и бърза да се изправя, но много се клати и съответно пада. Та това е от нас.
Неди Hug
Пуки, кажи мила какво ви е менюто, защото аз просто се изчерпих.
Много съм назад с четенето, но намирам време да ви чета. Лека ви нощ!

Ей, как ми липсваше, както и още много други,които спряха да пишат. Дано и те се върнат някой ден.  Hug
За менюто ни сега ще ти кажа.
Първото ни ядене е винаги АМ.
Второто е попара със сухар и АМ или сухар и сирене и маргарин, бисквити Ревю вегетариански с пюре кайсия, кус кус с АМ или със сирене /сирене овче ползвам че козето е много гадно/, овесени ядки варени с АМ или сирене.

На обяд давам винаги готови пюрета а следобед само кашата Фризокрем царевица и ориз признава.Друга така и не хареса. Понякога му варя крем, Ванилия например, но го варя във вода и като изстине слагам 4 лъжички АМ на прах. Понякога в крема слагам бисквити и става като бисквитена торта.

# 283
  • Бургас
Прелестнииии Hug
Тука съм,ама книгочета smile3534
че имам да наваксвам Joy
Невидимчеееее Hug
Цони ха добре завърнали се Hug
Кате и ти зачезваш от време на време Grinning
Днес милото е рожденник и съм станала рано да му правя мекички-фук-фук Grinning
после е на работа,но за довечара ще му спратна едно менююююююююю
хапка,пивка ,абе тея три неща Laughing
Пуки или накит/аз предпочитам нещо с перлички/
или някоя гъзарска играчка от тия дато мъжо ти харесва Peace
Аз жълтък не давам Blush,ако в куФнята сложат ще яде,ако не -нямаааа Grinning
Е днес хапна от мекичетата ми ,а те бяха с яйчице Grinning
Мецанко честито зъбче наКамито Hug
да е бяло ,здраво и право-хихих.
Пепениче аз още не съм давала кайсиики,ама скоро ще дам.
Просто трябва да ги харесам Grinning
Пате най-вероятно няма да може на 18-ти/поне аз де/
Предлагам като се приберем в село и да се разберем по скайп нещо
и ще драснем мяколко реда,за да могат всички момичета в околността
да преценят ще им е удобно ли Peace
Сега ви оставям сладурки и отивам да простирам Grinning

# 284
Пуки, слагай олио, ако искаш. Толкова много се писа за маргарините, че не знам... Ама ти си знаеш, де

Малиииии, мойто се не трае....иде ми не знам какво да я направя Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт