Отговори
# 255
ЗДравейте и от мен!

Оле чета тук че има момичета които ще стават отново майки.Честито!!!!Ама как така се решавате за три деца newsm78.Аз незнам за второ дали сте се реша.Но това е много хубаво,всичко да минава барзо и безпроблемно. Peace

# 256
  • Варна
Ехе, влязох да пиша нещо и като прочетох за Нова, забравих какво. Laughing Честито миличка. За момент се опитах да си представя какво ли е да си майка само на мъжки рожби. Че и трима.Малииииииии. На ръце да те носят като пораснат ти пожелавам.

# 257
 #Crazy
Ей така съм-моя дзвер не ще да спи,нощес стана в 4,и не заспа,за сметка на това имаме още един номер включен към "Програмата за гости" hahaha Сега спи 2ри час вече,а нощес пак ще танцува в леглото ooooh!
Нова,миличка,да си жива и здрава и ти и голямото ти мъжко семейство Praynig Hug.
Аз имам две сестри и баща ни го гледаме като шейх,дай Боже за теб да се грижат като за богиня Peace
Хриси яде вчера супа топчета от прясно смляно месо на кайма-голям кеф.После омете и цял банан/това на едно ядене.Като гледам какви бузи и бутчета е напраскала,си личи,че туй дети не е от мен/както казва Христо/.
ПО тоз повод няма да записвам на кухня,нали всеки ден готвя вкъщи,ще яде малко по малко от нашето ядене Peace
Неди,завиждам благородно за книгочетенето Blush Mr. Green
Щях да пиша и аз още,ама от недоспиване и преумора не си знам и името вече... newsm78

# 258
Анита, аз така си виках и след първото.... така си казах и след второто Crazy newsm78 ма знае ли някой
Музе, браво на теб за готвенето

# 259
Като взема че ги науча - единия да   clean и да  1ironing , другия да  wash и  hang , третия да   food002 и  1dishes , таткото само да  ме води на   1dating, пък аз само ще  smile3501  Ех, мечти! Да са ми живи и здрави!

# 260
Нова,баща ми все се майтапи,че е като Шейха на Кувейт.На жени го бил докарал-сега се мъчи на пари и на петрол,ама не му се отдава за сега hahaha
Здраве и любов да има във всяка къща,всичко останало е лъжа и измама Peace

# 261
Добра ви вечер, момичета кокичета,

сега трябва да ми отговорите: "Дал Бог добро, пътниче"
 Laughing

Отдавна не съм се мяркала да чета и пиша, дано не сте ме забравили съвсем.
И като е така да взема да почна с най-хубавите новини.
Честито Нова, лека бременност и леко раждане. Виждам, че и това ще бъде октомврийче. Аз след раждането няколко месеца бях "категорична", че повече деца не искам, а сега едва се удържам да не забременея, че ми се иска второто да го родя нормално, а не секцио, та трябва да минат поне 2 годинки.

Сега да се оплача малко - за втори път опитвам да предлагам жълтък на Йойо и за втори път си изповръща и червата горкото и все в съня си. Този път ми спеше в ръцете и видях с очите си как повърна, ужасно беше Cry Явно ни е застигнала някаква непоносимост към жълтъка и явно се отлага използването на детска кухня, за което съм леко нещастна. Лошото обаче е, че както си беше всеядно прасенце, сега взе да ми става злояда и да не иска да яде от вече предлагани менюта на Хип - след първата лъжичка прави физиономия все едно й се гади и повръща.  Close Бясня съм и не знам какво ще я правя, ако продължи в същия дух.

Беше болна една седмица, заради пустите супермаркети - навън жега едва се стои, а в тях студ и пак едва се стои, още малко и дъха ми ще вземе да се види.  #Cussing out Съответно ние нали сме вечно боси и голи и я простудих. Сега гледам малко по-облечена да бъде, че и това време напоследък е едно... нямам думи - хем задушно, хем духа, хем топло, та чак се потиш, хем хладно та да изстинеш.

А и да ви се похваля, малката от около седмица я виждам да застане права с разкрачени краченца и да не се държи никъде. За няколко секунди стои така и после тупва като презряла круша по дупе.  Laughing Много съм щастлива, напредва детето. А и да се оплача, че откакто я научих на "боц " с показалчето и не спира да ми бърка в очите  #2gunfire Нищичко не помага, не признава "НЕ", дори и ответното бъркане в нейните очи не я отказва. Не знам как да й обясня, че не ми е приятно. Иначе ако на нея не и харесва да я пипам започва да се дърпа и да мрънка, ама аз ако мрънкам и се дърпам ми се сърди и дори реве. ooooh!

Сега да ви питам по същество относно заглавието на темата понеже нямам възможност да изчета всичко, което сте написали. Та ще има ли среща или какво???

Е това е от мен, извинете ме, че не ви споменавам конкретно ама иначе и в тази тема няма да мога да се доредя да се запиша. Пък може да се стегна малко и да се опитам да следя по-редовно какво се случва из нет-я  Wink

Целувки и гушки за всички ви от нас с Йойо.

П.П.  За съжаление напоследък нямаме снимки, понеже фотоапарата се счупи нещо, та не мога да ви покажа новата ни момчешка прическа. Айде вече лека и мека, че я кое време стана, а утре сутрин пак имаме работа да вършим. А и Йойо до сега не се събуди, та предполагам, че хич няма да се спи тази вечер.

# 262
Невидима, ще ви отмине злоядия период Hug Ние също, пък и другите мами , го минаваме на няколко пъти. Лошо така за жълтъка. Само че защо да отказвате кухнята, там май не готвят с яйца newsm78

Музе, евала на баща ти. Повечето мъже мрънкат за момчета като и`иоти, хич и не мислят, че имат прекрасни здрави деца, щото хората и по едничко си нямат Sad Цеци и той вика, че бил като бей Mr. Green
Вчера си мислех, че поне с тия две щерки мога да си ходя гола цял живот из къщи, а той трябва да се крие след някоя-друга годинка hahaha

# 263
Здравей те и от нас.След толкова скитня сме за ден ,два в софия и после пак напът. Честито Нова много се радвам леко да мине всичко. Невидимче и ние бях ме така със жълтъка и се оказа че му е сухичак и му го бъркам с пюрето, а иначе аз кухня давам от диетичнат в нея готвят без яйца и мляко. Неди и аз като тебе с килцата много изкушения а то аз все съм гладна на очи и само прегрешавам - ужасс. При нас новото е че малкия се търкаля и пълзи на всякъде изправя се в кревата и почва да разчиства шкафа - всичко на пода разбирасе и съответно от толкова много движения нови,главата все пострадва аз все му обеснявам че трябва да следва,ама май още не ме разбира Laughing Е весел и усмехнат ден Hug

# 264
Айде хоп Party
Утре заминаваме с Хриси при майка ми.Малко да я видя,пък и да си почина от Христо Mr. GreenЩе поседим вероятно цяла седмица,надявамс е да ви липсвам неприлично много Heart Eyes Laughing
А Хриси вече се лови за всичко и се изправя,прави обиколки  по мебелите,кога ще падне да ми изправи косата не се знае.Венците отдолу и отгоре са й надути,още зъби ни чакат а аз се надявам след зорното никнене на първите 2 да има малка пауза,но уви Naughty.
И млякото не иска да си пие вече,ще я пробвам с киселото Thinking
Невидима,аз дадох 2 пъти жълтък в зеленчуково пюре-изповръща си и черавцата момата,за това ще изчакам чак наесен,пък мисля да япробвам в някой домашен сладкиш дали ще ги яде,макар че ще са и с белтъка.До сега не е прявявала алергия към нещо newsm78
Мецо,Христо по бельо ходи,но щерка му ако реши да му прави масаж докато лежи все на 2-3 удара ще го мацне по самочувствието Mr. Green Heart Eyes Laughing
По случай бременността на "Но Ва" предлагам следващото заглавие да е в нейна чест:
"НО ВА пак майчица ще става-мъжка рожба отново във коремчето й шава"

Докато пишехте този пост и блеехте дъщеря ви падна от дивана,че даже се и захласна да се смее. #Crazy ooooh!

# 265
  • Варна
Момичета,ще ми помогнете ли? Племенницата ми която скоро ще стане на годинка има кръщене след седмица-две.Обаче не мога да измисля подарък. Трябва да е нещо малко като обем,защото след месец трябва да се връщат в Дания и не е удобно да пренасят големи неща. Дайте идеи моля ви,че вече седмица мисля и нищо не измислих.

# 266
Музе, благородно ти завиждам за село и майчицата Crazy Laughing Hug
И аз предлагам заглавие, ако позволите - "Браво,No va, пак с бебок ни изуми,трета мъжка рожба през ОКТОМВРИ ще се появи"

Пуки, не знам какво може да си позволите, но щом трябва да е мъничко, можеш да й вземеш нещо златно като накитче, гривничка , тънко синджирче, което майка й ще й пази... То нищо няма да разбере детето, де newsm78 Те все играчки искат, ама не се сещам за мъничка играчка.... Другият вариант е нещо надуваемо, така ще е компактно за пренасяне

# 267
  • софия
ние днес се изправихме на крачета на решетката на леглото с доста зор, но успя все пак.няма спирка това дете........... Laughing Laughing Joy

# 268
Момичета, чувствам се страшно поласкана, дето викат "погъделичкахте" ме направо с предложенията си за новата темичка! Hug
Муза, и на Момчил зъбите така без почивка решиха да излизат един след друг, откакто се е почнало има и позиви за повръщане от време на време докато се храни( чудя се дали на момиченцето на nevidimata са му изникнали, дали тяхното не е от това?) и започна да се буди и мрънка през ноща.
Млякото пък го отказа мноого отдавна, в чудо се бях видяла, по 10 песнички пеех докато изпие 10 мл и накрая се отказах. Проблема при нас е, че направи в началото реакция към АМ като беше на 40 дни.Лежахме в болницата с разни отоци, абе страшна работа. Оттогава сме на Фризо ХА, добре че то му понесе, обаче засега не мога да давам никакви млечни продукти....И като каза нашия, че няма да си пие млякото, принудих се да му го слагам в кашите(купувам безмлечни), пюретата и супите, че и по 1 - 2 лъжички в плодовото пюре за да докараме що годе количеството, което трябва да изпива.
А да ви питам, по колко жълтък им давате вие на тези деца? оставам с впечатлението, че сега започвате с жълтъка? Аз вече смело давам по цял без никакви проблеми, но почнах след като въведох зеленчуковото пюре петия месец - отначало по съвсем мъничко, пасиран в пюрето. Поне за това не мога да се оплача - харесва му, а месцето още повече, даже пробвах вече 2 рецепти от сайта на бон апети за телешко с грах и телешко със зелен боб - всичко омете, макар че е злоядичък по принцип. Май да взема да се спра засега, че взех да се оливам с писането... smihesorry 

# 269
Здравейте момичета! newsm51
Ей, как се зарадвах на новината на Но ва  bouquet Желая ти безпроблемно раждане и най-сладкото бебче!Ей, майка героиня си ти   smile3501А, като си представя, как аз едвам с едно се оправям Mr. Green
Невидима, и ние сме в неящен период ooooh!А за яйцата спри ги за още някой и дрнуг месец, после пак пробвай Peaceаз на Стефано досега не съм му предлагала яйце, ще поизчакам още малко.
Музе, хубаво да си изкарате и най-вече да си починеш и наспиш добре Hug
Пуки, и аз като Нинчето мисля, че златен накит е добра идея PeaceПък и ще и остане  спомен, ще си го като порастне Wink Защото, ако е играчка минало-заминало Mr. GreenДруго по-нестандартно, което се сещам е да и направиш професионална фотосесия, или нейн портрет да поръчаш да и нарисуват...
Това засега от мен, целувки на всички!  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт