Отговори
# 90
Добро утро! Искам да попитам незнам дали тук е мястото обаче.Някой мами които имат по големи дечица до каква възраст сте давали мляко вечер?Че моята свекърва голям зор още като станахме на 6-месеца вече да вечеряло детето,а моито доки ми каза поне до годинката вечер мляко Confused

# 91
Добро утро! Искам да попитам незнам дали тук е мястото обаче.Някой мами които имат по големи дечица до каква възраст сте давали мляко вечер?Че моята свекърва голям зор още като станахме на 6-месеца вече да вечеряло детето,а моито доки ми каза поне до годинката вечер мляко Confused

Слушай доктора  и се води по детето.Има деца които отказват млякото малко преди годинката, но е индивидуално Peace

# 92
  • Бургас
ММММ много вкусна закуска Grinning
Ани аз ще давам мляко на Никол поне до 1г.
При нас се пада в 21-22ч вечерта,но тя сега си върна и нощтното хранене
и тогава също пие АМ Peace
Не смятам да и го спирам,когато сама го спре тогава Grinning
Племеника е на 1г1м и още си пие АМ или кис.м-ко вечер,
другия също -той пък е на 1г6м

# 93
  • в здрача
Vlubena чудесно е човек да се наспи. Аз не че се наспах, но пък нощта започна и свърши прекрасно и сега настроението е на 6, независимо в колко часа станах тази сутрин.

anita_zd мляко вечер до 2 г и 3 месеца /толкова се кърмехме/, независимо че след годинката си вечеряше и вече ядеше от нашите чинии, просто детето само си искаше. Това бе и първата закуска сутрин в 6, независимо че ставаше в 8 от леглото. Според мен до годинката е добре да се хапва и мляко, но можеш да се консултираш и с педито.

Музе горе главата! Няма проблем който не може да бъде разрешен, когато има двама които искат да са заедно, а щом сте решили да имате едно малко човече, значи сте избрали да сте заедно. Припомни му защо е избрал именно теб между толкова други и съмненията ти ще се разсеят.   bouquet

# 94
Препоръчително е до годинка да е мляко вечер. Ако не го засища, правиш като мен - вътре бисквити, каша, каквото се сетиш, но е мляко все пак. Обикновено към годинка децата вече си изместват режима, спят по веднъж на ден, вечерят по-рано. Като започнеш вечер да му даваш (много майки правят така - на обед готвеното от кухнята, вечер супата от кухнята Peace) твърда храна, преди да си легне, също може малко мляко. Поне при нас беше така.

Мисля, че Муза е взела решение!!! Узряло е ,пиле, нали Peace Затова е малко по-спокойна (или просто се крие от нас)

Аааа, бан , ама не. Ако знаете в Пазарджишката тема мъдрим само "световните проблеми", за друго не пишем Laughing

# 95
добро утро.
ние снощи като никога досега заспахме в 11ч и веднага ни се отрази и станахме в 8ч и да ви кажа досто добре се чувствам.
и аз знам че млякото се даво мин до 1г,но все пак всяко дете си е индинидуално.

# 96
Добро утро и от мен! На Александра днес нещо им е "присипнал" гласът има и хрема (тя хремата им е от около 1-2 седмици) и се чудя какво да правя - дали нещо съм я простудила или може да е от зъбите, защото сега им избива, но още не е пробил и втория горен резец.  newsm78 Дайте съвет, моля ви  Praynig Ако не трябва да я водя при педката  Tired

# 97
Благодаря ви мили момичета за бързите отговори HugИ аз мисля че трябва поне до годинката вечер мляко ама на кой да разправям незнам ooooh!

# 98
DennyIvanova, за пресипналост нашето педи ни препоръча Homeogene 9. Хомеопатични са.Таблетката се стрива в малко вода и се дава 2-3 пъти на ден.
Ти пак можеш да питаш вашето GP.

# 99
Поля75, мерси за отговора   bouquet

# 100
Аз също мисля още доста време да давам кърма сутрин и вечер.... Вечер й давам 200 мл и тя ги изпива без проблем, снощи например, след тях взе да мрънка и й дадох вода, и тя си пиеше.... та се зачудих дали пък не са й малко ..... преди време пробвах да й дам с бисквити, но не го искаше въобще... може би ще трябва да пробвам с каша.....

# 101
 DennyIvanova ние хремата я излекувахме със капки за нос ,вит.С и калций,като от вит.С първо капя по една капка във носа и останалото го изпива,оправи се за 4 дни  Hug и ние пием вечер по 180 АМ и нощем по 100 АМ после във 9.00 попара  Peace

# 102
Ооо,Мецо,акъл те лъже!Нищо не е узряло,ту на едната страна се люшкам,ту на другата ThinkingГооврихме уж,че имам нужда от внимание,че детето има нужда от баща и т.н.Преливам си аз от пусто в празно.Той си знае неговата.Аз съм лошата,само мрънкам и това е. ooooh!. МИсля да пробвам друго.
Ще спра да му звъня,да го разпитвам,ще си изшътам днес/ама как ще успея незнам/Купих си секси бельо,ще му направя специална вечеря....Той ще се прибере по нощите,и аз пак ще спя.Пределно ми е ясно...Ще поживеем,ще видим.
Но нека забравим тази тема,че много "тежко" стана. Peace
П.П. За млякото казват,че до годинката трябва да представлява ок.80% от храната на детето.Аз ще давам мляко и мнгоо след навършването и.
Хайде,отивам да хващам парцала. Laughing

# 103
Музе  Hug, ще се оправят нещата hug

И ние гледаме зор, зъбите ни мъчат яко, но какво да се прави...

А, аз се забравям да питам, от кога да започна да давам кисело мляко Thinking?Спас е на кухня от август месец и сигурна съм че там употребяват кисело и прясно мляко newsm78

В събота отиваме на минералните басейнчета за 2-3 седмици и ще ми липсвате много Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 13:24 от Vicky_s

# 104
  • Варна
Музе, искам и аз да ти напиша нещо. Още вчера щях, ама не ви бях чела от оня ден а мисля че е важно. Първо запомни- доброто семейство се гради върху компромиси. За съжаление голяма част от мъжете след раждане на дете правят тая глупост да кръшнат. Това се случва сигурно и на други от темата, а може би и на мене, но не сме разбрали,не искаме да разбираме или си затваряме очите. Гледай на нещата като временно явление и увлечение. Ако направиш глупостта да се разделиш с мъжа си, правиш услуга на другата. Нали не искаш това? Постави си за цел да си и съпруга и любовница и нещата бързо ще се оправят. Какво търси мъжа ти,което не получава от тебе? Сигурно го знаеш. Ако е така,просто му го дай в пъти по-добре от другата. Премени се, накипри се, да го жегне че жена му не е за изхвърляне и докато той кръшка някъде току виж жена му станала обект на внимание от някой симпатяга. Той какво си мисли,че като си с дете вече не ставаш ли? Хахахах,многоооо е далеч от истината. Вирни брадичката, оправи прическата,сложи лустро, направи маникюра, купи си секси бельо,пък той да ходи след това при оная дрипла като иска.

Толкова са елементарни мъжете, може да ги манипулираме както си искаме, стига да не се потдаваме на емоции.

Общи условия

Активация на акаунт