Отговори
# 75
И аз съм съгласна с Нина, недей да бързаш, особено ако не си сигурна и само подозираш...

# 76
Здравейте!Аз ви чета но сякаш не намирам повод закакво да се включа Blush
Маяче аз съм правила пюре от грах и го пасирам не го беля,а на попарата слагам различно понякога 2 филийки понякога 3,но 3 май и идват много.Тя моята не е мн яшна WinkНадявам се да съм била полезна

# 77
Музе  Hug бъди силна мила  Hug

# 78
Музе с теб сме  Hug и дано да е грешка  Praynig ,не бързай преди да си сигурна

# 79
ние се прибрахме на бързо че голяма буря,вятър и дъжд,добре че не ни хвана.
днес от кухнята имаше пиле с грах,но беше намачкано и александра си го изяде всичкото и беше много вкусно.
музе незнам какво да ти кажа,наистина ако не си сигурна не бързай,дано да е грешка.аз все забравям да те питам ти в кои блог си.аз към 12ч хода да взимам кухнята от детската до поликлиниката и може да се разберем някои ден да пием кафе преди това.

# 80
 Thinking
Аз дадох веднъж Дентокинд на Хриси,после тя ме оповръща.Вече не давам,но мажа с едно кремче-Пансорал се казва,ей голям е кеф,като почне да скимти само мазна малко венците и настава тишинааааа.
Светле-40 е,товае блока,точно под Лайфа,който е на тази дългата улица/ама и аз обяснявам/
Нямаш грижи,скайпът ми е sweetheart_bg,излиза един надпис-"Христо+Константина=Христина.
Който иска може да ме ад-не Peace
Момичета,много ви благодаря з аподкрепата,сега да можеше някоя от вас да ме гушне,да си избърша сълзите и суполите в нейната дреха.....ехееее,какъв кеф щеше да е само Hug
Не бързам,за никъде не съм тръгнала,сега е моментът да изпитам нервите и търпението си.
Извинявам се,че така начерням хубавата ни темичка Embarassed.Криво ми е,предполага разбирате защо.И все пак остсвам оптимист до края с надежда,че ще видя слънцето в нашите взаимотношения.
И сега типично по женски ще заредя ЛаРедут-а да се разтуша малко.Намаленията все пак започнаха Peace

# 81
Музе, горе главата и от мен:hug:. Всички сме поизнервени и понякога ни връхлитат черни мисли. Пожелавам ти да са напразни съмненията ти и дълги години да се радваш на семейно щастие  Two Hearts

# 82
Айде,направо все едно е банната темата.
Моля ви,дайте го малко по весело.
А Хриси ако я държа за ръце на земята-ходи #Crazy newsm78

# 83
Здравейте, момичета!
Нали съм послушна и слушам Nedialka_81  bouquet, най-тържествено обещавам не само да чета, а и да се включвам от време на време.
Мома Кристияна днес стана на цели 9 месеца и ни направи подарък първите две зъбчета. Долните резци са пробили венчето и драскат  newsm44.
Иначе слуша детето. Спи от 21,00 до 09,00, хапва си всичко не мога да се оплача.
На последната консултация беше 8,100 кг и 72 см.

# 84
  Музеееееее, ша та ям ей! Laughing HugЗаради тебе и аз се охарчих..два чифта маратонки пуснах.Ако ни и станат ще е чудесно Praynig

Тинти, браво на детето!Пиши по-често! Peace

# 85
Tinti_16  честити ви зъбчета, да са здрави и бели и да излизат леко-леко  Laughing
Ние още си нямаме  Mr. Green

# 86
  • Бургас
Добро утро  Hug
Музе усещам настроението ти с една октава нагоре Hug
Тинти много си послушна Wink,радвам се че се спусна от балкона Grinning
Браво за Криска и Пу-Пу дано все така си спинка госпожичката Hug
Честит 9-ти месец на
Рая запетая на Трикси Hug
Ние сме ОК ,снощи пемрънква госпожичката няколко пъти и се поносихе в
1,30ч и 3,30ч,ама така ще е ко да се прави.
И снощи за първи път направих 180АМ и НИкол го изпи,сега пак изпи 180АМ,
та май съм я ограничавала-хихихи.
От днес и увеличавам дозата Grinning

# 87
  • Пловдив
Добро утро. Аз май всяка сутрин съм първа newsm78 Да се похваля - тази вечер успях да се наспя. Малкия спа нормално. И сега съм една свежарка, дано да имам повече сили от вчера. Ние този месец пропуснахме консултацията, защото педи е в отпуска, и сега ми е любопитно колко ще отчете кантара на следващото ходене, че нали сме от дебеличките Embarassed Честито на озъбилите се. Скоро усещам пържоли ще се дъвчат yesyes
Айде, ще чакам и вие да се включите, че да има какво да пиша
А, Неди, ти си с мен рано-рано  Wink

# 88
Добро утро и от мен! Аз ставам към 7, защото докато не стана Боби не заспива. Laughing сега обмислям пак ли с него да си вземам душ, че ме е шубе да не се събуди.

Приятен ден момичета ви желая и прекрасно настроение  bouquet

# 89
Добро утро и от мен  Laughing Аз сега закусвам  Mr. Green
[/img]

Общи условия

Активация на акаунт