Отговори
# 60
Ще се наместят, споко.....

Уф, така съпреживявам като някой се похвали с ново зъбенце...... Знам каква радост е....
(Камелия къмто абитуриентския бал може и да ги е изкарала всичките ooooh! Laughing)
Любовче, и аз съм като г`з , ако не съм се наспала, цял свят ми е крив, най-много мъжо Mr. Green Сутрин на пръсти ходи докато си изпия кафето ooooh! Дано не се разболявате, че туй киселеене с тия сополки......

Ееееееех, това мореееееееееееееее (тая година ще го гледам през крив макарон само)

# 61
Здравейте и от мен! Ние вече сме си вкъщи Simple Smile и таткото се грижи за нас Wink
Честито на всички празнуващи!   bouquet Благодаря ви за честитките за годишнината ни!   bouquet
Видях и клипчето и колажа - супер са! А кой ги е правил, че съм пропуснала?  newsm78

Ние имаме вече и две горни зъбчета, който са избили, но не напълно Simple Smile

В предната тема видях, че става въпрос за предпазителите за контакти. Тинко ние си купихме от Плевен от ТМТ Елком.

Нинче курбана го правя, защото за кратко време ми се събраха множко болести и операции  Tired (сори, че ти отговарям чак сега)

Kamence много се радвам, че сме избрали една и съща дата за сватбата си! Честито (макар и със закъснение)! Много дълги години щастлив семеен живот ви желая и много, много да се обичате!

Niel Александра също не обича да пие много вода и понеже не съм въвела соковете й давам чай на Хип - от тези разтворимите.

Исках да попитам вие давали ли сте на дечицата си сурови домат или краставица? Че се чудя дали мога да й дам  newsm78

А каква е тази ваксина Превенара? Явно нещо не съм в час  Thinking

Цвети и аз имам проблеми с бъбреците и ги церя като теб - с биричка Peace  Laughing

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 13:47 от DennyIvanova

# 62
  • Пловдив
Ние се  върнахме от разходка, аз станах вир вода. Малкия не беше много ентусиазиран от разходката, ама и вкъщи мрънка, та явно в момента угодия няма. Пуки, и на мен моята зъболекарка каза, че горните зъби били кошмар,за разлика от долните, щото били по-близо до мозъка, и оттам идвало дискомфорта и болката.
Патенце, честита месечинка. Честита на останалите бебешоци Heart Eyes
Неди, аз ей такива постове от теб харесвам Hug

Баща ми казва,че всички болсети идват от НЕредовно Пиене и НЕредовен Полов Живот :35

hahaha Е, ми прав е човека.
DennyIvanova, за домата незнам, но за краставицата знам, че след годинката най-рано трябвало. Ама защо - нямам представа. Бях чела някъде и само това съм запомнила.
Айде, отивам да си разнообразявам мъничкото мрънкалче Mr. Green

# 63
Привет и от мен Hug От два дена се каня да пиша Embarassed.
Честито на празнуващите. Пате, благодаря за почерпката Hug.
 Да се оплача и аз, че сме станали непоносими-чакаме горни зъбчета и е ад. Госпожичката не иска да стои седнала нито в количката, нито вкъщи.Само ръчички я оправят и да е правичка-останах без сили вече. а за проходилка да не говорим-максимум 15 минути вътре и почва да мрънка.
Denny, вчера дадох на Алекс да посмуче малко краставичка / домашна/-много и хареса Grinning
Мецо, радвам се, че сте минали без проблеми. За зъбчетата-не се притеснявай-ще изкочат, и нали казват, че колкото по късно, толкова по здрави Wink.
Музе, за срещата гласувах, че ще реша последния момент-зависи от събитията. Иначе другата седмица имам ходене към Плевен, но ... зависи от времето.

# 64
Вили,ами споредели като разбереш кога ще е и ще се радвам да се видим.

Мойта черна дупка става все по-голяма,лошото е,че не ще да ме погълне.
По повод мъдрите приказки на Нединия баща моя казва така-"Не е важно какво си хванал,а дали може да се лекува"...И други,но ще ги държа като скрито асо в левия ръкав...на пижамата #Crazy Laughing Mr. Green

# 65
  • Пловдив
Музе, оплачи си мъката душа, барем ти мине малко Hug

# 66
Да ми олекне,ама няма. Naughty
Думи прости-мъжото изневерява. Shocked
Никакво ми е,само чакам,той ще се издъни,аз ще го хвана,ще си взема детенце и се махаме.Това е Cry

# 67
Музе незнам какво да ти кажа, освен че те подкрепям. Имам на представа какво ти е аз минах през това преди години, но направо не бях на себе си  Tired Исках да ги  #2gunfire и двамата. Горе главата, въпреки че знам колко ти е трудно

# 68
Привет, момичета. Цвети също от няколко нощи много неспокойно спи... Не се вижда нищо на горните венци, ама си мисля, че са зъби. Преди мислех, че може и да е от топлото, ама сега не е толкова горещо... И с яденето пак не е много лесно... само бръмчи и плюе... Вече й давам от сезонните плодове - хапна вчера кайсийка, давала съм й диня, пъпеш, ама не винаги ги иска, де, в общи линии първо се мръщи на почти всичко, което се опитам да й дам в устата... Само праскова още не съм дала.... ама мисля тия дни и нея да вкарам в менюто й...

Имам въпросче към майчетата, които готвят на бебоците - давате ли грах и как по-точно? Белите ли го? Свекърва ми ми даде замразен и се чудя как да го дам???  newsm78 А и какво месо им готвите? Търсих да купя охладено пуешко или заешко, но не мога да намеря.... и за сега само пилешко е яла.... Купила съм й едно бурканче пуйка с броколи и мисля да й дам от него... Дано да го хареса...
А попарата с колко сухара я правите? Аз слагам два, ама не знам дали й стига...

Вчера люлях малката на люлка, е, с глас се смя детето и огласи цялата площадка, голям кеф беше...
Ето и снимков материал:

http://picasaweb.google.bg/megche77/CfLQpC#5350799092010362530

Музе, стискам палци да се оправите с мъжото и да се разберете......

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 15:08 от Megche

# 69
  • Пловдив
Музе, извинявай, ако съм бръкнала в раната. Нямах представа, че е сериозно Tired Face. Имаш моята подкрепа, въпреки, че знам, че с нищо няма да ти помогне.

# 70
  • Бургас
Косе, мила,да е грешка,може да я закачка само Praynig
Седни и поговорете,че не е хубаво да си разваляте семейството Sad
Дано си в грешка,а ако не си ТИ СИ СИЛНА ще се справиш със всичко
което ти поднесе животът Hug
От нас много  прегръдки и виртуално рамо  Hug

Дени добре завърнали се Hug
Мегче ,аз попара не давам и не готвя
та не мога да се изкажа Peace
Ама за Цвети ще се изкажа-сууупер е Heart Eyes

# 71
здравейте момичета и прекрасни дечица!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АСТРАЛНИ БЛИЗНАЦИ!!!!!!!!!!
По случай празника си моя юнак е адски крив-май от зъбчета,но на нас пак отдолу ще ни излизат вместо отгоре Laughing
а баща му днес ни остави без фотоапарат,направо ще го орепя довечера.
в най-скоро време ще пусна малко снимки да видите колко сме порастнали.

ПРИЯТНИ РАЗХОДКИ!

# 72
Megche аз засега съм давала грах само в пюре. Варя го на пара и го пасирам после с останалите зеленчуци, не го беля.

# 73
   Здравейте!Уф, едвам намирам време...все навън, че с тия зъби си е ..е..мам..ата ooooh! Навън е доста по-спокоен.
   Влюбена, за кг-те така ти се е сторило.Аз си ги знам, има си ги, но ги боря!Няма да им се даваме! Hug

За суровите зеленчуци питах педиатъра и ми обясни, че още е твърде рано и стомахчето на бебетата не е готово да ги обработи.Иначе сурови плодове давам.

И при нас май са горни зъби, нищо че има само един долен детето.Мъка си е!Вчера и разтройство три пъти имаше.Днес е по-добре.Температура днес няма поне и за сега не е акал, но дадох варен ориз пасиран с бисквитка.

Музе, дано да е грешка миличка!Стискам палци да се изясните навреме и да се окаже че си се объркала Hug

Дени, браво на таткото!Да ви обгрижва хубаво Peace

Браво на новоозъбилите се дечица!Дано по-леко минава никненето на новите зъбки, че ни се разказва играта.

Неди, и аз кат тебе с Панадола Joy Ама до сега три-четири пъти съм давала.Тия гелове само пари на вятъра, за нищо не стават ooooh!
   Мисля да почвам от днес Дентокинда, че...не се трае Thinking

# 74
Константина, писах ти на лични..... Не бързай, само не бързай.....

Общи условия

Активация на акаунт