Отговори
# 45
Спасявайте фронта!!!!!!!!!!!!!!!! На обяд към супата от кухнята сипах вътре една голяма лъжица зеленчуци от домашно готвената супа, та да се сгъсти.....Яде около 20-на лъжици. Като я приспах обаче, сипах си супа на мене - ОКАЗА СЕ ВКИСНАТА, щото снощи явно съм я прибрала по-топла тенджерата в хладилника за през нощта..... За първи и за последен път ми се случва да дам на бебето да яде нещо, без да съм  го опитала..... Даже с каката не съм правила такива глупости едно време.....

Дали ще й стане нещо Praynig Не знам има ли разлика между вкиснато от старост, или от топло-студено?!?!  Не е със застройка никаква, само чорба и зеленчуци

# 46
Mоже да я заболи стомаха,да се раздриска или повурне,но ако стане така,ще знаеш защо е.Ако питаш мен свари морков с ориз и само картвче.Те с епрепоръчват на деца с проблеми,както бяхме ние след болницата.
И не се шашкай. Peace
Да пишеш как сте Praynig

# 47
До колко време ще стане нещо, ако стане?

# 48
Нина, изчакай, не се паникьосвай. Има огромна вероятност изобщо да не се появи реакция, количеството не е било много. До вечерта ако нищо и няма, значи се е разминало с дрискането и повръщането. Може и малко пъпчици да я избият.
За срещата  - аз няма да идвам. Приятно изкарване на всички. По-нататък може да спретнем нещо в удобно за всички време и място.
Криси, права си за морето, аз луднах в Слънчев Бряг. Голяма блъсканица, мразя го този курорт, но мъжът ми... Август ще ходим на Халкидики, с нетърпение чакам този момент. А, щях да ти казвам, че руса повече те харесвам, стой си така.  Wink
pepenik, как не се засякохме, бе?  Grinning

# 49
Уф, благодаря ви много - (силно се надявам да не стане - дано си е казало думата захранването с вафли, сладолед и какво ли още не, дето си е просила и сме давали по лъжица)

Наистина ще пуснем по-нататък анкета за септември, тогава и аз може да дойда.
Приятна ваканция на всички Simple Smile

# 50
Имаме си зъбче!newsm44

# 51
Айде,честито ви зъбче.И нали знаеш-за първото зъбче купи нещо бяло за детенце,ако ще и лигавник или чорапки.И го наречи да са бели зъбките......Може да е бабешко,ама не пречи.

Мецо,дръж се,нищо няма да й има на момата.

За срещата-няма да е национална естествено.И моля ви не се сърдете,аз отдавна подпитвам,нали?Къде и кога искате,никой нищо не споменава,после Неди каза,че ще идва и аз за това предложих,в района има пак майчета и за това така се стекоха обстоятелствата.
на мен лично ми се иска малко промяна и много бих се радвала да се видим някъде другаде-Трявна ми е перфектно-балкан,хладно,красиво и интересно.И не е Плевен Peace.
Мецо,най-добре махни таз анкета,че да не се изпокараме заради нея,щото кашмера ще е мноого голям.

В този ред на мисли/или в съвсем друг/Хриси има втори зъб.Отвратитлена е-само мрънка,вика,крещи и т.н.Аз не съм спала от 100години,криво ми е,реве ми се направо.Не са хормоните,гаранция ви давам,но дано развоят на събитията е добър.

Тук загърмя и затрещя,и в момента се излива як дъжд,прането ми се намокри,но не ми пука.Ще взема да стана да наготвя нещо,че преди малко се прибрах,а моят звяр ще си дойде гладен.
Айде,извинявам се за гадния пост,ама нещо и музата и усмивката ми се загубиха.Трябва да видя да не са някъде по кашоните Mr. Green

П.П.Радвам се на всички завърнали се в темата мацки-ама съм мноого отнесена и щях да забравя да кажа  bouquet Laughing Heart Eyes

# 52
Музеееее,  и да ти викам "Недей, бе, чедо", файда ник`ва..... Мнооооооооооооооооого силно гащите си гушкат дупето..........
Честито ви зъбенце!
Алекс, честито и на вас! Hug

ИИИИИИИИИИИИИИИИ ,Голяма радост е , да му се не види Joy Аз още чакам Laughing

махам анкетата....... Няма да се изпокараме, ама верно е безсмислена...
Иначе Трявна добре ми звучи....... Не съм била там .... В Плевен съм била Embarassed
Хайде както някой каза да пуснем следващата тема анкета за датите от 1-ви докъм 15-и септември, щото нали едно от първите ни бебочета е на 16-и септември, искате ли?

За вкиснатата супа да ви кажа. От утре моята щерка само вкисната супа ще яде Wink Спа от 1.30 до 17.00 Shocked , а в пет и половина изяде 220 мл каша , половин плодово пюре и половин банан.(после 1 плазмон за десерт), направо ме хвърли в тъча. Ака, нормално е като консистенция, весела е... Уф, този път се разминахме....

Момичета, дори от детската кухня като взимате, опитвайте първо вие..... Не правете моята грешка Hug

# 53
Лелееееееее къде сте тази вечер мамчета, и Неди не се е разписала?
Мецанке пак ме разсмя с тази вкисната супа, прати малко и на нас , че
Митанко днес сън не го лови.
Музе няма да се изпокараме, ти си с толкова добри намерения, мисля
че са те разбрали всички.
Клото и да сме се засекли едва ли сме се познали, такава лудница е там.
Нямало сезон, нямало туристи, ниски цени за българите - дрън - дрън.
Ами още нещо исках да пиша, но изключих, явно ще е за утре.
Ето малко морски снимки и някой други, ако ви се гледа - моля
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392791&pid=13116736
Лека нощ от мен.

# 54
  • Пловдив
Добро утро. Аз съм направо скапана - за цяла вечер съм спала има няма два часа. Незнам зъби ли, какво ли, обаче това мойто дете направо ме побърка. Цяла вечер се е въртял, мрънкал и разхождал из леглото. Идва ми да се  #2gunfire И е един кисел, пак стана рано, въпреки, че не спа добре. Това е втора вечер поред. Дентокинд дадох, с Калгел мазах - никакъв ефект. Сори, че се оплаквам, ама да си споделя.
n_alex76 честито зъбче. Беличко и здравичко да е. И другите да не ги усетиш кога са излезнали.
Дано днес времето да е по-нормално, че вчера беше непредсказуемо. Нито знам как да го обличам, нито нищо. И носа му пак текна, сега незнам дали е от зъбите или от друго. Вече  Crazy съм станала. И се заяждам с всички около мен. Ама на мен недоспиването ми се отразява пагубно. Дано настроението да ми се пооправи.
Айде, че само сдухах сутрешния лаф Tired

# 55
Почерпете се днес порастваме със още един месец

# 56
добро утро
влюбена не си здухала лафа защото и ние тази нощ спахме много неспокоино и се въртеше и се обръщаше и аз само ставам да я оправям.незнам при нас от какво е защото с първите 4ри зъба не сме имали проблем и незнам дали е от зъби или й е топло.абе можеш да луднеш.
алекс честито първо зъбче,за е здраво и беличко.
пепеник много хубави снимки.и много са сладки двамата,а и кака доста ти помага май Simple Smile
борянче благодаря за почерпката и честита месечинка,да сте здрави и много послушни baloni baloni baloni

# 57
  • в здрача
Patenceto84 честита месечинка!
Влюбена напълно те разбирам. Чакам да пробие и втория горен зъб. Мрънкало е през почти целия ден, нощем както спи така си и приплаква, върти се. Все нещо иска да има в устата, ако не е гърда е пръстчето й. Имам чувството, че ще го изяде направо. Мен ме гони махмурлук. Вчера десния ми бъбрек се разсърди и освен с чай го лекувах с бира, ама като не съм пила отдавна една бира ми замая главата и сега вече нищо не ме боли, ами се лекувам от "лекарствата". Адски много работа ме чака, а не мога да се мобилизирам.

# 58
  • Варна
И ние чакаме горните два зъба.Незнам как  е при вас,обаче при нас излизат по-болезнено от долните и е много по-крив.

# 59
  • Бургас
Добро Утро Шладурки и Шладурчовци Joy
Пепениче  Hug
ето тук е стахотен малкия плажаджия

Много се радвам ,че сте изкарали добре,
а следващия път може да се видим за по кафе ,ако Николай почива де,
че иначе няма как да прехвръкнем до Съни бийч Grinning
За среща септември се съмнявам ,
защото тожгава повечета мами с две деца ще се стягат за училище,
но ще видим като му дойде времето.
Теди мерси за чайчето Heart Eyes
Мецанко в голям филм си се вкарала,но важното е че е добре Камито Hug
пък и стахотен режим си е изградила след специалното ястие Laughing
Аз винаги съм казвала,че преди да дам нещо на Никол го опитвам,
дори и лекарствата и .
Така знам какъв е вкуса и какво е усещането/Стеримар-а/.
А това за дупегащието  hahaha
Алекс честито зъбче на Хриси  tooth
Музева честита и на твойто Хриси Laughing и недей обвинява детето в Отвратителност Laughing
Всички са такива,аз си осигурявам спокойствие и сън с 1/2 доза Панадол Embarassed
Не ми се карайте ама на 3-4 дни ми се ще да се наспя Grinning
Влюбено човече Hug ето и ти потвърждаваш подозрението ми,
че прекрасните ни бебешоци са в някакъв крив период Crossing Arms
Ама ще мине и пак ще станат милички и добрички Grinning
Честито 9-ти месец на
Митанко на Кали Heart Eyes
Криси на Инчето Heart Eyes
Дани на Лорен Hug
Криси на Тинти Hug/която само чете  Naughty,
слез от тоз барлкон и разкажи как сте с малката госпожичка,
пък ако и снимки ни покажеш още по-добре Grinning/
Честит 8-ми месец на
Маги Баги на Галенцето/Лондон Hug
Алексчето на сладкото Пате Heart Eyes
Михо на Лиянка калпазанка Heart Eyes
Вики на Вале Hug
Дени на Диди Hug
и двете сте следурки ,ама хич не ни навестявате вече Sad

Цвети мило това "лечение" го прилагай по честички-хихихи.
Баща ми казва,че всички болсети идват от НЕредовно Пиене и НЕредовен Полов Живот Joy
Пуки при всички горните зъбаци са ОТВРАТ Crossing Arms,
много по-болезнено ие озъбването там.
Въоражи се с търпение и здрав краст,щото по мои наблюдения стават
много гушливи и прилепливи дребните в тоз период Hug

ЪМММ пак заех цяла станица Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт