Отговори
# 30
  • Бургас
Добрютро Hug
Бидапет то срещата е много силно казано Grinning
Аз с теб ще си се видя  в Б-с Hug
Всичко тръгна откато казах,че ще се прибирам на към Плевен.
Демек аз пуснах мухата за срещата Blush
Ама ще се видим с момичетата/мисля че Кали,Патенцето,Музето,Светлето,Гале/Барзова/
и ти сте от нашия край/,но ще се видим с които са си там в момента Peace
То ние пътуваме вна 17,07 та аз също не мога на 17 или 18 да съм в Плевен,
все пак ще бъдем изморени и бабите ще искат да понамачкат Николчето Laughing
А за Общонационална среща едва ли ще стане далаверата по простата причина ,
че и без това сме разделени Sad
А и Криси мисля ,че е права трябваше по-раничко да се с организираме.
Щото вече няма за кога-отпуските са планувани ,а от първата годинка на бебешоците на
всички ни пада главоломно дохода и доста от нас ще се върнат на работа Confused
Карай ще е каквото е GrinningДа сме живи и здрави пък ще се видим все някогаш Hug
Снощи тук беше ужасно страшно имаше бура и светкавици и гръмотевици.
Аха и да се напишкам от страх Laughing,че бяхме сами -Николай беше нощтна.
А Никол на няколко пъти се разплаква от уплаха,милото ми мишленце.
Камиииии добре дошли Hug Hug Hug
Как беше на вилата,слушкаха ли дребните?
Гале/Барзова   Hug и ще чакаме снимки Hug
Пуки дано скоро не се получават таскива инциденти.
И много се радвам ,че най-накрая оправиха Дани сладурани Grinning
Гале /Лондон мерсаж за прекрасната закуска,
но аз ще се възползвам само от кафенцето/нали Лунатичкувам/ #Silly
Музева я веднага на черешата Laughing
Щракна ли тортелиното?
Честит 9-ти месец на
Кая на Мандрагора Hug
Алекс на Сиси Hug
Честити 8-ми месец на
Алекс на Теди Heart Eyes
Ева ан ЕкатеринаМ Hug
Пак пускам "най-късия" пост smile3534

# 31
  • Пловдив
Неди, душа, аз те бях питала, ама сигурно не си видяла, та пак ще питам - кажи как става това с лунуването? Щото може и да го пробвам, нали по всякакъв начин гледам да успея.
Крисси, сега видях, че имаш линийка за отслабване. Ми ти си слабичка, къде видя излишни 10 кила? Ти ще изчезнеш, като ги свалиш. Според мен изглеждаш екстра Hug

# 32
  • Пловдив
А, и забравих да питам - вие с какви термометри мерите температурата на малките и доволни ли сте от тях? Защото аз имам един ел.термометър, но честно казано мисля, че не измерва точно, а и при такова шаване как да стане. Мисля да купя залъгалка-термометър, но незнам дали са добри. И не са евтини, та затова питам.

# 33
  • София
Добро утро!

Аз гласувах, че в последния момент ще разбера за срещата, защото плануваме разходка в Родопите и не знам дали няма да се окаже точно по това време. Иначе мисля да си отделя поне месец и половина - два при наще да си пиша дипломната работа, така че по принцип ще съм в района и ми е удобно.

Тази събота и неделя бяхме на Добринище при баба и дядо. Събрахме се със стари приятелки с бебета и беше много весело. Днес имаме малко работа в Сф и после пак на там ще заминаваме.
Ето малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/mightybabka/8Meseca#

Лек и успешен ден!

# 34
  • Бургас
Влюбено човече извинявай ,ама изключих Blush
Ето това е темичката и е резюмирано всичко идеално
Лунна диета
Иначе аз се оказва се чуствам най-добре от нея.
При нея си се гладува,но е за 1-3 дни,според желанието на диетуващия,
през 4-те Лунни Фази Peace
Няколко момичета имат чудесни резултати -20кг за 1г6м,
това е прекрасно дпоред мен.
С нея се свалят до 3-4кг на месец,което е плавно и не насилствено,според мен де Peace
Майтбабка таза твоя Кали е стахотно сладко мъниче Hug

# 35
Тука няма конкуренция в детските кухни ,затова сме на тоя хал -нали сме малък град Twisted Evil

# 36
  • софия
 И ние ще ходим на море. Peace

# 37
  • в здрача
Няма да мога да дойда на срещата. Точно тогава е рождения ден на каката, а след това ни е картата за море. Нямам търпение за морето, макар да ми призлява като си помисля колко багаж трябва да събера.

Май и аз ще се присъединя към лунната диета. Ох, малкия дзвер вече ме зове по-силно, така че ви оставям.

# 38
А къде ще ходите на море, дайте предложения, че ние много се чудим  newsm78

# 39
Наде а Кали от къде е,че нещо съм изпуснала barzova хубаво е ,че ще ходиш на море друг път ще се съберем вече си знаем координатите  Hug а точно във кой ден и със бебешорите ли,къде светнете ме малко повече  Hug

# 40
  • Пловдив
НедиHug, мерси. Дано не съм те пришпорила много. Само до това ти е, предполагам.
Айде отивам да си играя с малчо

# 41
Здравейте, момичета!
 Да почерпим, днес ставаме на 8 месеца Grinning

И специално за лунуващата Неди,

Ние няма да дойдем на срещичката, а много ми се иска, но няма как, много ми е далеч Rolling Eyes
Весел ден!

# 42
Здравейте мамчета, успях да ви прочета.
Ние също ходихме до морето за няколко дни, изкарахме чудесно.
Бебо се представи добре, но на мен все ми беше притеснено - да не изгори, не духа ли много,
да не е на течение и други подобни. Иначе подред да споделя моя опит може и да ви е от
полза. С пътуването никакви проблеми Митето заспива веднага и се събужда когато спре колата,
пусках климатика от време на време да не настине и не беше горещо, но също така пътувахме винаги след 19
часа. На плаж сутрин и след 16 часа, но той беше облечен и само на сянка, не съм го мазала с нищо и не е
изгорял.Много се радваше и на пясъка и на водата, която е студена и не сме го мокрили, не е плакал и си играеше
на хавлията или в количката. Ходихме много по разходки, мама изгоря ужасно много, защото в Слънчев бряг
дърветата са лукс, няма едно паркче или градинка, с всяка година е все по- ужасно , но ние имаме студио и
там ни е по- удобно. Ако сега избирате място за вашата почивка дано е по - малко застроено и с повече
зеленина. Времето беше много горещо и като чета , че ще ходите след средата на юли сигурно ще е още
по- топло.Нашата кака иска всяка събота и неделя да ходим и се чудя как да я убедя да пропуснем горещините.
По заведенията също му беше забавно, много хора , музика, говор, разглежда и се чуди.След многото емоции
през деня проблем със съня нямаше, дори и в сгъваемата кошара, която пробва за първи път, тя лекичко се полюшква
и само като се размърда мама бързо се възползваше от тази екстра. Багаж много не е нужен аз носих по- леки дрешки за
плажа и по топли за вечерните разходки, повечко памперси и пюрета , защото тези , които той хапва ги нямаше в най-
близкия супер, а иначе трябваше да обикалям да ги търся. Минерална вода подходяща за бебета също нямаше, но аз
носих повечко. Дано не съм ви досадила, като цяло детенце си беше добре, а мама притеснена, но така е по- спокойно
когато и Митето поотрасне. Имаме и снимки , но не ми е останало време да ги кача, ще ви покажа по- късно.
За срещата - мисля , че е ясно че е съвсем импулсивна и за всеки който има възможност, Музе ще обсъдим вкъщи и ще
гласувам утре. Много бих искала да се включим.За по- голяма среща може и в началото на септември или след 10.09
мисля, че Митето е едно от първите бебета и е на 16.09 така че можем и септември няма много бебчета родени преди
него.
Сега спирам, че прекалих.

# 43
  • при любимите ми хора
Момичета,които дават кухня.Да ми кажете,десерта -крем4ето засища ли де4ицата за 4 часа примерно?
На моето момиче май не й стига за цяло хранене?

Пепеник,чакаме снимки от морето!

Тедико,честита месечинка  на дечко!!!  bouquet

# 44
Гале , Митето издържа 3 часа след кремчето, но може да добавяш и бисквитки
и предполагам, че тогава ще издържи и повече.

Общи условия

Активация на акаунт