Отговори
# 15
# 16
Хихихихи, три равни гласа дотук Joy

# 17
за съжаление тогава ще си пека г......а на плажа иначе с удоволствие

# 18
правя само записче че ми е нещо много изморено отивам да се приземявам при бебо

сладки и спокойни сънища на бебоците newsm46 smile3524 Sleeping

# 19
и аз да се запиша в новата темичка.
ние вече спим и мисла и аз след малко да се ориентирам че нещо ми се дреме и ме боли глава.
аз съм много доволна дасега от нашата кухня.много е вкусна и разнообразна и александра си я хапва с удоволствие.

# 20
  • Пловдив
Нова тема - нов късмет! Аз докато се усетя, вие ще сте свършили и с тази.
Относно анкетата - срам не срам, аз със сигурност няма да мога да дойда. Яд ме е, но това е положението. Само лиги ще точа по снимките.
Нинче, сега съм ooooh!, в сравнение с преди. Как успях да кача толкова килограми по време на бременеенето - да ме пита човек. Ъ, как, как - с дюнери, пици, спагети и много сладки неща. Сега нека си страдам Joy
Междо другото, свекър ми има шипове на врата - ми не е много добре работата, но той пуши страшно много и почти не се храни. А и като добавим тежката физическа работа, при него няма как да е добре. Ама пусти инат, никой не слуша. Дано при теб нещата да са много по-добри.
МузеBlush, благодаря. Много е приятно да чуя малко комплименти.
Аз пробвах едната от двете частни детски кухни, супер е. Но съм сигурна, че има много държавни,които също са добри. Ама аз докато се наканя, не се вредих за държавна. Сега искам, не искам, на частна Tired
Лека от мен, до утре

# 21
  • Lovech
Здравейте, момичета. Включвам се само, за да ви кажа по повод на срещата и анкетата. Гласувах, че няма да дойда, и то не защото не искам, а защото ще съм на море, както предполагам, и много други по това време. Не ми се сърдете, но ще ви кажа какво мисля по въпроса - такива срещи не се правят през юли и август, когато голяма част от хората са планирали почивките и отпуските си. Имаше време да се организира през юни, а дори и през септември. Иначе мястото е добре избрано, но времето според мен - не. На тези, които могат да отидат, пожелавам весело изкарване, и после да пуснете снимки. Казвам го сега, щото и бездруго рядко пиша.
Лека нощ!

# 22
О>К.Съгласна съм,но някои Октомврийчета ще има рожден ден септември и едва л родителите му биха искали да прекарат първия рожден ден на детето си някъде из страната без близките си..Няма проблем,махнете анкетата,или може да се направи за кой месец искате и после за място.

# 23
Здравейте и от нас.ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕи ние на 18 юли отлитаме за морето и ще пропуснем срещата нищо че ще е в Плевен.Не се сърдете на Бидапет но е права че почти всички са си планували почивката за това лято.Неди липсваш ми не сме си писали отдавна разцелувай Никол от нас със Райчето  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes лека от мен че  newsm46    sleepuu   smile3524 

# 24
  • при любимите ми хора
A,спите ли още?

Хайде едно кафенце от мен ,ако има ранобудни..

Лек и прохладен ден на всички!

Тук пак пече слънце,валя и трещя само от 5 до 7 тази сутрин... Shocked

# 25
Гале,мерси Peace Ще се почерпя.
Тортата стана перфектна,Христо доста добре си хапна.
Оф,нямам настроение,даже направо ме е яд на себе си!

# 26
добро утро и от мен
гале благодаря за кафето и закуската.с удоволствие ще се почерпя.
музе недеи така.на какво се дължи това ти лошо настроение.то и времето е потискащо и предразполага за лошо настроение,но нали имаме слънца в домовете си и те ни греят.
ние нещо почнахме да ставаме в 6.30ч и сега ме боли яко глава и ми се спи.

# 27
  • Пловдив
Добро утро. Гале, има ранобудни, и кафето ще ми дойде чудесно. Музе, не  само ти нямаш настроение - на мен ми е криво откакто съм отворила очи. Алек цяла вечер се будеше, въртеше - изобщо не успях да спя. И незнам от какво. Зъби ли, що ли? И съответно стана рано и сега цял ден ще мрънка, че той като не си вземе съня става страшно /все едно аз съм виновна Confused/. Айде до после, че да пия едно кафе, пък дано се разсъня.

# 28
Музе, що така бе?

# 29
  Добро утро и от мен!
  Гале, мерси мила!Аз не закусвам, та кафенце ще пийна.

Момичета за срещата какво стана нали щеше да е в Трявна?На мен на Трявна ми се ходи много...
 И ние ще ходим на море, но септември.Сега в навалицата не ми се ходи с това малко дете.Затова и се спряхме на по-скучно място за почивка..това лято ще е Китен.Догодина на самолета и на Анталия живот и здраве.
  На тази среща няма да можем и ние да дойдем колкото и да ми се иска.Ще ходим и ние на балкан по това време в големите жеги.
 Прави сте че септември има и рожденици, май трябваше по-рано да я направим срещата.Сега е отпускарски сезон и на много хора не ни е удобно, но здраве да е.Следващият път Hug

Много неща имах да пиша..ама ей на вече ги забравих.
  Много хубави снимки видях.Абе големи красавици сте брей  bouquet После как децата няма да са хубави с такива майки Laughing

Сега се чудя в коя посока да хвана на разходка..Лек и прохладен ден и много целувки на всички сладурчета! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт