Варицелата да отминава.Юлчето на море да заминава

• 10 788
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Милата Софи,сърцето ми се сви!Дано никога,никой не изживява това!Герка,кураж и прегръдки!
Буба е очарователна!Същинска хулиганка окротена в прекрасна рокля!  Heart Eyes
За Майкъл Д. ми е много тъжно,все пак израснах с него.В 6-ти клас носих значки и т.н.,направо не ми се вярва!
Дани,и на вас не ви е леко,успех!  Hug

# 241
  • Варна
Да, Ками от тази седмица е по цял ден.Вземам я към 16.00 ч.Чувството е ужасно в началото.Тъга смесена с вина Sad Добре, че Нелия излезе човек  Laughing та ми помогна по-бързо да ги преодолея. В смисъл не създава проблеми.Всички майки минават през този период-дали сега на ясла дали догодина на градина.Важното е да са ни живи и здрави   Heart Eyes

Ева вече казва че и се пишка ,и е много сладка,казвам й добре мамо стискай до тоалетната и тя стиска юмруци  Heart Eyes Laughing

hahaha Heart Eyes

# 242
Гери много мъчно ми стана като четох нямам думи за отношенито на персионалоа в  ДГ как може да не видят че детето страда и изпитва болка това е непростимо . #2gunfire
А малките хубавици са направо да ги нацелуваш е аз ще си остана само с мечтите за момиченце.

# 243
  • София
Ох Герка, милата Софи Hug Дано не я боли много ръчичката. Никой и никога да не го преживява. Толкова ме е страх от инциденти в градината.

Разглеждайки снимките на двете красавици  ми се прииска и на мен момиченце. Друго си е да си имаш малка госпожица - прекрасни са. Heart Eyes

# 244
  • София
Тая Буба,готино парче ще дойде  Wink
BOOTY моите това упр.го правят на пързалката е сърце не ми остана.Казах ли ви след едно такова висене Радослав си усука кракът на пързалката а тя от тези стари дървените с две пързалки и горе подиум кръгъл.С баща му бяхме на метър от него но той се оплете и добре че му се заклещи крака в перилото на пързалката иначе падаше от 2 метра на глава.Направо си се свлякох в пясъчника разревах се и до 2 ч вечерта не можах да заспя,благодарих на Господ и на майка че го запазиха.
Марти виждам те пиши  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 22:49 от Ива&СиЕ

# 245
Hug днес се върнахме от море, минавам от тук да кажа едно здравей и да честитя рожденните дни на патерица на двегодишните вече юлчета, после ще чета назад

ние сме добре, тресе ни с пълна сила пубертета (някой от нас, ама за трима)...търся си бавачка, защото това "ще го гледам, няма да го гледам, ще го гледам, ама после" ми писна вече...ако някой има нещо предвид  Hug

# 246
Буба е много сладка Heart Eyes
Марти, радвам се, че пак си тук Hug Освен пубертета кажи какво става с кърменето. Аз сега съм на кръстопът. Опитвам се да намаля суканията, но почти без успех. Не искам да настоявам. Може би ще дойде време, когато сам ще си покаже Rolling Eyes

# 247
Герка  Hug голямо изпитание сте имали и аз си поплаках докато четох  Hug
Бързо възстановяване на Софи и да няма спомени от болката след това  Praynig Hug
Привет Марти  Grinning
За Редута като размер само 104 при нас , ама нещо малко стоки ми хванаха окото този път  newsm78
Дани имам едни тениски 86 размер  - дублирани, стоят си в пакета, ако искаш ще ти пусна снимки  Peace
Ева и Бояна са страхотни  Heart Eyes И тоалетите и прическите малки красавици  Party
А това, че дечицата си казват дори и след като са свършили работата е много хубаво - осъзнават какво е станало и скоро вече ще започнат да си контролират мускулчетата и .......... сбогом памперси  Wink
Хубава вечер на всички, а то вече си е спокойна нощ де  Laughing
  bouquet

# 248
Много прегръдки и от нас за Софи  Hug Дано леко мине периода с гипса и физиотерапията също .
Марти, добре се завърнала от морето  Hug Ще разказваш и показваш   Wink
Ева и Буба  ми се видяха мноооого пораснали госпожици. Пу се включвам към искащите момиче  Blush
Да кажа и аз, че от последващата ми поръчка от Ла Редут най-успешна е ризата на мъжа ми. За Мариян дънките на дължина са му добре, но на ширинааааа още един ще влезе...  Confused
Ува, страхотен е Вики с двата биберона  Laughing
Ние тази вечер бяхме на парти на шефката на мъжа ми. Наели са  страхотна къща в Драгалевци. Голяма и с много стълби  Crazy   Мимко геройски изкара до 23.30, и Ваньо добре се забавля, дори почваше да ми говори на английски/въпреки че няма нужда/  Laughing

# 249
  • София
ДУ
Марти добре дошла.За целодневен ангажимент или почасово?
mimoza нещо съм пропуснала с английския,кои на кой говори?
Ние ще ходим на РД,сега закусват а мен ми е схванат гърба

# 250
  • На края на вселената!
Гери, милото детенце  Cry Дано бързо да оздравее ръката и да забрави болката  Praynig Ужасно е...

Марти, добре дошли и целувки за Никола  Heart Eyes

И аз се нареждам за неуспешни поръчки за девойка за размерите на Кати. Предполагам е 86. Гърчавелчето още носи бодитата от миналата година (видях на снимките  дрешката и датата). Но ми се ще да са есенно-зимни, че за лятото има доста.

# 251
Привет и от нас:)
Прегледах по диагонал какво сте изписали- целувки на Софи, лошото е минало Hug
За плашенето- аз не плаша с нищо, дори започнах да не обяснявам много много защо не може, защото четох някъде че малките деца се обърквали от дългите обясняния. Казвам, че не може и например "боли", "Лощо" или нещо такова и толкова.
Ние сме в Поморие, хотелът е прекрасен и много луксозен, но около него е ужасна гадост- строежи, довършени и недовършени, няма тротоари на повечето места, а където ги има са прашни. Иначе има мост от хотела до плажа, заведение за гостите, абе направили са го и то с доста пари, ама какво от това, не може да се скрие мизерията отстрани. Иначе самият град ми хареса, малък, чист и поддържан. От 12 30 съм на фризьор, че направо ме е срам от косата ми вече.
Вчера докато Емо беше на семинар  ( заради който всъщност сме тук) се разхождахме с Ники из града, ядохме сладлед, пържени картофи и го качих на една от онея зимбиращи клатещи колички като Смарт  Mr. Green Той я разпозна и пищя от кеф още като я видя. След това го водих на плаж и на басейн, но не иска да му свалям памперса, мисля че се е наплашил от вземането на урина, когато го държах по голо дупе и го гоних с чашката.
Вчерта имаше някаква галавечеря и ние отидохме тримата, с дисководещ, беше страшно шумно, а Ники си изяде салатата и заспа седнал на детското столче. Хората на масата се опулиха, не можаха да повярват, ама смятайте колко уморен е бил. Качихме се двамата в стаята , а аз догледах Бягство към победата. Днес следобед мисля да отскочим до Бургас да се видя с приятелки, а утре обратно към София.

# 252
здравейте момичета
Марти, добре дошли отново  HugЧакаме морски разкази  Grinning
Хриси, как се казва хотела , има ли сайт?А как е Никсъна, спряхте ли АБ?
Ева е приета в ясла, незнам да се радвам ли или да плача  Crazy

# 253
  • София
Честито Ками,радвай се.Пускаш не пукскаш имаш право на избор.
Ние се върнахме от РД дивяха много от 15 деца моите бяха най щури каките там ги познават и казват че само те са нахилени до уши,не ревят освен ако не ги дръпнеш от нещо което правят и опасно.Ники изяде 6 парченца детска пица и едно парче торта. ShockedРади само 5 парчета.Но не се грижеха за децата и трябваше и ние да сме вътре,това ми беше но поне поиграха.Музиката като в дискотека ами тези деца направо се изнервиха и помолих да намалят.
Хриси кажи в кой хотел сте?Звучи хубаво занам че е полезно на Поморие заради солниците.

# 254
Здравейте!
Гери,направо тръпки ме побиха,горкото мъни4е как са го мъ4или.дано бързо се оправи след като свалите гипса.
Ние пак не извадихме късмет с разходката,стояхме няма и 15 мин  и пак заваля и висяхме половин 4ас на пазара  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт