Варицелата да отминава.Юлчето на море да заминава

• 10 783
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София,
ПРИвет Laughing
МАриска добре си се завърнала, чакаме морски снимки Wink
Ками, ами честито на Евичка, а яслата с ДГ ли е или само ясла, ако е с ДГ по добре я запиши, поне да си запазиш мястото, а може и да не ходи много по веднъж два пъти на месец, а ако и харесва може и да си ходи, лошото е само гадните болести, но няма как.  Embarassed
Хриси, весело изкарване на вас на моренцето, много за кратко, я кажи наистина кой е хотела. newsm78
И при нас сутрнат яко се изсипа дъжд, сега грее слънце, но Вероника спи, а Ицко и кака им си играят на проектанти  Sick, чертаят къщи от два часа Mr. Green
ТАм - Там и аз като ТОмасе, предпочитам по зимни дрешки, летни имам толкова много, а повечето дори не съм и ги обличала.  Mr. Green Днес и облякох един джинсов сукман, който и го подариха миналата година за кръщенето - размер 74 е Mr. Green, малко и е късичък и и лъска пампата, като се наведе, но иначе и е свръх широк, понякога и го слагам с едно бяло клинче с дантелки и тя много му се радва, но днес беше с чорапогащи, че ми се стори хладно, а и валеше. Blush
ТОмасе  Mr. Green и нашите бодита от миналата година все още ни стават, но аз накупих нови от Джъмбо и онези ги архивирах, а новите и са супер големи Mr. Green, но поне ще си ги носим до другото лято. Аз несмятам да и махам бодитата, дори да махнем памперса, пак ще си и ги обличам, иначе като я гушкам и всичко ще и се вдига и кръста ще и е все гол. Бакто и все така беше и сега също така ходи и все го боли корем, простива много лесно Sick

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ И НА САШКО   party041 newsm59 ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ИГРИВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ  Hug

Герка  Hug ужасно е това, което сте преживели; милата Софи, стискам палци по-бързо и безболезнено да мине мине периодът на възстановяване  Praynig
Иве  Hug Добре, че само с тази силна уплаха сте се разминали; и ние имахме подобно приключение - Гери ми се изплъзна се секунди от ръката, докато чакахме една люлка да се освободи - и тази силно засилена люлка й мина на сантиметри от главичката...
Елче, за скарлатината - някои дечица са по-предразположени към зараза. През пролетта в групата имаше 2 пъти карантина, като и двата пъти беше болно едно и също момченце. А освен него се зарази само още 1 детенце. Та май не много заразна...Дано ви подмине  Hug.
Евето и Бубка са големи красавици  Heart Eyes
Ува, с тази биба и аз се чудя как да процедирам, трябва по-скоро да я махнем, мисля след морето, обаче не знам как, не съм сигурна, че отрязването ще помогне  Rolling Eyes
Като ни видя снощи Гери толкова ни се зарадва, още от терасата се развика "тати, Ками, тати, Ками"  Heart Eyes не ме оставя и до тоалетната да отида, държи се за мен и ме гушка, не спира да бърбори, досега не е показвала такава любвеобвилност  Grinning
Ками, честито за яслата, няма начин да не ти е мъчно, когато и да тръгне   Hug

Цял ден съм на МТВ - пускат само Майкъл Джексън  Sad

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 15:38 от Gerundi

# 257
И Буба носи бодита за 12 м. Дани, наистина си права,че без боди все им е гол кръста - аз затова обичам по-свободните дрехи.
Яна, ти си дала най-точното определение за дъщеря ми- разбойник, окротен в рокля.
Одеве така и се развиках и я дръпнах,че после ревах половин час - снощи  и мен ме повали настинката, едва гледам, сама съм, реших да сготвя, а тя събула чорапите и боса на плочките си играе. Постоянно повтарям,че боса може само на килима. Но освен съседите друг май не ме чува.
Трета нощ започва да кашля в 2 и в 3 спира  Shocked
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САШКО И АДИ

# 258

Да почерпя за рождения ден на Адито.
ЧРД и на Сашко на Зорето, весело изкарване   bouquet

# 259
  • София
Честит втори рожден ден на порасналата Ади!   newsm59
Да е здрава и много щастлива.   bouquet

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ И САШКО  Tada Много игри, приятни емоции и здраве   bouquet
Тази сутрин и ние бяхме на РД в "Приказка без край" ,но Мариян почти не си игра сам. През повечето време искаше да е до мен  Crazy
Иве, не ми обръщай внимание на писанията на две питиета  Laughing  Embarassed  Отвикнала съм да пия и от малко се омотвам...

# 261
Честит рожден ден на Ади и Сашко .  bouquet

# 262
  • София,
ЧЕстит втори рожден ден на Ади и САшко! Весело и щастливо детство изпълнено с радостни и палави игри, да са здравички и послушни!         ura nbirthday  ura

# 263
  • София
ЧЕСТИТО на РОЖДЕННИЦИТЕ!
Таня метни два реда как сте?

# 264
  • София
Честит Рожден Ден на Ади и Сашко! Много здраве и весели игри! newsm59

# 265
  • София
Николай скъса дъното на преносимата кошара,е такова скачане и дивяне неможете да си представите,шевовете не издържаха  Twisted Evil

# 266
Честит рожден ден на Ади и Сашко, здраве, късмет и много щастие   bouquet

# 267
Всеки херпес ли е Зостер???
 #Crazy newsm78 Не ме бийте за въпроса

# 268
# 269
Ето това е хотела- http://www.grandhotelpomorie.com/

Снощи такъв дъжд валя тук, направо порой. Ние бяхме тръгнали за Бургас да се видим с приятелки, по едно време се наложи да спрем за малко, защото нищо не се виждаше, толкова силно валеше. На един от светофарите в ниското хората газеха до колене за да персекат улицата.

Иве, твоите как изобщо се навиват да влязат в кошарата? Никсъна е абсурд да го пъхна там, няма да се задържи и 3 секунди.

Общи условия

Активация на акаунт