Варицелата да отминава.Юлчето на море да заминава

• 10 782
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Хотела е страхотен Хриси и аз исках там да ходим но ме разубедиха заради строителството.Не е ефтино хич.
Ами те скъсаха тези преносимите в които спят.Не протестират свикнали са и не са спали в друго никога.
ЧРД на КИКО много здраве  и щастливо детсво.Вики   bouquet

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 08:58 от Ива&СиЕ

# 271
 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИКО! мНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ Hug

И да ви се опла4а в4ера как не припаднах в на6ия парк от ужаас.Както си играе6е Марти с едни батковци с топка,така върху него връхлетя един джип от тези детските с две моми4ета и го събориха и не да спрат,ами продължиха да го газат и половината бе6е под джипа.Зати4аха се хората и аз ,ама все едно филм гледам.Направо ми се изправи косата.Добре 4е ни6то му няма и даже и не рева.А мъжа ми си седи и си гледа снимки на фотото и даже и не разбра.Много му се ядосах и му се накарах.  Naughty

Надявам се да не вали толкова днес ,4е пове4е да поскитаме по парковете,но дале4 от джипове  Crazy

# 272
  • sf
Момичета, почерпете се за моя рожденник

Теди, кошмарно ми звучи, адски ги мразя тия колички навсякъде из парковете.
Гери, милата Софи  Hug кураж!
И при нас така един следобед отивам за Виктор, а той целия червен, едва гледа, с Т към 39гр тия ми викат,ама ние да не те притесняваме  ooooh!  а инак само гледат да клинчат

айде изчезвам,че каква подготовка ме чака за довечера, не е истина  ooooh!

# 273
  • София
Честит Рожден Ден на Кико! Много здраве и  щастливи игри. newsm59

bubulechkata, неприятна случка.
Мама му, по-често срещания е херпес симплекс.
Виктор след температурно вирусните истории е с тази красота. Всеки път заболяванията му свършват или започват така.

# 274
Честит рожден ден на Кико .Да расте здрав и силен.  bouquet
Бубулечка направо ми настръхна косата Close

# 275
  • Варна
Честит рожден ден на Кико ! Tada. Желая му много здраве, усмивки и безгрижно детство!
Честито и на Ади и Сашко на патерички  newsm59!
Буболече,много неприятна история. Sad Нелия е пристрастена към тия колички и съм подложена ежедневно на такъв стрес.Където и да отидем с пространство за бягане, навсякъде има.Тя неможе да управлява и аз не я пускам да кара,но отива и сяда вътре и ако не я издърпам насила с крясъци/от нейна страна  Laughing/ доброволно не става.Вече почти навсякъде ни познават, че и името и знаят даже от подвикване  Wink
Хриси, този хотел много хубав уау  LaughingОстаналото е типично по български.Бих се учудила , ако изглеждаха околията както на рекламните снимки  Sunglasses
Виждам, че и Калина на Албена има днес рожден ден.Честито   GiftДа е жива и здрава!

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 14:27 от BOOTY

# 276
  • София
Честит рожден ден на Кико и Калина![/size] Да са здрави, безгрижни и все така енергични. Чакаме снимки от партитата.

Бубулечката, много е гадно с тези колички и колелета. Би трябвало да има определени алеи за целта, а не да се бутат при останалите деца. И мен много ме е страх от подобни инциденти.

Ох, нас пак ни плибраха в болницата. Софи вдига Т по няколко пъти на ден. Яд ме е, че само си седим и нищо, то така можеше и вкъщи. Поне ревизираха операцията и няма инфекция  Praynig, няма признаци да е болна, но пък и в Пирогов няма дежурен педиатър в почивните дни  Shocked, та си чакаме... Можело да бъде от резорбцията на хематома... Нощите са много тежки, много я боли.  Sad Спирам, извинете. Добре, че има детски канали и уаерлес та да минава времето криво-ляво.

# 277
  • Варна
Гери не и ли дават нещичко за успокояване на болката.Милата душичка  Sad Hug Може да е някакъв вирус пък да не е от операцията. И моля те не се извинявай. Като имаш възможност да пишеш ни уведомявай как е тя  Heart Eyes

# 278
  • София
Ами аз съм се заредила с течен аналгин, нурофен и панадол и редувам. Днес ги питах кое точно да дам сутринта, сестрата отиде да пита, обаче явно не им се занимаваше и казаха ами продългавай така.  newsm78 И аз си карам както си знам. Явно събота и неделя не се преработват особено.

# 279
Честити 2 годинки на Кико!Желая му да расте здрав и силен!И след тая тренировка дето му я удрят мама и татко да няма страх!  Hug  newsm59 newsm38 Tada
ЧЕСТИТО НА КАЛИНА!   bouquet
Честито на Ади и Сашко!  Hug
Ние изкарахме много добре!Децата не спаха и лудяха до 11ч.,после ''припаднаха''.Времето беше хубаво през деня,после поваля,но много красиво беше и ми се напълни душата.
Герка,мила дните ви минават бавно с тази болка и тревога!Но дано няма усложнения и възтановяването мине бързо!Пиши винаги когато имаш нужда,ние сме насреща!  Peace
Исках да пусна снимки,но нещо не ме приема с паролата в снимка бг.  newsm78

# 280
Вики, да ти е жив и здрав рожденника.  Hug
Герка, ужас направо. Може наистина д а е вирус - нали сега върлувал някакъв само с висока Т или с разстройство и повръщане
Буболече, много кофти преживяване, добре че на Марти не му е направила впечатление. Аз също не ги харесвам и добре,че свеки забрави за тях защото по едно време искаше да и купят нещо подобно.

# 281
Честит Рожден Ден на Кико  nbirthday  Да е здрав и щастлив   bouquet
Честит Рожден Ден и на Калина   bouquet
Наистина много неприятна случка с тази кола. То от всичко да се пазиш и не знаеш от къде ще изникне нещо  Crossing Arms
Герка, една виртуална подкрепа от нас  Hug Хич не ти е леко.

# 282
Прривет,

ЧРД на Кико! Да расте все така жизнен и пъргав - достойна отмяна на тате Wink! newsm59

Честито на патеричка (пак) и на Ади и Сашко! Щастливо детство!  bigdance2

Герка, прегръдки за теб и Софи! А тя е много смело момиче! Hug
Буболече, и вие сте имали страшно преживяване - добре че Марти не се е уплашил!

Яна, радвам се, че сте си изкарали добре - заслужавахте почивка след принудителната изолация!

# 283
Гери Hug Hug Hug
Чакаме да ни държиш в течение Hug

# 284
  • София,
Twisted Evilписах писах, премигна ни тока и всичко изчезна Twisted Evil
сега отново Rolling Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИКО! Да расте здраво, весело и безгрижно дете, много радост и щастливо детство! ВИКИ весел празник!    bouquet

Буболече това напрово е ужасно, добре че му няма нищо на малкия и дано не се е изплашил. Embarassed
А СОфи наистина е едно смело дете. Дано да се оправя по бързо! PraynigТ може да е реакция на организма от операцията, дано вече да я свали и да не вдига, че комбинацията с болката е много гадна. ГЕрка иначе си права в събота и неделя хич не си дават зор лекарите в повечето болници Embarassed
НИе днес бяхме в зоопарка и на Вероника много и хареса. Всички животни бяха БАУ и МАУ, а при БАБА МЕца имаше много вода и "АКО" Joy. НАистина беше страшно впечатлена, едвам успявах да я откъсна от някои клетки Blush ЗА съжаление нямам снимки Sick понеже в бързината сутринта да тръгнем, преди да е заваляло и забравих фотоапарата ooooh!
Имаше и друго май,  newsm78 ама го забравих! КАТо се сетя пак! ЛЕка и приятна неделна вечер на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт