Варицелата да отминава.Юлчето на море да заминава

• 10 785
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Ние сме ре6или след РД-то му да му правим кръ6тене,но никак не ми се иска да събирам двете роди,ама няма как...

Има, има- отивате вие тримата и кръстниците  Mr. Green
Ние така правим, никакви роднини. Още не сме решили кога да е кръщенето на Кико, ама тва лято ще е . То за мене е по-скоро отбиване на номер,де
Оф,Вики ,и на мен така ми се иска ,ама не познава6 другата страна,после 6те има едно цупене,сърдене,не мис е мисли  Close

# 46
Честито на рождениците днес! Много здраве и весели игри! Heart Eyes  bouquet
Честито на патерица и на Шушончето!

Бързо справяне със шарката на тримата юнаци!

Боряна, ти пък на каква диета си?! Като си ни манекенката в отбора!
А за моя проблем - недейте така бе, плашите ме! На NR съветът най-ми допада - разделно и разнообразно хранене, надявам се да свършат работа. Дано да завържа мръвка, че да ми стои банския - имам срок до края на август. Тогава ще ходим на моренцеее.

А за РД и подарък и аз още не съм го измислила. Боряна, щях да те питам Дели кара ли тая количка Herby, мернах я на една от морските ви снимки?

# 47
  • Бургас
 Wine Glass smile3537

Ама много пишете  Mr. Green

Моренце ли казахте  Mr. Green Мойто малкото диваненце е като изтървано на плажа, само го гоня. Поръчала съм си колче и синджир за магаренца от село  Mr. Green
Вече имаме 4-5 ходения, и тен хванахме. А аз нали съм по-чувствителна, даже и се обелих  Crazy

п.п. И забравих да честитя на рождениците - да са здрави и щастливи

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 13:26 от шушоната

# 48
 Flutter Ама сте писали , писали ...........  Laughing
Добър ден
Честито на малките рожденици днес - много щастие в игрите  и опознаването  на света    party002 newsm59  ura
Вижда му се края на шарката и малките болници ще се оправят бързо    Hug
Боряна каква диета пък ти  Rolling Eyes Аз само мога да си мечтая за твоята фигура  Embarassed Embarassed Embarassed
Дани, Ина си е голяма по принцип не само на снимки  Hug /вече е почти метър  Rolling Eyes/ изглежда към 3-4 годишна  Crazy
За подарък за РД и аз съм замислила един каракомобил
На Ина вече са и купени 2 колела от роднините. ooooh! Едното е  с помощни колелета - тя още няма сили да върти педалите, иначе ги стига, а другото е с три колелета - на него пък не му и стига педалите още  Tired Защо тези хора купуват разни неща, които никой не ги е искал и не могат да се ползват  newsm78 Риторичен въпрос Wink
Аз май съм единствената дето хич не харесва Инклузивите  newsm78 Много ме ограничават, аз си обичам разнообразието и затова винаги си вземаме BB
Приключвам
Хубав ден   bouquet

# 49
  • Sofia
ДД и от нас, само дето изобщо не е добър, пъпките са увеличават, нещо страшно е, само по лицето има сигурно поне двайсетина и започнаха много да сърбят.  #Crazy Надявам се вече да отминават, но се плаша като гледам какво ме чака с Макс, а и той още е с памперс. Поне температура няма вече, пу пу.

Да не забравя докато се оплаквам да честитя на рождениците - да са здрави и щастливи, а родителите им много да ги слушат!

И ние сме с ОИ, на Златни пясъци хотел Мелиа, миналата година бяхме там, доста по рано и не беше пълно, дано и тази година ни хареса толкова, въпреки че и аз си имам едно на ум за пълните хотели.
Кръщене и ние ще правим, началото на август, моите двама юнаци и децата на сестра ми - четиримата на куп  Mr. Green

# 50
привет и от нашата къща
Ева през ноща се буди два пъти , първият път се разплака, задави и повърна,след това заспа  и чак към 5.00 се разбуди заради Т , ддаох Панадол ,мазах й пъпките и заспа пак още за час.Сега май не е вдигала Т ,но започват яко да я сърбят пъпките,някои вече се пукат и стават ранички , като ги докосна без да искам със спирта и опищява всичко, милото толкова е гадно.Дано днес да избиват за последно.Има доста пъпки, лицето май е по ощадено ,но в косата са много и я сърбят там.По тялото почти не се чеша  Rolling Eyes
Аз готвя спанак, след това ще правя някаква манджа с пуешко бутче, ама още не съм измислила каква да е
Честит рожден ден на днешните порастнали мъничета  bouquet

# 51
  • На края на вселената!
Като каза Ками за манджите - ако не са ви казали на шарковците не се дават бобови, зелеви и силно алергизиращи храни.

# 52
  • София,
Привет и от нас!
Е и ние сутринта използвахме хубавото време и ходихме до докторката за направление за педиатър, че утре имаме запазен час и ни трябва. Иначе вече сме добре.  Hug
А като ВИ чета с това моренце и направо ми става гадно, аз също много обичам морето, и от многото оферти още нищо не сме избрали, още се чудим. newsm78 МОже и ние да сме на Албена, но миналата година на мен не ми хареса особено, беше си направо студено и с Вероника я имаме три плажа я не, пазехме си стаята Mr. Green. Хотелът беше от на баба ми времето и стаичките тесни като кутийки, нямаше място дори къде да разпънем кошарата. Бяхме с Ол инклузив, но гадното беше, че на обяд трябваше да се храним в друг хотел Sick.
А за цените и аз нямам думи просто Embarassed, тия хора са луди - особено за края на  юли и август. МИналата година за същите пари ходихме за десет дни, а тази година са само 7 нощувки. Трябва да се организираме и да запазваме вече, ама още се мотаем и накрая ще свършат местата, офертите са от КНСБ от работата на мъжа ми и са с  някакво намаление. МЪжо още се ослушва, а може и да не ни води, ние и без това така му олекнахме джоба с тая екскурзия. Crossing Arms

ЧЕстито на днешните рожденици! ВЕсело и щастливо детство!   bouquet

Нашият рожден ден пък е доста далече все още, но аз съм избрала подаръка. МИсля да и вземем от тези триколките дето се бутат от родител, тя много се заглежда и все напъва да се катери на чуждите, но все още се чудя де, да не стане така че само да го купим и него като количката кракомобил и така да си стои, не може да я кара и това е, вчера си беше натоварила куклите на нея Mr. Green

ЗА шарковците можете да им давате и Фенистил на капки, много облекчава сърбежа, аз съм давала на баткото някога като се шареше и той. А този херпес зостер и моя мъж го караше преди години, много е гадно и болезнено.  ooooh!
Много целувки на мъниците  Hug

# 53
Мерси Мими, нашата спомена шоколад, белтък и риба да не давам Thinking Сега видях че в кухнята има боб, та няма да давам в този случай .За зелето също не знаех и вчера яде за съжаление Rolling Eyes
Аз снимах пъпките й да ги овековеча LaughingУжас, голяма гадност

# 54
  • София
Ками покажи

# 55
  • София
ЕЕЕЕ ама много сте изписали бре  Laughing
ДД от мен
Ками, мерси за поканата, аз сериозно бих дошла да ти призная, ако щете ме наречете луда, но за мен е приемливо да я изкара сега, а не есента или зимата дори, НО от друга страна ако не я е хванал още, РД-то му предстои, а морето е след туй и шъ стани кофти с отпуската...
иначе като ви слушам ще е определно приключение тази болестчица, но повярвайте ми казано с най-добри чувства, сега е по-добре от по-късно. дано по-скоро ви отмине оттук насетне Hug
за мандижте за шарката доколкото помня какво ми бяха забранили на мен, понеже я карах в 8ми клас, не ми даваха яйца и шоколад да ям, ако давате за второто по-специално. друго не помня...
ками, давай снимките  Heart Eyes
ако не сте ги видели, ето 2 теми от форума + една статия
ТЕМА 1
ТЕМА 2
СТАТИЯ

# 56
  • sf
аз пък препочитам да я изкара зимата и да е на 3-4г. Няма да му е толкова топло, вкъщи ще има какво да прави и ще ме разбере ,когато му казвам,че не трябва да се чеше. не ,че е по желание,де

# 57
# 58
Милите шарковци  Hug
Бързо оздравяване  Praynig

# 59
  • Бургас
аз пък препочитам да я изкара зимата и да е на 3-4г. Няма да му е толкова топло, вкъщи ще има какво да прави и ще ме разбере ,когато му казвам,че не трябва да се чеше. не ,че е по желание,де
И аз така мисля, баткото беше на тази възраст и посред зима и определено разбираше като му кажеш (нищо че го плашехме, че ще има кръв и още нещо ще стане...)

Много шарка много нещо, и в Бургас масово всички са шаркосани. Бързо да се оправяте.

Спомням си че баткото се хвалеше на баба си, като дойдеше на гости - Бабооо имам ШИшарка

Общи условия

Активация на акаунт