Варицелата да отминава.Юлчето на море да заминава

• 10 784
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • На края на вселената!
ЧРД на Сашко на Искра, Нелия на VESI_DIMITROVA, Деян на  Wynche!  newsm59
Бъдете безгрижни, щастливи и малко палави!

# 31
Честит 2 рожден ден на тримата рожденница, да са палави и весели деца

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 08:53 от Мама_му

# 32
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС!   bouquet
Изкарах кошмарна нощт,Никола не спря да плаче,да се тръшка и т.н.С Надина беше песен.Как ще избутам днес незнам.
Йоана,какво е това което са ти изписали,крем или какво?За сега му мия дупето,ръцете и краката.И днес няма да го къпя че не изглежда никак добре.За извеждането е ясно-без тераса и двор не става,самата аз ще полудея.Има места без хора в квартала,даже днес дано се видим с приятелка чието дете също се шари до днес,ще се скрием на една градинка до блока,никой не ходи тама, има 4 люлки.А и той Никола си стои в количката,обича.Излезем ли и заспива като начало.
За морето още нищо не сме запазили.Мъжът ми не е организиран и все чака някой друг,ама сега няма кой.Така,че нека си плаща щом не мисли.
Аз ще му купя нова кола за бутане,защото тази дето му подарихме за 1-вия рожден ден е потрошена.Първо,че децата я строшиха,много е ползвана,а и веднъж като се карахме с мъжо я ритна и я дочупи.
Ува и аз съм така с колелетата,За педали са малки,а хубавите без педали колелета са ми много скъпи.

# 33
  • Асеновград
Добро утро ,
Честито на днешите рожденици !
Честит рожден ден Шушонче на патерица   bouquet !

Това дето Ивето го показа , че ставало за къпане при шарка беше душ-гел на А-дерма , той е с овес.
Снощи докато ви четях Тедо коментираше аватарите , Гери на Герунди е кака , а на Рокси аватара е мама , да знаете.
Страх ме е да ви се похваля , затова тихичко - ако не ни мине котка път заминаваме на море в събота , в Созопол , отиваме на сляпо малко , но както и да е , аз така примирам за море , че на всичко ще се радвам.
За рождения ден никаква организация нямам още , нито знам къде ще е , нито кой ще поканим , нито подарък сме избрали.За момент си мислех дали Тедо да не ходи на ясли седмицата , в която е рождения му ден , тъкмо да си почина като хората , обаче после реших , че ще пробвам да махна памперса тогава , много ми се иска аз да го направя , не бабите.Ако не стане , ще остане за август и за тях.

Яна  Hug , дано днес са по-добре.

# 34
  • sf
Уф, ние пък толкова много гости поканихме за неделя,че направп не ми се мисли. Вече даже ми се иска да минава по-бързо, да носят подаръците и туй -то  Joy
А инак ние на децата не купуваме големи подаръци за Рд-тата им. Айде Кико е малък,ама и Вероника не очаква подарък от нас. Даже сама си казва" за мен най-големия подарък е,че сте ме родили и сега ми правите парти"  Mr. Green

# 35
Ох и аз чакам петък вече с нетърпение. Отиваме на Слънчев бряг, а както миналата година не съм виждала моренцето, направо нямам търпение вече. Вчера Дени пак се преби с колата навън, много бързо кара и ми бяга и се пребива...

# 36
Ани,разби ме с лозунга ''вече ми е все едно'' хихи.Кога ли и на мен ще ми падне пердето...
Били,весело изкарване на моренцето.
Вики,много хубаво сте ги научили.Аз На Надина й казвам,че организирането на парти за рожденния й ден е нашия подарък за нея.А тва хич не си е малък подарък.Проблема е в мене,че аз много обичам да пазарувам за децата.
Как е Евичка днес?На Мати преминава ли му?
Болничките да се оправят без усложнения!

# 37
Янче, това са хомеопатични гранули. Питай хомеопата си за всеки случай.

# 38
  • Варна
Добро и от мен!
Рустоксикодендрон-а / Laughing/ е хомеопатично лекарство за което пише , че се дава при варицела. Явно улеснява нещо процеса и не ги сърби.Аз миналата година купих но така и не дадох.
Започнаха рождените дни с пълна сила.  Laughing
Честито на рождениците   bouquet

# 39
  • София
ДУ
Честито на РОЖДЕННИЦИТЕ!
Радослав от 6ч е на крак вече ме побъркват ще ги водя някъде и дано баща ми намери ботуши че незнам с тези локви акво ще е.
Вече и ревах един път от тях,леле как ще ги тормозя като станат по големи всичко ще им върна

# 40
И аз имам хомеопатично против сърбежа,но хомеопата каза да почна да го давам като спре избиването,а Никола пети ден вдига темп.Все пак от днес ще почна да го давам.

# 41
Добро утро и от нас!
Честито на днешните рожденници   bouquet
И аз така мисля колело догодина. Тази година нещо дребничко и парти  Wink
Били, Ани, приятно изкарване на морето  Hug
Ох, Мариян не спира да бърбори. Къде е мама, къде е тати, мамо ко прайш, постоянно пита нещо. Спираме в задръстване на светофара и той Ко става бе?  Laughing

# 42
ЧРД на Сашко на Искра, Нелия на VESI_DIMITROVA, Деян на  Wynche!

И аз нямам търпение да дойде моето,така оби4ам да седя на плажа по цял ден и ве4ер да се разхождам.Винаги съм искала да живея на морето  Tired
Аз колело мисля догодина.Малък ми се вижда,въпреки 4е се катери по вси4ки превозни средства в парка.
Ние сме ре6или след РД-то му да му правим кръ6тене,но никак не ми се иска да събирам двете роди,ама няма как...

# 43
  • sf
Ние сме ре6или след РД-то му да му правим кръ6тене,но никак не ми се иска да събирам двете роди,ама няма как...

Има, има- отивате вие тримата и кръстниците  Mr. Green
Ние така правим, никакви роднини. Още не сме решили кога да е кръщенето на Кико, ама тва лято ще е . То за мене е по-скоро отбиване на номер,де

# 44
Добро утро!
Честито на рожденниците днес! Да са много здрави и щастливи деца!   bouquet
На всички шарковци - бързо да се оправят!
Аз ще пропусна и тази година морето и ще ми станат 3 поредни  ooooh! Като е почнало все нещо да се случва и така всяко лято.

Общи условия

Активация на акаунт