Варицелата да отминава.Юлчето на море да заминава

• 10 786
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден, Шушонче  bouquet Здраве и безброй щастливи мигове  Hug
Честита 2-ра годинка и на Бубка /на патеричка/  Heart Eyes Да е расте здравичка и весела!
Леко да минава шарката на Никола, Ева и Мати  Praynig
Ние май се разминахме с варицелата. Днес ходих до градината да платя таксата и видях , че бележката за карантина е свалена от таблото  Whistling
Велина, и ние ще сме на Албена, не съм ходила там и нямам лични впечатления, но избрахме Ралица Супериор, който е на 3-та линия, УОИ /т.е. и с чадър и шезлонг на плажа и вносни напитки/.
Герка, много сте хубави трите грации на аватара  Grinning
Sandcastle, бързо възстановяване, а Вики да е здравичък и да слушка  Hug
Аз подарък още не съм избрала, май няма да е колело, струва ми се още малка Герито  Rolling Eyes 
А сега ще разглеждам снимки  Sunglasses
Лека вечер  Hug

# 16
цък и от мен  Mr. Green Вие пиете, аз пък люпя семки  Embarassed
Рокси вече си знам работните дни за тази седмица, ама времето май не става за зологическата. Да поотложим, а?

# 17
  • USA
Ками, кога ще сте там? Ние търсим за август и цените тогава за вашия хотел и УОИ са доста високи иначе ми звучи много добре. АИ не включва ли чадър поне?
Честно да ви кажа съм леко втрещена от цените на родните курорти за август месец, леко са се позабравили ми се струва. Дано да си заслужават и това не ми е последната година по черноморието.

Гери, там почти винаги има тоалетна наблизо и там ходят, има и едни портативни гърнета, които се носят. Не виждам проблем и да ги изпишкват в храстите по-далечко от площадката, но не съм го виждала. Там са леко вманиачени на тема голота и рядко може да видиш голо бебешко дупе.

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 22:44 от Winx

# 18
  • София
В сезона Велина не очаквай нищо добро за многото пари.При пълен хотел няма как всичко да е на ниво,това е мнението на хора ходили и препатили.Ама дано сте от късметлиите.ако сте с кола ти предлагам да наемете вила само за вас си.
Ради подкашля,откачам че незнам какво ме чака.
Лека че вече бирата си каза думата.

# 19
  • София
За варицелата съм давала Зиртек на голямото и Ериус на малкото. И двамата не ми даваха да третирам с ментолов спирт, затова действах с обикновена бебешка пудра. По съвет на педиатърката най-възпалените пъпки съм мазала с ацикловир. Не съм къпала и не съм извеждала докато имаха незавяхнали пъпки / но все пак беше януари месец и нещата стояха малко по-друго, откъм високи температури/. Всичко това в случай, че на някого може да помогне или му се чете. Peace Температура може да има, а може и да няма /най-често ако я има е докато избиват пъпките - 4 до 7 дни/. Общо взето като настинка със сърбеж. При всеки организъм си е индивидуално. След болестта имунитета въпреки всички възможни имуностимулатори се срина и при двамата.

За РД на Вики му купихме колело. Сега картинката е следната - смъквам два броя колела 12" и 16", два броя деца в единичен асансьор. Crazy Пресичам, влачейки всичко това и в близката градинка Гого кара неговото, а аз бутам Виктор. Crazy Поне засега не проявява никакъв интерес да завърти педалите и скоро ще приключа с това упражнение. Rolling Eyes

# 20
Пфу, и аз обмислях купуването на колело, но май ще отложа за догодина. Сега има мотор ( който предимно аз бутам, като сме навън, явно с три колела му е трудно управлението ) и кракомобил, на който се чувства стабилен и развива сам огромна скорост, че и завоите взема.

С вземането на урина тая вечер ударихме на камък, докато с баща му спорим как точно да подходим по въпроса, малкият бандит взе че се изпика на средата на хола и си запълни квотата за тая вечер  докато ние блеем Mr. Green Сега пишкането остава за утре сутрин, а как ще стане не си представям, още повече че трябва да го заведа рано, неял, за да му вземат кръв  Confused

# 21
  • USA
Иве, и аз се чудя дали да не наемем апартамент, но и там не знам на какво ще попаднем, нито плажа какъв е. Блазни ме ол инклузива, защото не ми се готви. Струва ми се, че е добре за дете. Освен другото сме 3 семейства, всеки с различни изисквания и ограничения и ми е трудно да ни наместя всичките. Абе, бели кахъри общо взето, но наистина не мислех, че ще е толкова трудно да намеря нещо. За сезона е ясно, ама защо цените за юли и август са толкова различни ми е чудно.

Рокси, същият случай беше и при нас с урината. Преди няколко дена се мотках по гащи и той ме подгони с една кофа и вика "Пиш, пиш"  Mr. Green.

# 22
Велина, от 29.06 за 8 нощувки сме там. ОИ с чадър на плажа май предлагаха някои хотели на 1-ва линия, но не съм 100% сигурна. Аз не съм гледала как вървят сега цените там, но през февруари резервирах за средно 147 на вечер за стая. Може и да съм се прецакала  Wink В момента от Албена имат оферта No Name - резервираш 1 от предлагани 3 или 4 хотела от една категория и разбираш името на хотела 3 дни преди почивката  Wink

# 23
Велина от 13.0 до 20.07 сме там ,вдигнаха цената естественно Rolling Eyes
Отивам да лягам при Ева че започнаха да я сърбят пъпките и само се мята в кревата.Каква нощ ме чака  Crazy
Янче и аз се замислих за Аериуса и ще дам утре дори още тази нощ ако се събужда често
Лека нощ
АА, Ели честит рожден ден ,пожелавам ти много здраве, щастие и късмет   bouquet

# 24
  • USA
Ками (Герунди), не си се прецакала. Добра ви е цената, сега са по 280 на стая за август. Видях ги тези оферти за юли, хубави са. Не знам дали ще стане така и за август. В последния момент може и да паднат, ама аз не обичам да организирам в последния момент и се чудя.

Ками (27 Simple Smile), и вие ли сте в Албена, или на Лагуна в Созопол? Дано не са вдигнали много цената. Лека нощ ти пожелавам!

# 25
Велина, само за справка да ти кажа, че Лагуна според мен е поне 5 пъти по - добър от Орхидея Peace
Ето тук има гумени ботуши http://www.smenzamen.com/default.php?cPath=1183_1185
Аз четох, че Бърди препоръчва вана с овесени трици за болните от варицела. Само, че не знам дали е добре като идея, не съм се информирала.
Днес с мъжа ми излязохме на ресторант, и с приятели де. Само, че аз съм на диета и не  хапнах и хапка, а имаше наистина вкусни и интересни неща Whistling Сега само си мечтая утре как ще си хапна на закуска Laughing

# 26
  • Canada
Гумени ботуши купихме в ранна пролет, поръчка от градината, +яке и панталон за дъжд. На есен - нови.

Много в час заглавието. Wink

Ех, как ми се приходи на море... Ще взема поне да си спретна един коктейл. Party

# 27
Аз пак да кажа какво ни изписаха( rush toxideron) когато бяхме шаркави и Буба не се е чешала въобще, не я къпах 7 дни, но дупето подмивах без сапун постоянноЗа гумените ботуши - вчера се сдобихме с такива на Адамс и тя не може да повярва,че и давам да стъпва в локвите и ги избягва. Даже и направих една голяма на двора.
Хубав ден на всички
Да питам - при болно гърло нормално ли е да се кашля?
Иве, как даваш коластрата? Бояна япрелъгах 1- 2 пъти, другото все го хвърлям. Пробвах със сок и кисело мляко

# 28
  • sf
Някой ходил ли е в пловдивския аквапарк да каже мнение?

# 29
Добро утро! Днес времето изглежда по- хубаво. Дано.
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт