Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 184
  • 802
  •   1
Отговори
# 750
Деканг PG ,обаче съм се объркала.Не е 11 ,а е 18 дозата никотин.
Мисля да взема сега 11.Как ви се струва?
А според вас напълно безвреден ли е този никотин?
Току що четох в wikipedia ,че е силно отровен? Thinking

# 751
Хъм, направо си се застреляла с тая доза. Simple Smile
Обикновето такава препоръчват мъже които са били на силни цигари. От жените с които съм си контактувала и са пушили слаби цигари между 3 и 1мг никотин -  6мг-ови разтвори или 11 най-много са ок.

Ако искаш да не си заносваш течността, вземи си същия аромат с 0мг никоти и ги смеси. Така ще получиш 9мг на разтвора и виж как ще ти е.

Никотинът е силно отровен, ако го погълнеш във висока концентрация и голямо количество. Ти не го пиеш, а го изпаряваш. Все още не се знае какво е количеството което се усвоява от организма при това действие, така че не се притеснявай. Следи си за главоболие, необичайна нервност и други симптоми които са признак за предозиране.

Има хора които изпаряват и 24мг-ови разтвори, а не съм чула за някой, отровил се до сега, от пушене на електронна цигара. Peace

Напълно безвреден надали е, но не е по-вреден от този в тютюневите цигари. Най-добре е да стартираш с възможно най-ниското никотиново съдържание за твоите нужди и след време постепено да го намалиш.

# 752
Деканг PG ,обаче съм се объркала.Не е 11 ,а е 18 дозата никотин.
Мисля да взема сега 11.Как ви се струва?
А според вас напълно безвреден ли е този никотин?
Току що четох в wikipedia ,че е силно отровен? Thinking

Естествено, че не е напълно безвреден, а си е отровен. Просто електронната цигара ти спестява всичките останали отрови, които има в цигарата, а те никак никак не са малко.

Колкото до течността - Деканг не е чиста PG,  а си е смес. Опитай с 11 на Dekang, а също опитай течност на Flavour art . Flаvour art имат повече глицерин от Dekang, може да са ти по-меки, лично аз обаче не мога да ги пуша, защото не усещам никакъв удар в гърлото. Ако държиш на удара - Dekang с по-нисък никотин. Аз започнах с 18, от един месец съм на 12 /самоделна рецепта/ и дръпна ли 18, веднага започва да ми дращи гърлото.

Успех!

# 753
Значи,взех Деканг-11,обаче VG с повече глицерин.Ще видим сега как е. Hug
На някоя от вас случвало ли се е да предозира?
Аз имам чуството,че много съм пушила,а всъщност не съм чак толкова.

# 754
На мен не ми се е случвало да почувствам някакъв дискомфорт дължащ се на предозиране, а в началото докато се усетя, че 11 ми е тежко си изпарявах волно.
С 11мг не мисля, че ще успееш да предозираш, освен ако не смучеш наистина постоянно цигарата. Просто, ако те заболи главата примерно или усетиш някакво неразположение, направи по-голяма пауза или разреди дърпанията.

# 755
Аз здраво предозирах първите дни с 18, защото не я изпусках. Толкова зле ми беше, че отърчах и си взех директно 0. Сега си стои горката 0 и чака. Но с 11 не вярвам да ти се случи.

# 756
Какви ти бяха симптомите?

# 757
Точно както ми се случваше при препушване с цигари - едно такова тъпо главоболие, болят ме очите и сякаш ми се вие свят - не ми се вие точно, но съм като леко замаяна.

# 758
  • Варна
Не знам, но аз сериозно се притеснявам, че се пристрастявам.  Rolling Eyes
Пушех по 5-6 цигари на ден, сега "изпушвам" по 4-5 резервоарчета дневно.
Обаче ми се случи да изпуша нормална цигара - замая ми се главата, сякаш не съм пушила от  много време.

# 759
Сега "изпушвам" по 4-5 резервоарчета дневно.

И аз, и аз! Обаче пушех над две кутии преди - вярно единички, но в голямо количество. Не съм пробвала да паля нормална цигара, честно казано. Изпарявам от четири месеца и нямам никакво желание да посегна, това ми е много по-приятно.
Обаче имам чувството - поне за себе си - че може би изпарявам повече, защото го правя непрекъснато и навсякъде. Четох някъде, че принципно е добре да не изпаряваш там, където преди не си пушил.

# 760
И аз горе-долу толкова изпарявам - 2-3 пълнителя, а пушех кутия кутия и малко на ден преди.
Аз от време на време имам порив за пуфтене на обикновена цигара за да получа онова усещане което имах преди, но само като запаля и си дръпна два пъти установявам, че не е същото и ми се отщява.
Тези моменти са ми главно когато започна да се чудя коя течност ми се изпарява в момента и не мога да реша.

# 761
Тези моменти са ми главно когато започна да се чудя коя течност ми се изпарява в момента и не мога да реша.

Ето едно нещо, което го няма при цигарите!!!! Затова електронните са толкова по-интересни. Grinning

# 762
 Laughing така е, на 100% съм съгласна.
Аз обаче съм започнала да се пристрастявам не само към тая цигарка, ами и към опитването на нови и нови аромати. Сигурна съм, че тая краста ще ме държи поне докато не опитам 90% от наличните на пазара докато открия "моите", а подозирам, че ще са много  Crazy
После ще дойде ред на смеските между ароматите и така до ...не знам до кога...само знам, че до момента бая пари профуках по тия аромати  Twisted Evil Mr. Green Crazy

# 763
И аз, обаче си заслужава в началото, докато си намериш своите. Тъкмо се сетих, че не съм опитала още Irish cream-а, който хвалиш. Сега ще прескоча да си взема. Иначе от плодовите май вишна, праскова и  пъпеш на Inawera ме радват най-много. Крушата и ябълката някак еднакво ми седят.

# 764
Аз Круша на Inawera пробвах, хубава е, някак свежа, ама щом казваш че ябълката е приблизително същата ще я оставя за по-нататък Simple Smile
Сега поръчах Bourbon Vanilla на FA - похвалиха я че имала аромат на курабийки  Laughing
Кафето на FA все повече и повече ми харесва за сега го изпарявам смесено с шоколад, но мисля да го пробвам чисто.

Общи условия

Активация на акаунт