Отговори
# 495
Еее Тони време беше. Laughing  Добре дошла отново!
Не се притеснявай ние не сме писали кой знае колко, така че...пък и ако дойдеш на предколедната среща още по - бързо ще наваксаш  newsm53
Айде да уговаряме тази неделя. Какво ще кажете?
Воаяж 14ч ? Или може и друг ресторант, където и да е все ни е хубаво заедно.  Heart Eyes
Тарти, да не забравиш и ти да дойдеш да ти видим тумбето колко е пораснало.  Heart Eyes

Дайте идея за заглавие pls... нещо се затруднявам. Мислех да е нещо като "Шуменска зимна приказка" или "Дядо Коледа пристига в златна хубава шейна и подаръчета носи на палавите шуменчета." Тва много дълго и някак нещо ми куца. Хайде мами пишете... Hug

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 11:29 от Раличка

# 496
Ето малко редакция: Дядо Коледа пристига с приказна шейна и подаръчета носи на шуменските ни деца!

Някой поръчвал ли е играчки от сайта на вега тойс? Вчера пуснах поръчка, но по никакъв начин е мога да разбера приета ли е или не!

# 497
  • Mediterraneo
Ани, ще ти се обадят за потвърждение. Ама пък от вчера  newsm78 На мен обикновено ми звънят 2-3 часа след поръчката.

За срещата- чудесно, ама тази неделя може и да не мога. Надявам се да успея  Peace

# 498
Аз не издържах и им звъннах да си потвърдя поръчката!  Mr. Green

# 499
Аз често започнах да правя поръчки от вега тойс и до сега съм много доволна.Ани и аз вчера пуснах поръчка и днес ми се обадиха за утре да си я чакам.Ако поръчката се направи до 15ч.,я изпращат още на следващия ден,а ако е по-късно на по следващия.

# 500
Аз сега го отрих този сайт, но доста интересни неща има и на ниски цени!  Peace

# 501
Така  е  Peace,а и доставка не се заплаща.

# 502
  • Шумен
Аз няма да мога да дойда в неделя, значи оставам за следващия път  Rolling Eyes.

# 503
Хайде тогава другата неделя... Rolling Eyes

# 504
Добре и за другата става!

# 505
# 506
Честит рожден ден на Дани на Раличка! Желая му много здраве, щастие, късмет, радост Simple Smile

# 507
Рале, честит рожденник  bouquet  Много да го нацелуваш bdbaloni

# 508
  • Mediterraneo
Рале, да ти е жив здрав баткото   bouquet

# 509
Честит рожден ден на Дани!!!
Да е здрав и много щастлив!
Весел празник и много подаръци!

Общи условия

Активация на акаунт