Отговори
# 510
Благодаря момичета. Почерпете се за здравето на Дани

# 511
Ралинко, аз ти честитих по телефона, ама хайде и аз в кюпа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДАНИ! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО МУ ЖЕЛАЯ!

# 512
Честит рожден ден на Дани.  Да ви е здрав и много да ви слуша и радва.

# 513
  • където има любов
Рали ,честито и от нас!Със закъснение ,но пък от сърце ви пожелаваме здраве и усмивки!

# 514
  • Smallville
И от мен със закъснение,нека е жив и здрав Дани, щастливо детство и весели игри!!!

# 515
Благодаря!  Peace Да ви се връща на всички!

# 516
Въъъх Вале пропуснахме.....  smile3555 Честита ти рожденничка, малко на патерички! Да ти е жива и здрава Али, да те слуша много, много, както и междувпрочем тя го прави! Да ви радва със Стойчо и да й направите скоро време сестричка или братче, не за друго ами за компания.  smile3503

# 517
Вале, честит рожден ден на Алекс!!! Здраве щастие и успех!!! Весело детство!!!

# 518
Вале, честита рожденничка и от мен  bouquet Hug

# 519
  • Шумен
Благодаря Ви много за хубавите пожелания  Hug Hug Hug. Какво стана със срещичката, за 20.12 ли остана?

# 520
Честит рожден ден на Алекс!!!
Да расте здрава и послушна!

# 521
  • Шумен
Благодаря, Кари  Hug.

# 522
  • Smallville
Честит рожден ден на Алекс и от мен,да расте здрава,много весела и щастлива  bouquet

Среща и да има на 20-ти,аз ще пропусна,че малката,тя вече е голяма де,ще празнуваме рожден ден.Много рожденници през декември ей Crazy

Раличке,ние с тебе не се виждаме често,но като му тръгне на човек да те вижда,няма спирка Laughing
Онзи ден като се видяхме на Кристал,вечерта те гледах по Шуменската тв,нещо те "интервюираха" Wink

# 523
хаха, аз не можах да се гледам де... разпитваха ме там кво да ги правя. Мънках, мънках, пооплетох се, ама свърших им работа. Смутих се, щото репортера пушеше цигара докато ме интервюираше... Mr. Green

# 524
  • Smallville
Не си мънкала,стига скромничи FlutterАз те видях съвсем случайно,за застраховки май ставаше въпрос,аз се изненадах като те видях,че чак не слушах какво говориш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт