Отговори
# 705
Педиатрите могат да се сменят по всяко време,не е нужно да чакаш.Отиваш в Здравната каса(ДСК -1 етаж) Взимаш формуляр и с него при новия лекар.А за съвет с кой да я смениш не мога да помогна  newsm78

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 20:22 от мая06

# 706
  • където има любов
Даре,а ти при кого си?

# 707
Даре, мога да ти препоръчам Балева, само за това , че няма да ви изписва антибиотици за щяло и нещяло. Но лично аз вече я ползвам само за диагностика на състоянието и се обаждам на  хомеопата си от Варна. Но се опасявам,че и Балева като всички останали не се запознава със съдържанието на лекарставата преди да ги изпише. Наскоро ни беше изписала прахче срещу кашлица с аспартам. Но съм убедена ,че няма да я сменя, понеже детето вече свикна с нея и дава всичко да му гледа -  дори и гърлото.

Момичета, мислех скоро да ви каня на нова къща, но стана един голям инцидент и сега ще се наложи да започнем ремонта от самото начало, а оставаше само мебели да вкараме! Та тази година ако се нанесем, ще е цяло чудо!

# 708
Ани, какво се случи бе, защо така?!?
Дари, аз нашата я харесвам, от гледна точка, че винаги е обръщала голямо внимание на всеки един проблем, не зависимо от какво естество и каква величина е той. Не бих препоръчала и най - добрия педиатър, понеже в крайна сметка нали знаеш, може да стана виновна за това, че съм те насочила към него. Единствено мога да си дам мнението за нашата педиатърка. Доста се чака при нея, но не съм имала никога проблеми от гледна точка на лечение или диагностика. Дано не ми се случва де. Praynig

# 709
Ани как така...какво се е случило???
Даре относно педиатър няма да изказвам мнение,защото честно казано ми е писнало от некадърници.Аз мойта я използвам предимно за направления и децата ги водя при д-р Николов(нали знаеш,че ние обикновено от уши страдаме)Успех в избора!

# 710
Ами аз не си намерих докторка за детето, ама вече ми писна от некадърността на някои от тях.
Дени е с пневмония, сдобила се с нея, благодарение на педито. Държа я 3 дена с Т над 39 градуса без антибиотик, след това изписа един, от който нямаше полза,  Дени продължаваше да кашля ужасно, и за да я "доизлекува" и изписа същия антибиотик още веднъж  #Crazy #Crazy #Crazy  , без да пусне кръвна картина, без снимка, ей така, по лична преценка. Вчера вече направиха снимка и се видя петно на дясното дробче. Сега е на Гентамицин мускулно и антибиотик през устата.Иде ми да я #2gunfire

# 711
Аз вече се убедих , че за да си лекуваш децата, трябва да си половин лекар. Даре, защо не опиташ със Стоева! Ако нямах възможност да водя детето си до Варна, бих заложила на Стоева. Моят хомеопат дори ме насочи към нея, но аз засега съм си доволна от него -  вдига ми телефон по всяко време на денонощието и наистина се мъчи да оправи положението, а не да го влоши.

А за къщата много ми е мъчно. Наводниха ни, ама тотално. Сега водим преговори за обезщетение. Стискайте палци всичко да мине гладко! Пък дано да доживеем някоя неделя купона да е у нас!

Даре, дано Дени се оправи по скоро! И да не и се случват вече такива неприятности!

# 712
Ани, тази Стоева къде да я търся и работи ли с касата? Изобщо не ми е позната като име.

# 713
Аз водих малката при Стоева,не работи с ЗК и прегледа струва 30лв.Няма да кажа нищо конкретно, само ще спомена че не я заведох втори път.Тя е психолог или психиатър по принцип.Приема в хосписа до клиниката на Начев,от страни която е.Ако решиш да водиш малката там си запиши час преди това  Peace

# 714
  • Шумен
Здравейте, аз с един такъв въпрос. Къде в Шумен мога да си дам старите дрехи, че вече взеха да ми пречат  Thinking.

# 715
  • при Arctic Monkeys
Здравейте, аз с един такъв въпрос. Къде в Шумен мога да си дам старите дрехи, че вече взеха да ми пречат  Thinking.
мои, на майка ми и на детето хубави и запазени дрешки, съм давала в Дома за деца до 18 години в с. Друмево. част от персонала са ми познати и със служебната си кола са идвали да ги вземат от нас, което е много удобно. последния път обаче една от възпитателките реши първо да ги разрови хубаво, за да проверява  дали са здрави и дали "ще им свършат работа", при положение, че знае, че винаги съм давала почти нови дрехи, чисти и без забележки. нищо, те децата не са виновни за глупостта на възрастните...
до колкото знам двете църкви в града също вземат дрешки за нуждаещи се хора.  Peace

# 716
  • Smallville
Аз ги слагам до казана,в найлонови торби.Докато се върна за следващите,предните ги няма.Все ще послужат някому.

# 717
  • Шумен
Благодаря за отговорите момичета   bouquet.

# 718
Аз работя в дома в с.Васил Друмев и там нося всички дрехи и обувки.

# 719
  • Smallville
Силве,хич не съм се сещала да те натоваря някой път с по запазените неща?Нещо против?

Общи условия

Активация на акаунт