Отговори
# 690
  • Mediterraneo
Мляко да искаш! Цедих и замразявах десет дни. Притеснявах се дали ще иска да суче, ама тя така засука, все едно не сме се разделяли  Heart Eyes

# 691
Браво на момичето  smile3501 Няма по - хубаво от това да си кърмиш детенцето. Пък и чувството е едно такова, незаменимо...

# 692
  • Smallville
Много ви благодаря за пожеланията,момичета!! Hug

Димана,много са ти сладки момиченцата!Да са ти живи и здрави!!

# 693
Браво на Дария Hug, хубаво е, че вече си е вкъщи и я кърмиш и дано всички болести са останали зад гърба ви!

# 694
Браво, Браво! Много са хубави двете сестрички! А Силия каква е щастлива!  Laughing

# 695
Диде, много се радвам ,че вече сте си вкъщи. Много хубаво са излезли двете сладурани  bouquet

# 696
  • Шумен
Здравейте момичета,
имам молба към Вас-бихте ли ми препоръчали при кого,къде в Шумен да си поръчаме кухня?

Много ВИ благодаря.

Магазини много, но все пак е друго да се чуе и мнение за тях.

# 697
Някой знае ли, при колко дневно отсъствие на детето от ДГ, трябва да нося бележка от личен лекар , че не е било в контакт със заразно болни?

# 698
При 10 календарни дни е в нашата градина.

# 699
Диде, мерси, значи и при нас е толкова!

# 700
Момичета, някоя има ли конкретни наблюдения от Д-р Ангелова /кабинета и е театъра/, като педиатър?

# 701
Даре, не я знам като педиатър, ама като човек нямам добро мнение. Веднъж ми се наложи за децата да ида на ЛКК комисия, отнесе се много лошо с мен, държа ми ужасен тон, за нещо за което не бях виновна, сякаш съм престъпник че искам няколко дни болнични. В крайна сметка не издържах на унижението и си тръгнах, взех няколко дни отпуск и така.

# 702
Дайте тогава идея за друг педиатър   newsm78

# 703
Сега можеш ли да сменяш!?

# 704
Ще изчакам до Юни, важното е да съм решила коя да е.

Общи условия

Активация на акаунт