Отговори
# 675
Здравейте, мили шуменски мами! Често си позволявам да надничам в тази чудесна темичка. Преди месеци ви бях питала за необходимите неща за болницата. Ето ме днес отново-мама на почти 6 месечната Габриела.
Видях, че бъдеща мама питаше за дрешки за бебчето-когато аз раждах през август не ми позволиха да си занеса. Въпреки, че също си пипнахме стафилококова инфекция и Габи беше с ужасен обрив. Стискам палци на малката Дария-скоро да се прибере у дома. Ние също минахме през този ужас с тежката жълтеница, облъчването с лампа и стафилококовата инфекция. Скоро всичко ще свърши и ще сте си всички заедно у дома   bouquet .

# 676
  • Mediterraneo
Рале, не говорим за микробиология  Naughty Говорим за диференциалната кръвна картина  Tired

# 677
  • при Arctic Monkeys
димана, честито бебе! живо и здраво да е и да ви радва много.  bouquet

дано си го приберете скоро. като чуя за тази нашата болница и изтръпвам. Sad

# 678

Честит рожден ден Дани!
Тайфата ни те поздравява -
здраве и любов ти пожелава!
Нека винаги си в настроение
и да правиш всичко с вдъхновение!

# 679
Ч.Р.Д. Дани / малко със закъснение, ама от сърце /

# 680
  • Smallville
Много ви благодаря,момичета!! Hug

# 681
Дани, Честит Рожден Ден  bouquet Извинявай, че те забравихме. Пожелавам ти много здраве, а за другото имаш достатъчно качества за да го постигнеш с лекота.

# 682
Дани, честит рожден ден! Много здраве , щастие, любов и късмет ! 

# 683
Честит рожден ден, Дани. Да си здрава и много щастлива. Пожелавам ти го от сърце.

# 684
Дани, честит рожден ден и от мен!!!
Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 685
  • Mediterraneo
Дани, ЧРД и от мен   bouquet Да си жива и здрава!

Днес най- после си прибрахме детето от болницата  Grinning Ето го моето щастие- http://media.snimka.bg/5422/017098444.jpg

# 686
Ееее, супер. Айде от тук нататък без такива преживяния! Да сте си здравички и всички заедно!
Ауу как си приличат със Силия... Laughing

# 687
Май  съм изтървала една рожденичка.ЧРД Дани,много здраве,щастие и радости!
 Hug newsm59

# 688
Бебка е много сладка,наистина много си приличат двете сестрички.Да са живи и здрави!!!

# 689
Аууууу наистина много си приличат. Да са ви живи и здрави двете слънца и много много да ви радват!
Тарти, мляко ще има ли да цоцка малката?

Общи условия

Активация на акаунт