Муковисцидозата начин на живот

• 37 826
  • 705
  •   1
Отговори
# 345
Какво стана с ацц-то, защото ние в началото на другия месец взимаме лекарствата и е добър момент да се разпределят..
Относно плакатите как ще се разберем, Мариянка ще ми ги донесе във Варна, разбрете за Пловдив, Лозинка да ви ги прати., не знам както се разберете.
 За Варна ще копирам анкетите, Айнур ги е направила за Провадия  Peace и даже са попълнени вече.   bouquet
Какво ще правим със поканите, ще правим ли събрание.
Ако трябва да звъня на някого за ацц-то , кажете. Няма време, ей сега ще дойде началото на месец август.

Лек ден и от мен

bg Относно АЦЦ-то Камелия ми писа вчера ,че тези дни ще пристигне тука в София в нашия неработещ център и,ако не съм на работа с Мария Кузманова ще сме там,но Галева знае и няма нищо напротив,засега ще са тук.Вече за разпределението по другите болници за раздаване ,трябва да е говорено незнам  newsm78
Това имах пред вид, за центъра и ацц-то.

Това не поемане на ангажимент , много зле ми звучи, обезмисля се нашата рола в тази асоциация.
Честно да ви кажа, моите деца в момента са много болни и аз няма да мога да отида да говоря с Петров, щом няма значение кой ще е, нека друг от Варна да го направи. Какво тук значи някаква си длъжност.
Имам желание , но не мога да мръдна от къщи. Съжелявам.

# 346
Ани, желая ви бързо оздравяване!

# 347
Ани, желая ви бързо оздравяване!

Мерси !
Знаете ли нещо  против обезводняването.

# 348
Ани, има едни прахчета със соли, разтварят се във вода, пробвала ли си ги?
Аз ще купя на Саша да пие по едно на ден, профилактично, дали ще е добре.?

# 349
Най - доброто за обезводняване е солен айрян. Ако е причинено от повръщане ние даваме на малки глътки последователно с лъжички кола, лимонена вода (изцеден лимон и вода) и солена водичка. Това е за много тежки случаи. И е много ефикасно.

# 350
Бързо оздравяване на всички. Явно има някакъв летен вирус, който не пропусна и нас.. И бебето и баткото бяха с температура и гърлобол за два - три дни, и аз естествено включих антибиотици. Сега , слава Богу , сме добре! Пожелавам много ментичка със спрайт на всички мами и да са възможно най- близо до морските вълни. Crazy

# 351
Здравейте моми4ета и от мен.И на нас жегите ни се отразяват много зле.Правихме курс 15 дневен с Терцеф и вливания.След една седмица ни хвана вирус с температура беше 39,5 поврашташе цяла семица обезводни се беше пак на системи спря да се храни отслабна много.Абе само ядове направо ве4е ще се побъркам ,нямам време да се обарна ве4е.Незнам как ще я караме и докога ще издържа.Ве4е слава богу сме малко по добре,страх ме е да се похваля.Това е за сега от мен.4ао и лек ден на вси4ки

# 352
Ани за обезводняването е най добре да се вклу4и на системи.Поне ние така направихме.И се пие по малко вода но на много 4есто.През 5 мин. ходих с лъжи4ката да му давам вода,ина4е като пиеше по много и я поврашташе.А за повраштането съм много доволна от Вомитусхил капки по 10 се дават и са много ефикасни.

# 353
Давам Хидратин-алфа, има всички соли, идеално против обезводняване, давам чай на нестий в него има натриев цитрат. За сега сме по-добре, дано да се размине, че нас ни повтори.
А толкова много държа на хигиената....офф, без полза.
Мими, Диди съжелявам, че децата не са били добре, то здравите ще се оправят криво-ляво, ама болничките, милинките, не ми се мисли.
Момичета благодаря за съветите.
Аз при повръщане и диария спирам всякаква храна, поне за ден.

# 354
Вомитосхила, да  Peace, аз слагам свещички, на всеки час, май има полза .
Капките ги повръща.

# 355
Светле, тези прахчета имат натриев цитрат, аз не бих ги давала, ако не е крайно необходимо.
За Сашка не ги препоръчвам.
Натриевия цитрат си е жива отрова(има го в почти всички безалкохолни напитки), ама в краен случай няма как.

# 356
Мими,ментата много върви с тоник пробвала ли си.
Радо Паприков ме научи на този коктейл, не съм го пила отдавна...мерси, че ме върна в спомените.

# 357
Моля ви не запо4вайте пак да се карате и обиждате.Как намирате сили за това незнам.Затова и рядко ми се пише в форума.Ани моляте не си хаби силите и думите.Няма никакъв смисъл.

# 358
az  sam ot dobrich i 6te hodq v varna moga da pomogna s ne6to ako iskate

# 359
Добро утро  Hug
Чета, че има болни дечица  Confused.
Диде, Миме, бързо да оздравяват дечицата  Hug
Ани, вие още ли не оздравяхте? Много стана... наистина  Rolling Eyes. Хайде да ви минава вече.
Акан също беше така. Повръща, боля го корема..., но взех веднага мерки. Аз не ползвах никакви лекарства, излекувах го с хомеопатия и два дни диета - само препечени филии, варен картоф, сухар, солети... Мина му за 1 ден. Хомеопатичното лекарство е АРСЕНИКУМ АЛБУМ 30. Ако искаш Ани, вземи пробвай  Peace

Не мога да те разбера, защо ще и даваш профилактично? То като ще я хване, пак ще я хване. Според мен не и давай предварително.

Общи условия

Активация на акаунт