Муковисцидозата начин на живот

• 37 600
  • 705
  •   1
Отговори
# 645
покрай Ками стана дума и за Ло. неразбрах точно ,но май и на нея ще се помогне ! Hug

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 23:07 от amrita72

# 646
БАЯ ЗОР ВИДЯХ ДЕНС, АМА СЕГА СЪМ ПО-ДОБРЕ! УТРЕ ОТИВАМ НА ИЗСЛЕДВАНИЯ, ДАНО НЕ СЕ ВЛОША ПО ПЪТЯ.

# 647
БАЯ ЗОР ВИДЯХ ДЕНС, АМА СЕГА СЪМ ПО-ДОБРЕ! УТРЕ ОТИВАМ НА ИЗСЛЕДВАНИЯ, ДАНО НЕ СЕ ВЛОША ПО ПЪТЯ.
Ками дръж се, пиши като се върнеш, дано е само вирус и се оправиш по-бързо.

# 648
kami pi6i kak si pri parva vazmojnost !!!

# 649
Ками ще се лекува качествено !температурата е спаднала засега ,но от утре лечение със антибиотик уредено !затова са приятелите Ани !
Мислих върху тези думи много и тъй като много не ми са ясни, също така не разбирам какво е приятелство, аз нямам приятели сред болните и майките на децата с муковисцидоза, та ......
Ясно е на всички, че са много хората, които имат спешни нужди, кой от антибиотици, кой от хранителни добавки, кой от психическа подкрепа, та в този ред на мисли тъй като идва 21-ви деня на Муковисцидозата и най-вероятно ще се съберем за да поговорим аз предлагам следното:
Всеки от нас да седне и да си напише някаква примерна стратегия за справяне в критични ситуации,като тази в момента/имаме повече от един спешен случай/, начини за набиране на средства,склоняване на власт имащите органи за взимане на мерки за разрешаване на проблемите на болните от муковисциодоза.
На срещата ще обсъдим плановете си и крайно време е да се направи една обща стратегия за действие.

# 650
Понеже се задава въпроса може би ," Е добре де, нали ги приемат в болниците тези деца и хора, дават им тези и тези лекарства...",Ще ви кажа това е една заблуда, грижата за болните с муковисцидоза е една ПСЕВДО-грижа, твърде малка, некачествена, нищожна и унищожителна.

# 651
 Една пълна пародия е антибиотичното лечение в болниците. Пълен абсурд е да настаняват пациент с муковисцидоза и болен от туберкулоза. Както и това да ни третират като животни.
Малко са истинските лекари като д-р Милена Славчева, д-р Елена Ходжева и д-р Анни Куфарджиева. Въпросът е, че и на тях почти винаги им са вързани ръцете, защото всичко опира до много пари, що се касае за антибиотична политерапия за 14 дни при болен с муковисцидоза.

# 652
 Не се наложи да ходя до Пловдив. Баща ми отиде и занесе храчката в белодробна болница. Събудих се с 39 и 4 десети температура но през тоща изкарах спокойно. С течен аналгин веднага ми спадна температурата. За сега съм на фромилид имунобор и витамини. Като излезе резултата ще правя венозен курс няма да ми се размине колкото и да не искам.
Вчера звънях в МНЗ по повод тежкото състояние на пациентите с муковисцидоза. Разказах как е некачествена венозната терапия и как ни настаняват с остри пневмонии. Казах също, че са настанили при Лозинка жена с  туберкулоза. Д-р Вълковска каза да си насрочим среща със Здравната каса и после да отидем при нея в МНЗ, за да обсъдим нещата и това, което са ни казали от Здр.каса. Самата тя се възмоти от такъв абсурд с Лозинка и каза, че е сериозен въпроса с лечението на болните с муковисцидоза. Ще съдейства за това да се разрешат проблемите ни. Дай Боже да се разрешат, че вече стана крайно нетърпимо.

# 653
http://www.framar.bg/new_product.php?id2=30012883&page_speci … EF%F1.+400+%EC%E3
Някой ползвал ли е този илач, видях го случайно в един форум, видя ми се хубаво лекарство newsm78.

# 654
Знам се, че съм досадна, ама купихте ли си Тамифлу?

# 655
# 656
Отлична при простуда и кашлица

Несъмнено едно от най-полезните лечебни свойства на дюлята и особено на нейните семена е когато се прилага при остри възпаления на горните дихателните органи. При простуда и кашлица например се препоръчва да се пие чай от дюли, включително и от семената им, като може да се прибавят и 2-3 натрошени ореха, без да се махат черупките им. Народната медицина препоръчва срещу кашлица и отвара от дюлево семе и от листа на подбел. Отварата се прави от 1/2 чаена лъжичка дюлево семе и 5 чаени лъжички листа от подбел. Билките се варят 10-15 минути в 1/2 литър вода. Чаят се пие топъл, подсладен с малко мед. За да има ефект, трябва

Имам много листа от дюли знам че се дават за кашлица но незнам дали само ще потиснат кашлицата или ще действат отхрачващо

# 657
# 658
Като чета за Ло, Ками, Борянка  и за всички болни от муковисцидоза, които се спасяват кой както може, тръпки ме побиват.
Безумието е пълно, но не трябва да се отчайвам си казвам.

Благодаря на всички, които ни помагат и подкрепят! Не знам какво друго да кажа.

Бог да ни пази!

# 659
Борянка как е, някой да сподели.
За Ло и Ками знем как се лекуват, тя с какво се лекува има ли нужда от помощ.

Общи условия

Активация на акаунт