Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 73 259
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Честит празник, момичета!
Дано всяка от нас, чуе Благата вест скоро.
Амин!

# 361
Здавейте мили момичета.
Искам да споделя, че скоро родих дъщеря ни, с помощта на молитвите на Пресветата Богородица и волята на Господа Бога. Забременях след като направихме ритуала с ябълката и коланчето и въпреки проблемната ми бременност всичко мина благополучно и вече гушкам милото бебче. Знам какво е да очакваш, да следиш овулация, разочарованието от отрицателни тестове. Минах и през неуспешно ИнВитро и стимулации. Вярвайте и се молете и ще се случи и вашето Чудо, когато трябва. Пожелавам ви от все сърце скоро да чуете Благата вест и сърцето ви да се изпълни с щастие като моето.

# 362
Mama Da много мили думи, радвам се, че щастието е озарило дома ви.Да ви е здраво и щастливо детенцето!

# 363
  • София
Mama Da   да ти е жива и здрава рожбичката и много карсиви мигове от тук насетне в пълната ви къща   bouquet  bouquet  bouquet

# 364
  • Пловдив
Здравейте, мили момичета!
От доста време следя вашата тема и чета за ритуала. И аз бях се заблудила, че трябва да е точно на тази дата и миналата година пропуснах ритуала и чаках цяла година, за да идем в Горни Воден.
И аз бях на 20-ти  март тази година и съм безкрайно щастлива! Наистина всички в църквата бяха страшно мили, наложи се да чакаме отчето, защото беше отишъл на погребение, но го изчакахме. Имаше жени, които не го изчакаха и си взеха коланчетата и оставиха имената си после да им четат молитвата, но аз искам да присъстваме на това тайнство, на самата молитва.
Много съм щастлива, защото вярвам, че само Бог може да ми помогне. За 3 години опити и след диагноза "неизяснен стерилитет" в реномирани клиники по репродуктивна медицина се разочаровах и отказах от всички лекари и от година не съм посещавала такъв. Уморих се...
Вярвам, че Бог ще ни помогне, момичета, вярвам, че просто е чакал да се обърнем към Него и вярвам, че с това коланче ще се случи нашето чудо. Стискам палци на всички и се надявам да ме приемете във вашите редици.   bouquet

p.s. Имам едно малко въпросче. Отчето ми каза да заровим остатъците от ябълката в саксия и в нея да изсипваме водата от прането на коланчето. Въпросът ми е - тъй като при нас нямаше остатъци - не сме я белили ябълката, аз си изядох цялата половинка с всичко, на мъжа ми му останаха само две зрънца и аз ги глътнах - така че нямахме какво да заровим в саксията. А сега водата от коланчето има ли значение в каква саксия ще я излея и може ли да си поливам цветята с нея и изобщо какво да я правя?

# 365
Много благодаря на Beba81 и pitia за пожеланията и ви пожелавам скоро и вие да се похвалите тук с най-хубавата новина Simple Smile
naskomimi, на нас ни остана дръжката, която заровихме в саксия с цъфтящо цвете и то много нацъфтя, въпреки, че е в северна стая и не вижда слънце Simple Smile Мисля, че е добре де изливаш водата в саксия с цъфтящо цвете. Успех ти желая!

# 366
  • Пловдив
Благодаря ти, мила!   bouquet
И от мен пожелания за много здраво, щастливо и слънчево детенце!   bouquet Дано сълзите, които е проливала майка му, чакайки го са последните такива във вашето семейство, нека не капне и сълзица от очите му и само смях да озарява семейния ви дом! Hug
...
Благодаря за съвета! То нашата ябълка нямаше дръжка и затова нищо не ни остана, но и да имаше сигурно и нея щях да изям в желанието си да не остане нищо от ябълката. Embarassed
Точно това и направих и тъй като като не мога да слагам прах или сапун, сложих повечко вода при прането на коланчето  Embarassed имах за няколко саксии, а аз имам мноооооооого цъфтящи. Така че се надявам всичко да е наред.
Хубав и усмихнат слънчев ден, момичета, дано на един от най-светлите християнски празници, Възкресение Христово се възкреси и вярата и надеждата в душите ни! Дано скоро всички в тази прекрасна тема на надеждата се похвалим с така жадуваната и чакана новина!
Още веднъж слънчев ден,.......а аз бягам отново да меся козунациии, че стига им толкова втасване
 Laughing

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 11:59 от naskomimi

# 367
  • Пловдив
Милички пожелавам ви Весели Великденски празници!!!!
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 368
еййййй мимка  Hug

# 369
# 370
Честита ти рожбичка! Нека св.Богородица закриля цялото ви семейство!

naskomimi , аз изядох всичко от моята ябълка, семки, дръжки....

# 371
  • Пловдив
Христос Воскресе, мили момичета!
Бъдете благословени! http://misli.hit.bg/blessed.html
Нека на един от най-святите християнски и семейни празници бъдете благословени от Бог и дарени с така чаканото детенце!
Прегръдки и пожелания за светъл и изпълващ душата ви с надежда и вяра празник!
Честит Великден!

# 372
 ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
  В този ден ви пожелавам много здраве за всички от семествата ви,много щастие и радост.И нека светлината на божественият огън никога да не изгасва в сърцата и душите ви.
  На този ден стават чудеса и аз ви пожелавам чудото да се сбъдне и при всички нас.
   ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 373
Христос Воскресе!
Мили момичета, бъдете живи и здрави, пожелавам ви догодина да празнувате гушнали най-милото бебче на света, вашето!

# 374
Хайде момичета, чакам още някой да се похвали! И не се отказвайте, носете си коланите!

Общи условия

Активация на акаунт