Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 72 930
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
момичета, искам да ви питам нещо - решила съм да отидем една неделя и се интересувах трябва ли да звъннем предварително  на хората или можем да си отидем директно  Thinking

# 376
  • София
Миличка Неземна, по-добре е да се обадите предварително, за да е сигурно, че попа ще е там. Той обслужва 3 енории и понякога му се налага да пътува. Чудесно решение, подкрепям те и ти стискам палци!  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 15:07 от .♥.Петя.♥.

# 377
  • Ямбол
Хайде аз ще се похваля вече ,в лентичката е видно.Най-интересното е ,че чудото е станало точно на празника там.Продължавам да се моля всеки ден да се запази щастието ни до края,с нетърпение очакваме декември месец.

# 378
  • Пловдив
Хайде аз ще се похваля вече ,в лентичката е видно.Най-интересното е ,че чудото е станало точно на празника там.Продължавам да се моля всеки ден да се запази щастието ни до края,с нетърпение очакваме декември месец.
Никид,лека и безпроблемна бременност!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Колко хубава новина!!!!  Hug Hug Hug

# 379
.♥.Петя.♥. благодаря ти  Hug

никид честито  Hug

# 380
  • София
никид   това вече си е целувката на Господ или на Богородица  Heart Eyes Hug Hug
много хубаво ми стана като го прочетох   bouquet  bouquet
Хайде успешна до края  Hug Hug Praynig

# 381
никид
Честито, Богородица ти е дала най-ценния дар!Пази го и не забравяй да благодариш!

# 382
Здравейте момичета.
 НИКИД честита бременност,да е безпроблемна и успешна със здраво бебче накрая.
 Време е да актуализирам списъка.

# 383
  • Ямбол
Благодаря ви момичета,
Куп ,ще се радвам да ме добавиш във списъка.

# 384
Здравейте мили момичета.
 В този слънчев ден влизам в нашата темичка,за да ви съобща една радостна новина за мен.Бременна съм в 5 г.с.Нуждая се от вашите стиснати палчета и положителни мисли,защото получих леко кафеникаво зацапване.
 Смятам да поработя по списъка и ще нанеса промените.
 Приятен и слънчев ден ви желая.

# 385
Здравейте мили момичета.
 В този слънчев ден влизам в нашата темичка,за да ви съобща една радостна новина за мен.Бременна съм в 5 г.с.Нуждая се от вашите стиснати палчета и положителни мисли,защото получих леко кафеникаво зацапване.
 Смятам да поработя по списъка и ще нанеса промените.
 Приятен и слънчев ден ви желая.

честито  bouquet  bouquet  bouquet   пожелавам ти лека бременост и здраво и хубаво бебе.

когато човек вярва силно...чудесата се случват.
аз моето коланче си го нося,само още не съм го прала....но не смятам и че е нужно babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 386
kup74 Честито и стискаме  fingerscrossed
jdesika моето коланче не съм го прала изобщо.Дори и свода.На плажа го свалях само като влизах във водата.Цвета му е сив вече и само ако се развърже възелчето по края,ще се види истинския цвят  Laughing
Сега е под матрачето на малката в  легълцето.

# 387
Еее куп74,честито,лека бременност и щастлив финал,стискам палци всичко да е наред до края. Praynig Praynig Praynig

# 388
Това изречение направо ме просълзи, така се радвам, дано да има повече такива щастливки!
Мога ли да помоля да ми дадете телефона, на който да се обадя предварително и координати, къде точно се намира?

# 389
  • Ямбол
Ето ти визитката им.
ХРАМ "СВ.БОГОРОДИЦА- УСПЕНИЕ" " ЗЛАТНА ЯБЪЛКА-ГОРНИ ВОДЕН
Свещеник: Живко д.Николов
331/49495,GSM: 0885 206877,088624128
е-майл:
zlatna_jabalka@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт