Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
И аз да попитам , като отидем какво трябва да кажа на отчето ? Има ли специално име молитвата ,плаща ли се за нея? и може ли да занеса каквото аз реша или тези неща които сте изброили трябва?

# 646
  • Ямбол
Niq_23
Отивате и казвате ,че искате молитва за рожба,заплаща се около 15 лв,не помня вече.
Има си специална молитва в която се споменаваше нещо "утробата/роба....робинята..." като назовава вашите имена.
Не е задължително по принцип нищо,но е хубаво като дар,обикновено се носят тези неща,но ако ти решиш -може друго.Късмет и успех

# 647
Niq_23
Отивате и казвате ,че искате молитва за рожба,заплаща се около 15 лв,не помня вече.
Има си специална молитва в която се споменаваше нещо "утробата/роба....робинята..." като назовава вашите имена.
Не е задължително по принцип нищо,но е хубаво като дар,обикновено се носят тези неща,но ако ти решиш -може друго.Късмет и успех

Благодаря ти за бързия и изчерпателен отговор  Hug
Късмет и успех и на всички Вас   Hug

# 648
Здравейте,момичета поздравления за интересната тема!Прочетох всичките ви коментари и те ми върнаха надеждата в чудото на бялото коланче!Аз също имам такова,носих го повече от една година,в момента съм го прибрала,но след като прочетох темата реших,пак да си го сложа!Надеждата ми е само в св Богородица и Бог,нямам на какво друго да се надявам,но на моменти се отчайвам и мисля,че не ми е отредено да имам дете, защото чакането на чудото да се случи продължи много дълго!Моля да ме включите и мен в списъка на чакащите!Успех на всички! Praynig

# 649
Здравейте , от вчера и аз съм с коланче !

Дано да донесе на всички ни така мечтаното чудо !

# 650
Niq-честито коланче,скоро и с др  вест да се похвалиш Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 651
Дано ! За всички  Praynig

# 652
  • в сърцето на моето Слънце
Ния, честито и от мен! Дано скоро Богородичка се смили над нас и ни дари с така желаните рожбички!  Praynig

# 653
  • София
Здравейте, момичета, чета ви от доста време, но най накрая се реших и аз да посетя църквата. Днес говорих с отеца, разбрахме се за неделя, тъй че тази неделя живот и здраве ще бъда там. Искрено се надявам всяка една тук в темата да прегърне рожбата си. Прегръщам ви силно  Hug.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 00:15 от desisue

# 654
desisue стискам палци и вярвам, че скоро чудото ще се случи и БОГ ще отвърне на молитвите ни Praynig Praynig Praynig

# 655
  • София
desisue стискам палци и вярвам, че скоро чудото ще се случи и БОГ ще отвърне на молитвите ни Praynig Praynig Praynig
Благодаря ти  Hug. Ти успя ли да отидеш вече?

# 656
Не, ние пътувахме до морето миналата седмица, но бяхме с други хора и нямаше как да отидем, иначе за тогава го бях планувала, но към края на месеца дано се организираме.
Аз имам коланче, но не съм го взела сама, нося го, но не постоянно, сега ще започна да го нося без да го свалям, но ми се искаше да отида да се помоля аз и да си взема сама коланче Praynig
Силно ти стискам палци, влез да разкажеш как е минало Hug

# 657
Деска -вярвам,че скоро ще споделиш прекрасна вест.Мястото е зареждащо,дано Богородичка помага на всички ни Praynig Praynig

# 658
Честит празник момичета Hug
me4koni дано, силно вярвам, че ще се случи:pray:

# 659
  • София
Firegirl, сега се върнах от църквата в Горни воден. Както me4koni  е споделила вече наистина мястото е уникално, почуствах се спокойна и отново съм заредена с вяра, която последната година напълно бях загубила. Вече съм и аз с коланче. Отец Живко е невероятно отзивчив. Аз занесох бутилка олио, 3 ябълки и една бебешка дрешка. Но наистина като решиш да ходиш му се обади, за да си сигурна че ще бъде там. Влез да се похвалиш като се сдобиеш с коланче. Hug
me4koni, дано мила  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт