Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
desisue благодаря ти мила, много се радвам за теб и знам, че скоро ще Бог ще те дари с рожба, всички ни Praynig Praynig Praynig

# 661
Мили момичета, да ви се похваля и аз, че най-сетне днес се сдобих с коланче!
Силно се надявам и вярвам, че Св. Богородица ще помогне и на нас да гушнем детенце, ако това е Божията воля.
Помолих се и за всички, които силно желаят същото - много четох тук и другаде, познавам лично и други двойки като нас... само който знае каква мъка е, разбира как от пълно сърце се излива такава една малка молитва.
Прегръщам ви!

# 662
  • София
Девора, честито коланче. Дано скоро  ти донесе положителна новина.  Hug

# 663
desisue, благодаря ти!  Hug Hug Hug

# 664
  • в сърцето на моето Слънце
Честито коланче!
Чакаме чудото сега!  Praynig

# 665
Ами чакаме, отецът каза така: "Когато забременееш...", "Когато отидеш да раждаш...", а не "ако".
StelxenHug Hug Hug

# 666
  • в сърцето на моето Слънце
Да, вярно! Много успокояващо звучи Отеца! И е така убеден, че ще ни споходи чудото и нас! Ох, дано!  Praynig

# 667
Девора честито коланче !
Наистина отеца звучи много успокояващо , убеден в успеха на всяка една от нас , от срещата ми с него насам и аз съм убедена , че с помощта на Богородица всички ще успеем много скоро  Praynig

# 668
Здравейте, момичета!  bouquet
Девора, честито коланче и скорошно чудо,мила! Praynig Hug
Имам един въпрос... Rolling Eyes когато взехме коланчето, отец Живко ми каза да му звънна, когато забременея, защото се чете молитва за успешна бременност, когато родя, да се чете молитва за детето, но нещо ми се върти в главата и за самото раждане...трябва ли да звънна преди раждането....ами, ако е посред нощ?!? А може и да съм се заблудила...бях толкова развълнувана от ритуала имолитвата Heart Eyes
Благодаря предварително! Hug

# 669
Niq_23, Аника_Б, благодаря ви, момичета!  Hug Hug Hug
Аника_Б, да ти кажа аз като най-скоро ходила: не ми е казал нищо специално за раждането отец Живко. Аз също бях много развълнувана, треперех като лист, че си и поплаках малко (момчето ми доста се поококори #Crazy), но въпреки всичко внимавах много в детайлите. Това, което чух за раждането, беше да си махна коланчето, когато отида в болницата (както и при всеки АГ преглед). А иначе, молитва за леко раждане могат да ти прочетат във всяка църква щом наближи момента - като влезеш в деветия месец. Сигурна съм, че всичко при теб ще мине по вода, не се притеснявай! Ти нали знаеш, че за нашите бебета има кой да се погрижи Wink
Бог и святата Му Майка да са с всички нас!

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 02:14 от Девора

# 670
Мисля че молитва за леко раждане се чете като влезеш в деветия месец или около термина.Не е задължително да е непосредствено преди самото раждане.
Успех и стискам палци, здрава и пухкава бебешора  Hug

# 671
Девора, Беба, благодаря момичета! Hug Hug
Ще отида в някоя църква като вляза в 36 г.с. живот и здраве да ми прочетат молитва! Hug

# 672
Аника_Б, леко раждане! Hug
Като се роди бебо е добре някой от твоите близки да отиде да му прочетат молитва за  т.нар. вода за родилки с която до 40 ден се маже бебето, а майката пие от нея.

# 673

Родиха се много бебета и много момичета забременяха, а на първа страница има две имена.
За това ще помоля всички момичета, които за забременяли и родили с помоща на ябълката и коланчето да ми изпратят ЛС с името на детето си !

Напомням!!!

Чакам темата да направи 50 стр. и ще направя нова като на първа страница ще изпиша имената на всички бебета, които са се родили с помощта на коланчето.

# 674
Честит празник, момичета!  bouquet Hug
Благодаря на Богородица, че чу молитвите ни! Нека ни закриля и бъде с нас и нашите семейства! Амин! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт