Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Честит празник!
Нека Божията Майка бди над нас и семействата ни!
Praynig Praynig Praynig

# 676
  • Ямбол
Честит празник и благодарности на Богородица.

# 677
Честит празник  bouquet

# 678
Момичета честит празник и от мен със закъснение Embarassed
Дано Божията Майка ни пази и бди над всички нас Praynig

# 679
Честит празник и от мен(със закъснение)!Дано всеки,който с вяра е запалил свещ на този светъл ден и е отправил своята молитва бъде чут и мечтата му да се сбъдне!Вярвам, че Богородица е чула молитвите ни и за нас ще стане чудото-да гушнем дълго мечтаните ни рожби.Амин!

# 680
Честит празник и от мен със закъснение! Hug

# 681
Здравейте, бих искала да попитам , къде е това бяло коланче, откъде се купува?

# 682
Върни се и разгледай темата всичко е коментирано много,много подробно.
Не се купува Naughty Naughty

# 683
Здравеите момичета. Нова съм тук. Изчетох всичко по темата със сълзи на очи и с голяма надежда. Благодаря на всички. Първо да честитя на всички мами - на станали вече такива и на тези на които им предстои това събитие. Тъй като съм с 3 неуспешни опита инвитро моя приятелка от Пловдив съвсем инцидентно ме заведе в Горни Воден. Бях взела със себе си само детска дрешка. За 6тастие отеца беше там направи каквото трябва даде ми колан4ето, нафората и ябълката. Но имам притеснение за следното - изядохме ябълката и остатъците зарових в саксия. После про4етох в интернет 4е е добре ябълката да се изяде със семето и дръжката. Изрових остатъците измих ги, изядох семките и дръжката и пак ги зарових. Сега се притеснявам да ли постъпих правилно. Знам 4е зву4и смешно, но 4овек в желанието си прави глупости. Моля ви, някой да ме посъветва, че ми е много притеснено. Грешно ли постъпих?

# 684
Nagy-не се напрягай излишно Hug Hug Hug
Силата на Божията Майка и вярата нека ти/ви помогнат Praynig Praynig Praynig и скоро да ни съобщиш прекрасна вест Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 685
Nagy миличка не се притесняваи, не мисля, че си постъпила грешно, важното е сега да си носиш коланчето и с вяра и молитва Божията Майка ще помогне на всички ни  Praynig
Аз вчера разбрах, че брат ми ще отиде да Атон и съм много развълнувана, моето коланче е от там, от чудотворната икона на Божията Майка.
Ще се помоли за всички ни Praynig Praynig Praynig

# 686
Nagy, честито ти коланче и скорошен успех! Както са ти казали вече момичетата, не се притеснявай изобщо! Ако тия дребни детайли бяха толкова важни, отецът щеше да предупреди изрично. Сега отпусни душата  Peace

Пресвята Богородице, погледни милостно към всички нас! Praynig

# 687
Бог чете душите ни и най-добре знае намеренията ни, дори по-добре от самите нас.
Миличка, Nagy, толкова ми домиля като прочетох поста ти.Като дете си чиста, нищо глупаво няма в постъпката ти, само силно желание.От сърце желая да гушнеш скоро рожба!
И на всички чакаши момичета!
Чудеса стават!

# 688
Моми4ета много ви благодаря за утехата и помоща. Вдъхнахте ми кураж 4е не съм объркала нещата. Сега мога да се радвам на колан4ето си и да вярвам 4е този път чудото ще се случи.  Искам да кажа на момичета, които носят коланчето за кратко и като видят че не забременяват веднага го махат.  Носете го и вярвай те. Аз нося още две коланчета- едното от Атон от две години, а другото от миналата година от Мелник. Не съм се обезкуражила и вярвам. Този път помислих че съм объркала нещата и много се притесних, но вие ми помогнахте много.

# 689
Nagy така, с вяра, търпение и молитва трябва да подходим, моето е Атон и преди го носех когато бебеправихме, сега съм с него постоянно, и пак ще го изпратя да там, за да се освети на иконата още веднъж Praynig
Света Богородица ще чуе молитвите ни, трябва да вярваме истински Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт