Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
kup74 , много ти благодаря! Hug  bouquet
karri, съжалявам за това, което си случва Confused Hug Тази тема е за една църква и един ритуал за момичета, които искат да забременеят Hug
за страховете ти препоръчвам една тема, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538441.0 Hug
Пожелавам ти здраве и спокойствие!!! Praynig Hug

# 556
[quote
Вярваща или не, ти желая скоро да се случи твоето чудо! Praynig Hug
[/quote] Здр Аника аз съм силно вярваща името ми е Мария и съм кръстена от дядо ми на Св.Богородица.Никой в моя род няма с това име от майчина и бащина линия,единствена съм...Дядо ме кръщава така,защото съм родена на 12-ти Август,а при раждането ми лекарите казват 3 месеца живот само.Тогава моя дядо казва "Не Св.Богородица ще я спаси и ще се казва Мария" .В последствие в живота ми беше борба ,почти нямах детство от обикаляне по болниците,не веднъж Бог ми е помагал сигурна съм в това...Затова вярвам си силно аз и се моля на Св.Богородица за чедо...Аз вярвам в чудото че бебо ще дойде и затова и подписа ми е такъв...Извинявам се че не съм разбрала темичката,но вече ще зная...За тази църква ми каза моя позната която преди 2 месеца роди след безплодие година и половина...Тя е била там...Не се заричам и не обещавам че ще отида,защото не е хубаво да се дават напразни обещания,но ако успея ще го направя....Аз знам че Св.Богородица чува молитвите ми,където и да съм....ВЯРВАЙТЕ и вие и с помоща и на специалистите нашето чудо ще дойде..Ще видите момичета..... Praynig Praynig Praynig Ето и клип,който направих като молитва към Бог да ни дари с мойто момче с рожба:

# 557
Мария Hug Моят термин е на 15.08. прекрасна дата. Heart Eyes Дано Богородица закриля и мен, и бебчо! Praynig Hug
Аз съм родена в края на 8 месец и лекарите също са ме отписали, но с Божията помощ съм оцеляла и само 50 гр. са ме спасили от кувиоз, който тогава е бил много опасен Confused...майка ми е била 40 годишна първескиня, не е можела да има деца 20 год., а аз съм била чудо на медицината за онова време. Всички са и казвали да се откаже и да си осинови, но ето. Чудеса се случват. Praynig
На теб желая здраве и скоро да сдобиете с така желаната рожба! Praynig Hug

# 558
О миличка чудесно...Вашето чудо на 15.08 каква по мила дата от това...Стискам ви палци и се моля за вас  Praynig Всичко ще е наред и ще дойде един здрав хубав бебо  Heart Eyes

# 559
МАРИЯ МЪРВАКОВА , ритуалът Златна ябълка се прави в цяла пловдивска област. И понеже темата е дълга, макар да съм писала преди, ще повторя. Всеки петък по време на постите се отслужва молитва в чест на св.Богородица, ако не можеш да отидеш на самия ритуал, тези служби също са много силни Peace.

# 560
Радвам се, че откривам добри новини в темата.
Вярвайте!

Редактирам се, защото виждам че темата въобще не е обновявана и смятам най-накрая да го направя.
Родиха се много бебета и много момичета забременяха, а на първа страница има две имена.
За това ще помоля всички момичета, които за забременяли и родили с помоща на ябълката и коланчето да ми изпратят ЛС с името на детето си !

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 17:16 от Карамел`

# 561
Здравейте,аз съм нова тук,но съссъщата цел малка рожба. Четох вашите истории за горни воден и все още съм настръхнала.Аз съм вярваща вярвам  в чудеса.Искам да ви попитам някой знае ли нещо за руската църква в софия.За там също четох че ходят момичета които не забременяват и пишат желания на гроба на оттец серафим и те се сбъдват и забременяват до няколко месеца.Моля ви ако знаете нещо пишете!Успех на всички!

# 562
Kudravelka87
ходила съм в руската църква, но по друг повод и не мога да кажа дали ще ти помогне да забременееш.Но при всички положения ако си вярваща и вярваш, че ще успееш, ще успееш!

# 563
Kudravelka87 Здр мила...За руската църква веднага ще ти отговоря...Аз съм ходила там...Писала съм си желания на гроба на Св.Серафим,вкл. за бебо...Нямам още детенце,но веднага ще ти кажа,че не е защото няма чудеса и не вярвам или че там не е свято място,а поради друга причина...Аз винаги съм вярвала ,че Бог ме е пазил от проблеми...Когато писах там за бебок беше с бившият ми съпруг....Ето защо ти казвам,че вярвам че Бог ме пази...Разведохме се с него и ако и бебо беше дошъл детето ми щеше да остане без тати...Затова миличка ВЯРВАЙ чудеса има има и Бог......Отиди там сложи листчето с желанието си и се помоли над мощите на Св.Серафим,знам че помага и ни чува всички....Успех и скоро да ни зарадваш.... Praynig Praynig Praynig

# 564
Здравейте,аз също вярвам че Бог и Богородица ще чуе молитвите ми!Тъй като живея в Англия лятото като се прибера искам да отида и до руската църква и до горни воден и дай боже се върна бременна от Бг!Успех и дай боже повечко бременни сладурки!Усмихнат ден на всички!

# 565
Ще стане просто трябва да вярваме силно и с помоща на Бог и лекарите ще имаме всички едни хубави дечица,които да стоплят душите ни.... Praynig Praynig Praynig

# 566
И аз съм с вас...чудото ще се случи на всяка една от нас  Hug

# 567
Честита Баба Марта!!!
Да сте живи и здрави, Вие и Вашите семействата! Тези, които имат дечица, да са им живи и здрави, тези, които още се молят, скоро молитвите им да бъдат чути! Praynig  Hug

# 568
Благодаря,Аника!Дано пожеланията ти се сбъднат и радоста да кацне и на нащо рамо,а за тези които го претежават да му се радват от цялото си сърчице,без никакви проблеми! Hug Hug Hug Честита Баба Марта и от мен!!! Flowers Bouquet

# 569
И от мен момичета, да са ви румени и засмени дечицата на успелите, а на чакащите скоро тестче с радост да донесе пролетта.Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт