Петя също не иска да седи много в кошницата за кола! Дори като пътуваме трябва да има биберона в устата, че иначе едва изтрайва! Вече сме с лятната количка, че иначе много жега беше с комбинираната!
О дребното се разплака!

Ако съм уцелила номерата, ще си взема още няколко чифта летни сандали

))
4естно казано не го ползваме за друго освен за транспорт, така ни посъветва ортопеда. вкъщи седи от време на време на шезлонга, коли4ката (от 3-4 дни е ве4е в летния вариант, 4е не се субира в зимния кош) и му харесва. най-ве4е е на активната гимнастика
. Вчера трябваше да бъдем при Мустаков, ама той заминал за 3 дни и ни записаха в петък! Та днес слезнах само пред блока, защото на нашата улица гарантирано няма липи
. Говоря си с една съседка и изведнъж изневиделица един млад циганин се нахвърли на Марти "Какво хубаво бебче.....!" Мен направо всичко ми се превъртя и като си грабнах бебето и към колата. А той отзад - Няма да го изям бебето, какво толкова, само му се радвам! Толкова гадно ми стана (ужас), няма и къде да му завържа червен конец - всичко му е изринато на сгъвките на краченца и ръчички. Та това със светената вода е много добра идея
а от циганките ми е криво, защото се да кажат нещо за бебето, една бе6е запла6ила леля ми - о ти си с дете, я да си купи6 4ар6афи, 4е да му е добре на детенцето - така лукаво. и тя от страх бе6е накупила разни боклуци...
- добър специалист, баща му беше също страхотен лекар, проф.милева ме лекува мен, много съм доволна (и за астмата и за алергиите, през бременността, 4е бе6е мазало положението, надявам се бебо да го опазя).

А мойта щерка си е кльоща от край време. И познайте с нейните хилави ръчички как й намериха вена
Пък й тя, като се разпища и кръвта течеше бавно - цедиха я 5 мин да съберат достатъчно. А след нас чакаше бебче на няколко месеца
вчера сутринта в 10 и 20ч. Галена е родила момченце в началото на 9 месец. Казва се Стефан и тежи 1,800гр. Ами да им е жив и здрав малкият юнак, да ги радва и обича и да расте обсипан с любов и внимание!!!