По повод носенето на ръце, да ви кажа, моите дечурлига ще го научат Илийката да си спи в леглото.

.

в4ера пропуснах заради уролога, много 4акахме там докато влезнем и после толкова рев беше, 4е просто неисках да го мъ4а и с пюрето, 4е нали още треперя да не се върнат коликите... днес си му дадох на обяд, взе 4е му хареса и си отваряше устата щом му поднеса лъжи4ката
даже се протягаше и искаше сам да си я хване хихихихихихихихихи ама голямо мазане ще пада с тия пюрета
вадим стола за хранене ве4е, той има по-полегнали положения на гръб4ето и бебо да свиква, 4е там ще яде. ина4е незнам как ще перат възглавниците като по4нем с морковите кикикики

Другите деца с тази марка -как са?

Много обичам всички лятни манджички... и плодове... и бира с цаца... и розов домат на салата с ракийка.... и пилешки бутчета с пресни картофки с копър и пресен чесън... ииии... и млъквам! 

аз се разсърдих на гадното време - тъкмо излязохме - такова хубаво слънце беше пекналои нямаше и един час и заваля много силен дъжд, та на бегом се прибрахме. А Борис така сладко си беше заспал в количката, но се събуди като го прибрах и сега дори и да изгрее няма да излизамеонесох всичките играчки и активната гимнастика на спалнята и мисял цял следобяд да си изкараме с Борис на спалнята
, че и аз се уморих - тази сутрин ме събди в 7.30 и аз като се засилих -

, та нещо се уморих и сега ме мързи 
И понеже каза, че с това се занимаваш, много ли ще е нахално да те помоля когато имаш времеда пооформиш малко и едно две мои клипчета - изцяло ще ти се доверя за изобра на песен и цялата там технология, в която съм гола и боса