Малкото ни МАРТенско човече, ето че пюренца лапа вече!

• 12 086
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София
ЧРД, Айрис - усмивки, вдъхновение и лекота ти желая от сърце, а твоите мъже да те носят на ръце (лелеее, аз съм била и малко поет)

# 271
4естит Рожден Ден Айрис! Simple Smile)) много усмивки и късмет!

отивам да забъркам картофеното пюренце, 4е в4ера го пропуснахме...
????????? да ви питам - задължително ли е пр захранването д се дава то4но на обяд, ако някой ден сме навън, в движение, мога ли да го дам по-късно, с цел да не прекъсна увели4аването на дозата или да го пропусна ?

# 272
  • София
Добър ден!

ЧРД на Айрис и на Любима!

На Тедсан и на Слънцето - кураж и стискам палци!

Честито и на всички бебчета с месечинки днес!
  bouquet  bouquet  bouquet

Много грозно днес времето на вън, а имам да ходя по задачи...

За дрешките - ние от доста време сме с 6-12 размер. Ама той звяра си е голям. На 30ти сме на консултация и ще разбера мерките тогава, но още преди 1 месец беше 62см. Повечето бодита са му къси и му опъват. Тези дни ще се запасим с нови.

Косата мием с шампоан 1-2 пъти в седмицата, иначе само с вода. И мазането след баня е пак 1-2 пъти в седмица. Не съм привърженик на редовното мацотене. Аз самата рядко се мажа. По този повод и масажите са ни рядко - само когато го мажа.

От няколко дни звяра се е научил да спи доста преди обяд. Като се събуди към 6-7ч и до към 9:30 - 10 е буден, пее, вика, рита и т.н и след това заспива и спи поне 2-3 часа. И така прави едни паузи по 4-5ч за ядене, вчера даже станаха 6 !?!  Даже вече се притеснявам да не го бърка с нощното спане, все пак трябва да различава дневно от нощно според мен.  Thinking

Книжка съм си поръчала от Англия, тези дни ще си я взема. Иначе в момента хит е дъгата на Taf Toys, която му е над леглото. Заиграва се сам по над час с нея. Голямо блъскане пада.

Лек ден на всички!

# 273
  • София
Здравейте пак от нас. Определено ще ходим на лекар, защото на Калин ръчичките са още по-подути  ooooh!
Заваля дъжд, прибрахме се и аз като никога да пусна СНН - чух за Майкъл Джексън, мъчно ми стана и в същия момент дъждът стана на порой...

Любима и Айрис, честит ви рожден ден  Hug

Някой питаше за обща Софийска среща - следващата ще е в Западен парк, но не тази седмица - прогнозата е само дъжд, може би другата - да видим прогнозата (бТВ, новините в 19 ч.)

Росикв, как е Стела? Андрея (на Силвана) също в началото беше по-плачлива, а сега е много по-добре, та имаш поздрави и пожелания за кураж и търпение от Силвана  Hug

# 274
Честит празник на Любима и Айрис!
Много любов, сбъднати мечти и радост Ви желая!

# 275
ЧРД на Любима и Айрис! Всичко най-чудесно и много усмивки!
Честито и на месечинките!

Почнахме да пием от новото мляко Аптамил ADC и много тихичко да ви се похвля, че вече има невероятно подобрение. Изчисти се личицето на Марти, бях забравила какъв ми е беличък, чак блед ми изглежда. Камък ми падна от сърцето, дано да сме намерили решението и да няма други придружаващи алергии. Не съм наясно дали атопичния дерматит се маха също, но сега ще се насладя на момента и ще се порадвам просто.

Допълнително инфо - от 1.7.2009 г. здравна каса плаща за кутия Фризопеп 17,25 и 20,40 за Аптамил Simple Smile - какво съвпадение и облекчение, защото кутията Аптамил 400 г. струва 30 лв., две кутии стигат за седмица  #Crazy - щяхме сериозно да хлъцнем.

За шумящите книжки - Марти е страшен фен, аз ги пера - нищо им няма!

# 276
Зеленко, можете да се намажете с Фенистил. На Марти му го бяха предписали за обривите на капки, а иначе е точно за ухапвания.

# 277
Здравейте, мамита  Grinning

Честит рожден ден на Любима!   bouquet   bouquet   bouquet
Сега видях, че и Айрис има РД  Grinning Честито и на теб   bouquet   bouquet   bouquet

За къпането, и ние къпем косата всеки ден. Лятото ще я къпем всеки ден, пък като позахладнее ще разреждаме. То не, че ние имаме много какво да мием по главата  Laughing Косичката й е суха сомо след едно избърсване с хавлията  Laughing

За дрешките, ние си вървим точно по размерите. Носихме си дрешките 0-3мес точно до 3-ия месец. Сега сме на 3-6мес и мисля, че и тях ще си ги износим съвсем добре до 6-ия месец  Peace

Тони, ще си се подкрепяне с тебе в свалянето на килограмите  Hug И аз се чувствам ужасно  Tired Мисля си, че като спра да кърмя ще започнат да се оправят нещата  Rolling Eyes До тогава ще трябва да се понасям такава, какво да правя  Tired Но аз мисля към 8-ми мес да започна да я отбивам. Като се научи да пие със сламка. Че тя не иска никакви биберони и не може да минаваме на шише  Rolling Eyes Тогава ще правя, както с кака й - разтварям АМ в чаша и си го пие със сламка  Peace

И аз днес чух за Джако и се втрещих  Tired Много ме кефеше, като певец  Rolling Eyes
Сега по новините казаха, че и Фара Фосет е починала  Rolling Eyes
Мир на праха им  Flowers Rose Flowers Rose

Това време днес е ужасно  Tired Ту вали, ту слънце грее.

отивам да забъркам картофеното пюренце, 4е в4ера го пропуснахме...
????????? да ви питам - задължително ли е пр захранването д се дава то4но на обяд, ако някой ден сме навън, в движение, мога ли да го дам по-късно, с цел да не прекъсна увели4аването на дозата или да го пропусна ?

Беба, по-добре е да си спазваш часа  Peace По-добре е бебо да си свикне, че зеленчуците са на обяд. Защото после, като вкараш каша и плодово пюре, които обикновено се дават следобяд, ще го объркаш  Peace
Но аз ет съветвам докато захранваш да ог правиш редовно. Не е добре един ден да му дадеш, пък на следващия не, пък на по-следващия не се знае какво ще е  Rolling Eyes Този процес е нов зе бебето и не го стресирай, като всеки път му го поднасяш, като нещо ново  Peace Като сте в движение, нищо не ти пречи да си вземеш едно бурканче с теб и да го дадеш, като му дойде времето  Peace

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 12:27 от veselina_s_p

# 278
  • София
Честит рожден ден на Любима и Айрис! Бъдете здрави, щастливи и обичани!  Hug

# 279
  • София
Честито на всички месечинки днес - да са послушни и спокойни и да радват мама и тати!
Честит рожден ден на Любима и Айрис - от сърце желая здраве, късмет и много любов!!!
Елвинг, липсваше ни!  Hug Hug Hug Свършихте ли с ремонта? Не ти е било хич лесно, но сега сигурно ти е голям кеф, нали? Иначе, Стела още е в отбора на ревящите и искащите все на ръце - заспива трудно, спи само в ръцете ми и плаче навън - по-скоро заради това, че е в количката, а не в ръцете ми - извадя ли я, млъква веднагически... с каква носталгия се сещам за дните, когато я слагах безпроблемно в количката и тя си трайкаше и спокойно обикаляхме навън.... сега е ад - или я слушам как реве докато стигна до някъде, което ме побърква или пък бутам празна количка и я нося в ръце, което ми е ужасно трудно и тежко...  ooooh! не знам как ще я караме, наистина.... иначе, когато е спокойна е страшна сладурана, гледка ме, усмихва се, играем си, но хванат ли я бесните е меко казано нетърпимо.....
Десис, мила, дано бързо минават гадните колики!
Вероники, мила, Тео е много сладичък.... не ми се мисли как оправяш багажа... за колко време ще си там? има ли нет там? ще ни липсваш много, но съм убедена, че дечицата ще си изкарат супер, а и ти малко ще се разнообразиш....
за "трънчетата" - то е ясно, че не са трънчета.... но, и ние вчера пробвахме и наистина нещо започна да боцка и се видяха разни миниатюрни черни малки косъмчета ли, какво ли.... Shocked Shocked Shocked малката, обаче, се съдра от рев и честно казано съжалихме въобще, че сме пробвали.... чудя се да повтаряме ли процедурата?  newsm78 то, ако беше нещо важно и задължително да се "махне", тя педи щеше да каже.... иначе, не мисля, че правим нещо лошо - то си е само масаж.... не знам... раздвоена съм... не знам има ли смисъл да ги "вадим"- според мъж ми от кръговите движения, просто се заплитат нейните малки мъхчета по гръбчето + мръсотийки и т.н.... май няма да го правя повече  newsm78
зеленко, дано се оправите бързо и не е нещо сериозни... гадни гадове, навсякъде са.... Мерси за поздравите, и ти да и пратиш! Нямам търпние пак да се видим.... Ние вчера излизахме, но супер на бързо и после Стела пищя през целия път от кооп. пазар до вкъщи - пак се измъчих  Crossing Arms ужасно е, наистина - да си на щрек през цялото време кога да излезнеш, дали да излезнеш, дали ще издържи до кафето (нашето си, ти знаеш) и има ли смъсъл въобще да излезнеш или после само ще съжеляваш... като се сетя преди колко смело тръгвахме надалеч и колко спокойна съм била, така ме хваща яд.... така искам пак! вече ме е страх да мръдна по-далече от чичо емо (даже и това ми идва нагорно, понякога), което е меко казано ужасно....  #Cussing out оплаках се!
И на мен ми стана тъжно за Майкъл.... Sad

# 280
Честити месечинки на бебоците!

Честит рожден ден и на теб Айрис!!! Всичко най-най-най!!!

Ние от днес сме без капки за коликите и се надявам да са ни минали. Ще я оставя ден- два да я видя как ще е, но за всеки случай имам хомеопатични хапчета.
Аз спретнах багажа на малката и моя и ще си ходя малко при мама да си почина от домашните.
Люлинските мамите, ще ме приемете ли в компанията ви ако успея да се класирам тези дни за разходка?

# 281
Честит рожден ден на Айрис и ЛЮБИМА!!!  bouquet Да сте живи и здрави и много обичани жени!

# 282
  • София
Elg, добре си ни дошла, откога те чакаме!!! колко време ще си в Люлин? ние в събота сме на сватба и даже ще оставим малката на мама (добре, че е кърмата в фризера), но сме вечерта след 5, тъй че ако времето ( и Стела) позволява, ще се разхождаме преди това! Имаш ми тел. - дано се нацелим да се видим! Hug

# 283
  • София
Рила, благодаря за мазилото, ама аз дори не съм сигурна, че е ухапано (просто така ми изглежда), така че чакам с нетърпение да стане 14 ч. и сестрата да ни даде час, дано да има някой останал за днес, ако не, забиваме се пред кабинета и ще чакаме. Педиатърката на Калин дава час за всичко, колкото и да е дребно (поне за бебетата), за да не се чака излишно сред болните пред кабинета...

Елг, за разходка ние с Калин сме винаги навити и кръстосваме целия Люлин, та ако идваш, може да ни броиш в групата. За утре само да кажа, че може да сме на гости на една вила, но не се съобразявай с нас, защото не е сигурно.

# 284
Айрис,честит рожден ден и на теб!!!От здраве да не се оттървеш!!!  bouquet

Ели,ти как разбра,че и никнат зъбки на Елия?Защото Алекс винаги е бил ревльо,ама от 3 дни просто не млъква за секунда,по-скоро мрънкоти и недоволства постоянно без значение легнал ли е,в мен ли е...А и колики 24 часа??? Tired А ръцете са вечно в устата и се гризат,лигавенето е също на лице,тече по пода като го нося. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт